2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Tekrar çıktısını istersin canım, kayıtlıdır tahliller, sorun olmamalı
bnm gttgm doktor özel klınık maalesef test vs ne yaptırıosam hep ayrı ayrı yelerden keseme göre dısarda yaptryrm ondn böle heryer heryerde kan sonucunu bulsam bıle ılk bkılan ultrason sonucnu bulamam ki

bnm gttgm doktor özel klınık maalesef test vs ne yaptırıosam hep ayrı ayrı yelerden keseme göre dısarda yaptryrm ondn böle heryer heryerde kan sonucunu bulsam bıle ılk bkılan ultrason sonucnu bulamam ki
Hmm, ozaman her test sonucunu alır almaz telefonuna foto çek!!

Kizlar cok sacma ama bir.soru soracagim alaturka tuvalet mi kullaniyrsnz alafranga mi sanki alaturkada bebek sikisiyrmus.gibi geldi bana

Kizlar cok sacma ama bir.soru soracagim alaturka tuvalet mi kullaniyrsnz alafranga mi sanki alaturkada bebek sikisiyrmus.gibi geldi bana
sacma degıl cnm dogru bısey sordun alaturkada bna saglıklı gelmıyor kullanmıyorm evımı tasıcam özellıkle dıkkat edıyorum tuvalete

Bence de sıkışıyor hatta zamanla daha da sıkışacak da ben de sevmiyorum alafranga, buz gibi, rahat edemiyorum, bir de evet tam boşaltım olmuyor gibi geliyor.nasıl olacak bilmiyorum, şurda yarısını bitirdik ha şöyle ha böyle diye diye...:)

Kendinizi ac birakmayin,ben de ayni sikayeti yasadim hatta ne ile sikayet edecegimi bilemedim. Mide bos kalinca bulanti hissi veriyor,ardindan yanma basliyor e bu aclik uzerine yemek yemek istemiyorsunuz az ve sık bakın hic o sikayet olmayacak Allah'in izni ile,meyveyi de eksik etmeyin sofranizdan ki lifli seyler bagirsaginizi calistirsin. Calissinki bosaltim olsa icerde birikip yanmaya mahal vermesin saglicakla kalin

Dostlar kan ilaci kullaniyor musunuz? Yanit evet ise kabizlik var mi ben bi kac gundur cok agrim oldu wc cikamadim dun biraktim gayet rahat gitmeye basladim. Denemelik birakmistim. İhtiyacimiz olan kani karsilayamaz miyiz yiyeceklerden kan degerim dusuk degil iyi idi ama dr cocuk yiyor seni dedi verdi

Ferro sanol kullanıyorum ben.kabiz olmamak için suyu ihmal etmemeye çalışıyorum. Beyaz ekmek yerine tam tahilli yiyorum genelde.hamilelikten önce bir ara uzun süre kabızlık şikayetim vardi klozeti kullanmayı bıraktıktan sonra geçti çok şükür.hiçbir sıkıntım olmamasına rağmen hemoroid peydah oldu.onun nedeni de sırt üstü yatınca bagirsaklara ağırlık gelmesiymis. .

Doktorlar neden farkli farkli ilaclar veriyr benimki sadece decavit verdi.tum sormalarima ragmen d vitamini demir bunlara ihtiyac yok dedi

Doktorlar neden farkli farkli ilaclar veriyr benimki sadece decavit verdi.tum sormalarima ragmen d vitamini demir bunlara ihtiyac yok dedi
Bilmiyorum canım benim kanım düşüktü et sebze tuketimim iyi olmasina ragmen yine düşüyor 5. Aydan sonra kan testleri tekrarlaniyormus gerekirse 2 ye cikaracagim kan ilacını şu testi yaptıriyim bi

Vitamini vermese anlarım yaz geldi doğal doğal beslenirsin alırsın vitamini de kan ilacını vermemesi enteresan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…