bnm gttgm doktor özel klınık maalesef test vs ne yaptırıosam hep ayrı ayrı yelerden keseme göre dısarda yaptryrm ondn böle heryer heryerde kan sonucunu bulsam bıle ılk bkılan ultrason sonucnu bulamam kiTekrar çıktısını istersin canım, kayıtlıdır tahliller, sorun olmamalı
Hmm, ozaman her test sonucunu alır almaz telefonuna foto çek!!bnm gttgm doktor özel klınık maalesef test vs ne yaptırıosam hep ayrı ayrı yelerden keseme göre dısarda yaptryrm ondn böle heryer heryerde kan sonucunu bulsam bıle ılk bkılan ultrason sonucnu bulamam ki
Cok mantiklica canımHmm, ozaman her test sonucunu alır almaz telefonuna foto çek!!
ınaıırmsnn herseyın fotosu var bırtek onun yok aksılık yaaHmm, ozaman her test sonucunu alır almaz telefonuna foto çek!!
sacma degıl cnm dogru bısey sordun alaturkada bna saglıklı gelmıyor kullanmıyorm evımı tasıcam özellıkle dıkkat edıyorum tuvaleteKizlar cok sacma ama bir.soru soracagim alaturka tuvalet mi kullaniyrsnz alafranga mi sanki alaturkada bebek sikisiyrmus.gibi geldi bana
Kesinlikle alaturka.hem kabizligi önlüyor hem de boşaltım tam oluyor.Kizlar cok sacma ama bir.soru soracagim alaturka tuvalet mi kullaniyrsnz alafranga mi sanki alaturkada bebek sikisiyrmus.gibi geldi bana
Super ben de alafrangayi denedim olacak gibi degil turk isi alaturkaKesinlikle alaturka.hem kabizligi önlüyor hem de boşaltım tam oluyor.
Bence de sıkışıyor hatta zamanla daha da sıkışacak da ben de sevmiyorum alafranga, buz gibi, rahat edemiyorum, bir de evet tam boşaltım olmuyor gibi geliyor.nasıl olacak bilmiyorum, şurda yarısını bitirdik ha şöyle ha böyle diye diye...:)Kizlar cok sacma ama bir.soru soracagim alaturka tuvalet mi kullaniyrsnz alafranga mi sanki alaturkada bebek sikisiyrmus.gibi geldi bana
Kendinizi ac birakmayin,ben de ayni sikayeti yasadim hatta ne ile sikayet edecegimi bilemedim. Mide bos kalinca bulanti hissi veriyor,ardindan yanma basliyor e bu aclik uzerine yemek yemek istemiyorsunuz az ve sık bakın hic o sikayet olmayacak Allah'in izni ile,meyveyi de eksik etmeyin sofranizdan ki lifli seyler bagirsaginizi calistirsin. Calissinki bosaltim olsa icerde birikip yanmaya mahal vermesinkızlarrr herkesın kandılı mubarek olsn
ne dıyecegım bende sıkayetler bıtmıyorr midem yanıyormu bulanıyormu kaznınıyormu anlamıs degılım ortaya karısık bnm gıbı olan varmı hem mıdem agzımdaymıss gbı hemde yanıyormus gıbı ...
İstanbul beylikduzundeyim ozel hast 467 tl dedilerkızlar ayrıntılı usg kaca yaptrdnızz ben özelde 350 tl ye fıyat aldım ama bana ğahalı geldı cunku kendı doktoruma 150 tl muayene oduyorum ben toplam da 500 oluo
vallaa sakın yaptrmaaa orada pahalı medılıfe dıye bır hastane varmıss uygunmu o yenı oldugundan dolayı onu arastrİstanbul beylikduzundeyim ozel hast 467 tl dediler
Evet canim ben bazen oraya girerim sikisio ve beni tekmeliyorKizlar cok sacma ama bir.soru soracagim alaturka tuvalet mi kullaniyrsnz alafranga mi sanki alaturkada bebek sikisiyrmus.gibi geldi bana
Oraya gidiyorum zaten :) ayagini kaldir tam isabetvallaa sakın yaptrmaaa orada pahalı medılıfe dıye bır hastane varmıss uygunmu o yenı oldugundan dolayı onu arastr
Ferro sanol kullanıyorum ben.kabiz olmamak için suyu ihmal etmemeye çalışıyorum. Beyaz ekmek yerine tam tahilli yiyorum genelde.hamilelikten önce bir ara uzun süre kabızlık şikayetim vardi klozeti kullanmayı bıraktıktan sonra geçti çok şükür.hiçbir sıkıntım olmamasına rağmen hemoroid peydah oldu.onun nedeni de sırt üstü yatınca bagirsaklara ağırlık gelmesiymis. .Dostlar kan ilaci kullaniyor musunuz? Yanit evet ise kabizlik var mi ben bi kac gundur cok agrim oldu wc cikamadim dun biraktim gayet rahat gitmeye basladim. Denemelik birakmistim. İhtiyacimiz olan kani karsilayamaz miyiz yiyeceklerden kan degerim dusuk degil iyi idi ama dr cocuk yiyor seni dedi verdi
Doktorlar neden farkli farkli ilaclar veriyr benimki sadece decavit verdi.tum sormalarima ragmen d vitamini demir bunlara ihtiyac yok dediFerro sanol kullanıyorum ben.kabiz olmamak için suyu ihmal etmemeye çalışıyorum. Beyaz ekmek yerine tam tahilli yiyorum genelde.hamilelikten önce bir ara uzun süre kabızlık şikayetim vardi klozeti kullanmayı bıraktıktan sonra geçti çok şükür.hiçbir sıkıntım olmamasına rağmen hemoroid peydah oldu.onun nedeni de sırt üstü yatınca bagirsaklara ağırlık gelmesiymis. .
Bilmiyorum canım benim kanım düşüktü et sebze tuketimim iyi olmasina ragmen yine düşüyor 5. Aydan sonra kan testleri tekrarlaniyormus gerekirse 2 ye cikaracagim kan ilacını şu testi yaptıriyim biDoktorlar neden farkli farkli ilaclar veriyr benimki sadece decavit verdi.tum sormalarima ragmen d vitamini demir bunlara ihtiyac yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?