İnşallah canım, sana da hayırlı cumalar.inşallah yolundadır her şey, detaylı ultrason çok güzel.her yeri hakkında bilgi veriyo, dr un konuşmazsa bize de anlatır mısınız dersin çok çok.Günaydın annişler :) hayırlı cumalar..
Bugün ayrıntılı ultrason randevum var,fazlasıyla heyecanlıyım kalbim durcak sanki..Önerileriniz var mı bana ?
Dualarınızda unutmayın beni..İnşAllah güzel şeyler söyler doktor..sağlıcakla kalın..
Canım benimm amin İnşAllah tüm güzel dualarına ve iyi dileklerin için çokk teşekkür ederim Allah razı olsun..Tamam canım dediklerini yaparım..Rabbim cümlemizin evladını korusun..İnşallah canım, sana da hayırlı cumalar.inşallah yolundadır her şey, detaylı ultrason çok güzel.her yeri hakkında bilgi veriyo, dr un konuşmazsa bize de anlatır mısınız dersin çok çok.
genelde ellerini kapatıyolar yüzlerine, inşallah seninki açar da görürsünüz yüzünü.vay görünmüyo kapalı filan derse de ısrar et bidaha bakalım filan de biraz zaman geçince.girmeden çikolata yiyebilirsin, hareketli olur..
inşallah sağlıklı sıhhatli haberlerini alırsın en önemlisi ..
Bennn canim oyle kıllı ki karnim bacak killari gibiKızlar karnı tuylenen var mı benim gibi
Ben yapiom canim ama artik karnim büyüdü alt tarafimi net goremiyorum bi dahakine ablama yaptircam daha önce de o yapardi gene ona muracaat edicemKizlar konu acilmisken agda yapiyor musun
Hadi hayirli haberlerle gel inşallah canimm o masaya yatip da melegini görünce herseyi unutuyorsun emin ol hersey cok guzel olacak allahim işini kolaylastirsin insallahGünaydın annişler :) hayırlı cumalar..
Bugün ayrıntılı ultrason randevum var,fazlasıyla heyecanlıyım kalbim durcak sanki..Önerileriniz var mı bana ?
Dualarınızda unutmayın beni..İnşAllah güzel şeyler söyler doktor..sağlıcakla kalın..
Hadi hayirli haberlerle gel inşallah canimm o masaya yatip da melegini görünce herseyi unutuyorsun emin ol hersey cok guzel olacak allahim işini kolaylastirsin insallah
yenı acıldı ya hemen bıtmez yetısırsınPeki radyoloji uzmanı mı bakacak perinatolog mu,onu ogrendin mi canim dr unuz özellikle uyardı mutlaka perinatolog olsun diye. Kampanya ne zamana kadar acaba çünkü ben 19. Haftamdayim ne zaman bakılmalı ki acaba
Badem yağının iki çeşidi var acı badem tatlı badem, bende karışım yaptım susam yağı kakao yağı birde acı badem yağı koydum kıllanma olmadıBen direkt sadece badem yağı kullanıyorum o senin yağlar beslemezmiymis
ayrıtılı ultrason cekıolar cokda cektıren var etrafmda memnun herkesBen netten numarayı alıp aradim medipol perinotoloji yok dediler bana ama
radyolojı doktoru cekıomus ayrıntılyıBen netten numarayı alıp aradim medipol perinotoloji yok dediler bana ama
Merhaba canim şükür biz iyiyiz bebisimde iyidir diye düşünüyorum tekmeleriyle kendini belli ediyor saolsun :) 2 hafta sonra kontrole gidicem inşallah bel agrisi kraplar var onlar zorluyor biraz 2 haftadir uykular haram gibi birsey oldu bunada şükür napalim disimi sikacam artikKizlar merhaba nasilsiniz?bebisler nasil?giriyorum arada ama yazamadim yine bayagidir.umarim hersey yolundadir
Sen nasilsin ya canim sende durumlar ne bebis nasilMerhaba canim şükür biz iyiyiz bebisimde iyidir diye düşünüyorum tekmeleriyle kendini belli ediyor saolsun :) 2 hafta sonra kontrole gidicem inşallah bel agrisi kraplar var onlar zorluyor biraz 2 haftadir uykular haram gibi birsey oldu bunada şükür napalim disimi sikacam artik
hadı gözun aydın cnm cok sevındım bakalım bızımde salı gunu ınsallah bızde hayırlısıylaa guzel haberlerle dönerızKızlar merhaba..dün yazmıştım ayrıntılı ultrason çekimimiz var diye..dükürler olsun herşey yolunda dedi doktor.bi sıkıntı çıkmadı.bebişimiz o kadar hareketli ki doktor zor çekim yaptı :) doktor sizin işiniz belli ikinizi de arkasından koşturtacak bu evlat dedi..sağlıklı,hayırlı olsun İnşAllah cümlemizin evladı..desteğiniz için dualarınız için çok teşekkür ederim..sağlıcakla kalın :)
Sağolasın canım benim.İnan çok güzel birşey ya..renkli fotoğraflarını da verdiler bize :) heyecan elbet olacak en üst düzeyde ama sakın stres yapma canım.bol bol dua et..Rabbim hayırlı haberlerini duyursun bize..Evlatlarımız sağlıcakla büyüsünler İnşAllah..hadı gözun aydın cnm cok sevındım bakalım bızımde salı gunu ınsallah bızde hayırlısıylaa guzel haberlerle dönerız
amın cnm ınsallah eşleride içeri alıyolarmı acaba yaSağolasın canım benim.İnan çok güzel birşey ya..renkli fotoğraflarını da verdiler bize :) heyecan elbet olacak en üst düzeyde ama sakın stres yapma canım.bol bol dua et..Rabbim hayırlı haberlerini duyursun bize..Evlatlarımız sağlıcakla büyüsünler İnşAllah..
Evet canım alırlar..Ben eşim de gelebilir mi dedim.tabiki de dedi doktor :) Bu güzel anları görmek onların en doğal hakkı :)amın cnm ınsallah eşleride içeri alıyolarmı acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?