- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
Ben her hafta düşük ignesi oldugum icin aramalarina gerek kalmadan olmusdum canmKızlar merhaba,
Tetanoz aşısı yaptiran oldu mu?Beni sağlik ocagindan hala aramadilar.kendimiz mi gitmeliyiz acaba?
Evet canım ben yaptırdım 2gün önce, kendim gittim.ben gebelik kaydımı yaptırdığımda 20.haftada gel demişti hemşire. Beni de aşı için aramadılar yani.sen de geç kalmadan git istersen, 2 ay sonra bidaha gel dedi bana çünlü 2.doz için...Kızlar merhaba,
Tetanoz aşısı yaptiran oldu mu?Beni sağlik ocagindan hala aramadilar.kendimiz mi gitmeliyiz acaba?
Benim de cildim de egzama ciktiginda cilt doktorumun verdiği ilaçları kendi doktoruma sorup oyle kullanmistim.Kizlar lutfen yardim ayak ve ellerinde mantar olanlar neler yapiyrsnz cildiyeye gittim bir suru krem verdi ama kullanmak istemiyrm korkuyrm bebege zarari olur diye cildiye olmaz bir sey dedi ama kadin cok rahat ne.yapacagimi bilemedim
Hangi ilaclari kullandin cnmBenim de cildim de egzama ciktiginda cilt doktorumun verdiği ilaçları kendi doktoruma sorup oyle kullanmistim.
Cnm bana da.1 hafta once.gel demisti saglikocagindan doktorumla konustum 30 mayist yaptir dedi kimi dinlesem acaba gec.kalmayaymEvet canım ben yaptırdım 2gün önce, kendim gittim.ben gebelik kaydımı yaptırdığımda 20.haftada gel demişti hemşire. Beni de aşı için aramadılar yani.sen de geç kalmadan git istersen, 2 ay sonra bidaha gel dedi bana çünlü 2.doz için...
İsimlerini hic hatırlamıyorum canım kortizonsuz iki tane krem vermisti. Simdi de egzama cikacak gibi olunca sirkeli suyla siliyorum bana iyi geliyor. Ama ev yapimi dogal sirke kullanıyorumHangi ilaclari kullandin cnm
Kartizonsuz oldugunu nasil anliyrsn cnmİsimlerini hic hatırlamıyorum canım kortizonsuz iki tane krem vermisti. Simdi de egzama cikacak gibi olunca sirkeli suyla siliyorum bana iyi geliyor. Ama ev yapimi dogal sirke kullanıyorum
Doktor ikisi de kortizonsuz icin rahat etsin dedi. Yıllardır gittigim cilt doktorum zaten taniyor beni. Ilaclari aldiktan sonra da doktiruma receteyi götürüp sordum kullanabilirsin dediKartizonsuz oldugunu nasil anliyrsn cnm
Sanırım 20.haftada yapıyolar canım ilk dozu, bi de 2.doz var 1 ay sonra.benim kendi dr um zamanını geçirme demişti ama bilmiyorum 2 haftadan bi şey olmaz sanki...Cnm bana da.1 hafta once.gel demisti saglikocagindan doktorumla konustum 30 mayist yaptir dedi kimi dinlesem acaba gec.kalmayaym
Benimki kortizonluymus cnm surmeyi kestim zaten insaallah bebisime bir sey olmazDoktor ikisi de kortizonsuz icin rahat etsin dedi. Yıllardır gittigim cilt doktorum zaten taniyor beni. Ilaclari aldiktan sonra da doktiruma receteyi götürüp sordum kullanabilirsin dedi
Kremlerde cok yüksek dozda koryizon olmuyor canim icin rahat etsin. Hic bir sey olmaz allah in izniyleBenimki kortizonluymus cnm surmeyi kestim zaten insaallah bebisime bir sey olmaz
Insaallah cnm bu.sabah.yine kahverengi.lekeyle.uyandim esimden gizliyrm simdilik yoksa cook telas yapiyr. Rol yapmakta zor insaallah devam etmezKremlerde cok yüksek dozda koryizon olmuyor canim icin rahat etsin. Hic bir sey olmaz allah in izniyle
Evet canım ben yaptırdım 2gün önce, kendim gittim.ben gebelik kaydımı yaptırdığımda 20.haftada gel demişti hemşire. Beni de aşı için aramadılar yani.sen de geç kalmadan git istersen, 2 ay sonra bidaha gel dedi bana çünlü 2.doz için...
Cnm bana da.1 hafta once.gel demisti saglikocagindan doktorumla konustum 30 mayist yaptir dedi kimi dinlesem acaba gec.kalmayaym
Kızlar sagolun ben yarin bir saglik ocagina ugrayim bakim ne diyecekler.Buarada bebislerin boy kilo ne durumda sizlerin? Benim 21 cm 308 gr görünüyordu 3 gün önce.Her yerde farkli bilgi var olmasi gereken ortalamayla ilgili.Bilgi kirliliği resmenSanırım 20.haftada yapıyolar canım ilk dozu, bi de 2.doz var 1 ay sonra.benim kendi dr um zamanını geçirme demişti ama bilmiyorum 2 haftadan bi şey olmaz sanki...
Tetanoz aşısı için her sağlık ocağındaki doktor ve hemşiresi ilgili olmuyor bana oradaki hemşire aradı tarihi söyledi ama arkadaşımı hiç bilgilendirmemişler kendisi gitti benim aşı olmam gerekiyor diye eğer yaptırmayı düşünüyorsan sen git sor. Zaten bu hafta senin için tam zamanı.Kızlar sagolun ben yarin bir saglik ocagina ugrayim bakim ne diyecekler.Buarada bebislerin boy kilo ne durumda sizlerin? Benim 21 cm 308 gr görünüyordu 3 gün önce.Her yerde farkli bilgi var olmasi gereken ortalamayla ilgili.Bilgi kirliliği resmen
O hastanede yapdirdiysan bence sonuçları zaten onlarda vardir canimslm kızlar 24 mayısta ayrıntılı ultrasona grcem ınsallah gelırkn yanında ıkılı testnde sonucunu getır dedıler fakat bn tasınıcam yakında herseyımı topladım ıvır zıvır testı nereye koydum bılemıyorum bı sorun olurmu acaba
Tekrar çıktısını istersin canım, kayıtlıdır tahliller, sorun olmamalıslm kızlar 24 mayısta ayrıntılı ultrasona grcem ınsallah gelırkn yanında ıkılı testnde sonucunu getır dedıler fakat bn tasınıcam yakında herseyımı topladım ıvır zıvır testı nereye koydum bılemıyorum bı sorun olurmu acaba
hayır cnm maalesef farklı hastanede yaptrcamda kan sonucu neyse ultrasonu cıkartmam ımkansız ki nıye ıstıolar kkı testı bnm doktorum zaten bılıodu sonucuO hastanede yapdirdiysan bence sonuçları zaten onlarda vardir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?