2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Göbek deliğinin hemen oralarda hissediyorum. Düzenli bir hissedis değil ama keyfine göre davranıyor:)) 21+ 2 deyiz
ben bır kac gundurr artık hıssetmeye basladım ılk 17+6 iken bıseyler oldu ıkı uc gunde bır tekrarlandı en belırgın anneler gununde oldu ondn ıkı gun snra hzareketlendıı dıkkat edıorm hep sag tarafmda oluo bır seferde göbek delıgının altında oldu yarn sorcmm kontrolum var bakalm bızım bebekk ne taraftaymıss

Sırt üstü yatıp göbeğini hızlı hızlı hareket etirmeye çalış bir taraf nerdeyse hiç oynamıyor benim bebiş ağırlık sağ tarafta olduğu için sağ tarafı oynatamiyorum eşime de gösterdim şaşkın şaşkın baktı çok komikti:)))

esım daha hıc denk gelemedı tekme anınaaa oglusum annesıyle basbasaykenn yapıo genelde hıc ummadık anda canı ısteynce o kdr cıkolata yıyorum yatıorm beklıorm yok banamısın demıo sakız cıgnıorm o zmn tekmee hıssedıorm yada kahkaha attıktan sonraa

Günaydın kızlar isim konusu çok zor yaa.siz ne güzel karar vermişsiniz.biz çok kararsızız.rüyamızda filan görürüz inşallah diye dua ediyoruz her isme bi kulp takıyoruz hayırlısı bakalım.

Bir de bi şey sorucam size; siz dr a kontrole normal şartlarda ne sıklıkla gidiyorsunuz? Biz nerdeyse 2 haftada bir gidiyoruz.en son 5 inde gittik, 27sinde bidaha gelin dedi.23 haftalık olucam ozaman, o haftada yapılması gereken bi test filan var mı ki? Bize çok sık gibi geldi randevular, habire gel diyo gidiyoruz.biraz geç gitsek bi sıkıntı olmaz heralde? İşyerinden sürekli izin almak problem oluyo

Canim benim.doktorda 2 hafta sonra cagirdi tekrar ayrintili ultrason yapacakmis bir.sey atlamamak icin dedi ben gidecegim yine de.sen.bilirsn

Canim benim.doktorda 2 hafta sonra cagirdi tekrar ayrintili ultrason yapacakmis bir.sey atlamamak icin dedi ben gidecegim yine de.sen.bilirsn
Ok canım ayrıntılı ultrason test vb.bunlara lafım yok.ama hariç zamanlar için dedim.ben 5inde detaylıya gitmiştim, 2 hafta sonra çağırdı bidaha.vardır bi bakacağı da, sizlerin rndevu sıklığınızı merak ettim..

Beni de.2 haftada cagriyr cnmbama.galiba genelde 1 ayda 1 olmali

Kizlar lutfen yardim ayak ve ellerinde mantar olanlar neler yapiyrsnz cildiyeye gittim bir suru krem verdi ama kullanmak istemiyrm korkuyrm bebege zarari olur diye cildiye olmaz bir sey dedi ama kadin cok rahat ne.yapacagimi bilemedim

Kizlar lutfen yardim ayak ve ellerinde mantar olanlar neler yapiyrsnz cildiyeye gittim bir suru krem verdi ama kullanmak istemiyrm korkuyrm bebege zarari olur diye cildiye olmaz bir sey dedi ama kadin cok rahat ne.yapacagimi bilemedim
Canm bence kullan benimde alerjim var doktoruma sordum kullan dedi sen rahat olmadigin sürece bebek de tedirgin oluyr benim fikrim bu yani istersen doktoruna da danis

Canım çok geçmil olsun ya..benim kaşıntılar geçti şükür inşallah senin sıkıntın da geçer.kendi dr una sor bence de.
Benim de midem çok rahatsızken kendi dr um hamilelikte kullanılmaz yazan ilaçlar vermişti.bilmesem verirmiyim,bi çoğuna verdim, başka türlü daha zararlı bebeğin stresten daha çok etkilenecek demişti.

Tesekkurler cnm haklisiniz netten arastirinca korkmustum

Kızlar merhaba,
Tetanoz aşısı yaptiran oldu mu?Beni sağlik ocagindan hala aramadilar.kendimiz mi gitmeliyiz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…