2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Günaydın annişler :) hayırlı cumalar..
Bugün ayrıntılı ultrason randevum var,fazlasıyla heyecanlıyım kalbim durcak sanki..Önerileriniz var mı bana ?
Dualarınızda unutmayın beni..İnşAllah güzel şeyler söyler doktor..sağlıcakla kalın..

İnşallah canım, sana da hayırlı cumalar.inşallah yolundadır her şey, detaylı ultrason çok güzel.her yeri hakkında bilgi veriyo, dr un konuşmazsa bize de anlatır mısınız dersin çok çok.
genelde ellerini kapatıyolar yüzlerine, inşallah seninki açar da görürsünüz yüzünü.vay görünmüyo kapalı filan derse de ısrar et bidaha bakalım filan de biraz zaman geçince.girmeden çikolata yiyebilirsin, hareketli olur..
inşallah sağlıklı sıhhatli haberlerini alırsın en önemlisi ..

Canım benimm amin İnşAllah tüm güzel dualarına ve iyi dileklerin için çokk teşekkür ederim Allah razı olsun..Tamam canım dediklerini yaparım..Rabbim cümlemizin evladını korusun..

Hadi hayirli haberlerle gel inşallah canimm o masaya yatip da melegini görünce herseyi unutuyorsun emin ol hersey cok guzel olacak allahim işini kolaylastirsin insallah

Hadi hayirli haberlerle gel inşallah canimm o masaya yatip da melegini görünce herseyi unutuyorsun emin ol hersey cok guzel olacak allahim işini kolaylastirsin insallah

Aminn İnşAllah canımm çok sağolasın güzel dileklerin ve duaların için Allah razı olsun....Çok heyecanlıyım gece hiç uyuyamadım,sabahtan beri vakit geçmedi.İnşAllah güzel haberlerle gelirim.Dualarında unutma canım..Sağlıcakla kucağımıza alalım İnşAllah yavrularımızı..

Peki radyoloji uzmanı mı bakacak perinatolog mu,onu ogrendin mi canim dr unuz özellikle uyardı mutlaka perinatolog olsun diye. Kampanya ne zamana kadar acaba çünkü ben 19. Haftamdayim ne zaman bakılmalı ki acaba
yenı acıldı ya hemen bıtmez yetısırsın

Kizlar merhaba nasilsiniz?bebisler nasil?giriyorum arada ama yazamadim yine bayagidir.umarim hersey yolundadir

Kizlar merhaba nasilsiniz?bebisler nasil?giriyorum arada ama yazamadim yine bayagidir.umarim hersey yolundadir
Merhaba canim şükür biz iyiyiz bebisimde iyidir diye düşünüyorum tekmeleriyle kendini belli ediyor saolsun :) 2 hafta sonra kontrole gidicem inşallah bel agrisi kraplar var onlar zorluyor biraz 2 haftadir uykular haram gibi birsey oldu bunada şükür napalim disimi sikacam artik

Sen nasilsin ya canim sende durumlar ne bebis nasil

Kızlar merhaba..dün yazmıştım ayrıntılı ultrason çekimimiz var diye..dükürler olsun herşey yolunda dedi doktor.bi sıkıntı çıkmadı.bebişimiz o kadar hareketli ki doktor zor çekim yaptı :) doktor sizin işiniz belli ikinizi de arkasından koşturtacak bu evlat dedi..sağlıklı,hayırlı olsun İnşAllah cümlemizin evladı..desteğiniz için dualarınız için çok teşekkür ederim..sağlıcakla kalın :)

hadı gözun aydın cnm cok sevındım bakalım bızımde salı gunu ınsallah bızde hayırlısıylaa guzel haberlerle dönerız

hadı gözun aydın cnm cok sevındım bakalım bızımde salı gunu ınsallah bızde hayırlısıylaa guzel haberlerle dönerız
Sağolasın canım benim.İnan çok güzel birşey ya..renkli fotoğraflarını da verdiler bize :) heyecan elbet olacak en üst düzeyde ama sakın stres yapma canım.bol bol dua et..Rabbim hayırlı haberlerini duyursun bize..Evlatlarımız sağlıcakla büyüsünler İnşAllah..

amın cnm ınsallah eşleride içeri alıyolarmı acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…