Göbek deliğinin hemen oralarda hissediyorum. Düzenli bir hissedis değil ama keyfine göre davranıyor:)) 21+ 2 deyizerkek annelerı bebeklerınızın hareketlerını nerede hıssedıosunuz bn tam sag kasıgımın ustunde hıssedıorum hep
ben bır kac gundurr artık hıssetmeye basladım ılk 17+6 iken bıseyler oldu ıkı uc gunde bır tekrarlandı en belırgın anneler gununde oldu ondn ıkı gun snra hzareketlendıı dıkkat edıorm hep sag tarafmda oluo bır seferde göbek delıgının altında oldu yarn sorcmm kontrolum var bakalm bızım bebekk ne taraftaymıssGöbek deliğinin hemen oralarda hissediyorum. Düzenli bir hissedis değil ama keyfine göre davranıyor:)) 21+ 2 deyiz
Sırt üstü yatıp göbeğini hızlı hızlı hareket etirmeye çalış bir taraf nerdeyse hiç oynamıyor benim bebiş ağırlık sağ tarafta olduğu için sağ tarafı oynatamiyorum eşime de gösterdim şaşkın şaşkın baktı çok komikti:)))ben bır kac gundurr artık hıssetmeye basladım ılk 17+6 iken bıseyler oldu ıkı uc gunde bır tekrarlandı en belırgın anneler gununde oldu ondn ıkı gun snra hzareketlendıı dıkkat edıorm hep sag tarafmda oluo bır seferde göbek delıgının altında oldu yarn sorcmm kontrolum var bakalm bızım bebekk ne taraftaymıss
esım daha hıc denk gelemedı tekme anınaaa oglusum annesıyle basbasaykenn yapıo genelde hıc ummadık anda canı ısteynce o kdr cıkolata yıyorum yatıorm beklıorm yok banamısın demıo sakız cıgnıorm o zmnSırt üstü yatıp göbeğini hızlı hızlı hareket etirmeye çalış bir taraf nerdeyse hiç oynamıyor benim bebiş ağırlık sağ tarafta olduğu için sağ tarafı oynatamiyorum eşime de gösterdim şaşkın şaşkın baktı çok komikti:)))
Ben.de cook merak ediyrm hamile kalmadan.once.isim konusunda.cok heyecanliydim ve arar olmasini istemistim ama bizim bey babasinin ismini koymak istiyr onu kiramiyrm yani ilhan gorunuyrSlm kızlar bebeklerinize isme karar verdiniz mi?
Aras yanlis yazmisimBen.de cook merak ediyrm hamile kalmadan.once.isim konusunda.cok heyecanliydim ve arar olmasini istemistim ama bizim bey babasinin ismini koymak istiyr onu kiramiyrm yani ilhan gorunuyr
Defne Su olacak allah kısmet edersrSlm kızlar bebeklerinize isme karar verdiniz mi?
Günaydın kızlar isim konusu çok zor yaa.siz ne güzel karar vermişsiniz.biz çok kararsızız.rüyamızda filan görürüz inşallah diye dua ediyoruzher isme bi kulp takıyoruz hayırlısı bakalım.
Canim benim.doktorda 2 hafta.sonra cagirdi tekrar ayrintili ultrason yapacagim dedi bir sey.atlamamak icinmis, yine de sen bilirsin
Bir de bi şey sorucam size; siz dr a kontrole normal şartlarda ne sıklıkla gidiyorsunuz? Biz nerdeyse 2 haftada bir gidiyoruz.en son 5 inde gittik, 27sinde bidaha gelin dedi.23 haftalık olucam ozaman, o haftada yapılması gereken bi test filan var mı ki? Bize çok sık gibi geldi randevular, habire gel diyo gidiyoruz.biraz geç gitsek bi sıkıntı olmaz heralde? İşyerinden sürekli izin almak problem oluyo
Ok canım ayrıntılı ultrason test vb.bunlara lafım yok.ama hariç zamanlar için dedim.ben 5inde detaylıya gitmiştim, 2 hafta sonra çağırdı bidaha.vardır bi bakacağı da, sizlerin rndevu sıklığınızı merak ettim..Canim benim.doktorda 2 hafta sonra cagirdi tekrar ayrintili ultrason yapacakmis bir.sey atlamamak icin dedi ben gidecegim yine de.sen.bilirsn
Beni de.2 haftada cagriyr cnmbama.galiba genelde 1 ayda 1 olmaliOk canım ayrıntılı ultrason test vb.bunlara lafım yok.ama hariç zamanlar için dedim.ben 5inde detaylıya gitmiştim, 2 hafta sonra çağırdı bidaha.vardır bi bakacağı da, sizlerin rndevu sıklığınızı merak ettim..
Canm bence kullan benimde alerjim var doktoruma sordum kullan dedi sen rahat olmadigin sürece bebek de tedirgin oluyr benim fikrim bu yani istersen doktoruna da danisKizlar lutfen yardim ayak ve ellerinde mantar olanlar neler yapiyrsnz cildiyeye gittim bir suru krem verdi ama kullanmak istemiyrm korkuyrm bebege zarari olur diye cildiye olmaz bir sey dedi ama kadin cok rahat ne.yapacagimi bilemedim
Canım çok geçmil olsun ya..benim kaşıntılar geçti şükür inşallah senin sıkıntın da geçer.kendi dr una sor bence de.Kizlar lutfen yardim ayak ve ellerinde mantar olanlar neler yapiyrsnz cildiyeye gittim bir suru krem verdi ama kullanmak istemiyrm korkuyrm bebege zarari olur diye cildiye olmaz bir sey dedi ama kadin cok rahat ne.yapacagimi bilemedim
Cnm sen hangi merhemleri kullaniyrsn alerji icinCanm bence kullan benimde alerjim var doktoruma sordum kullan dedi sen rahat olmadigin sürece bebek de tedirgin oluyr benim fikrim bu yani istersen doktoruna da danis
Tesekkurler cnm haklisiniz netten arastirinca korkmustumCanım çok geçmil olsun ya..benim kaşıntılar geçti şükür inşallah senin sıkıntın da geçer.kendi dr una sor bence de.
Benim de midem çok rahatsızken kendi dr um hamilelikte kullanılmaz yazan ilaçlar vermişti.bilmesem verirmiyim,bi çoğuna verdim, başka türlü daha zararlı bebeğin stresten daha çok etkilenecek demişti.
Elosalic diye bi ilac canimCnm sen hangi merhemleri kullaniyrsn alerji icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?