2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

evet bencede kesınlıkle butun kontrollere ben eşimle gttım bunuda görmesını ıstıyorum ınsallah bakalım
evet bencede kesınlıkle butun kontrollere ben eşimle gttım bunuda görmesını ıstıyorum ınsallah bakalım

Beraber girin canım..Ben de başından beri eşimle bereber gidiyorum ve eşim hep yanımda oluyor.Biz annesiysek onlar da babası :))

Kızlar bacaklarım çok ağrıyor benim son bikaç gündür.dizden altı özellikle.çalışıyorum, fazla ayakta kalmamaya dikkat ediyorum ama son günlerde çok zorlanıyorum.magnezyum da kullanıyorum ama ı ıh.. var mı benim gibi olan, ne hafifletir ki?

Canım nasıl bir işte çalışıyorsun bilmiyorum ama oturduğunda ayaklarının altına tabure koy.ben masa başında çalışıyorum.ayaklarım ağrıyo arada çok şiddetli değil ama.ayaklarımın altına tabure koyuyorum arada.dene bakalım bi sende.sağlıcakla kal canım :)

Canım çok sağol, hep beraber sağlıcakla kalalım:)Ar-ge laboratuvarında çalışıyorum.test- deney yapıyorum tezgahta, ayakta kalıyorum.raporlarken oturuyorum bilgisayar başında.çok kalınca ayakta iyice dayanılmaz oluyo.dinlenirken tabure koyuyorum da işte bi nebze..
Doğum iznine ne zaman ayrılmayı düşünüyorsun?

Anladım canım işte sürekli ayaktasın ya bir de vücudumuz artık ağırlaşıyor ağrılar hep ondan..Yavrularımız iyi olsunlar da gerisi mühim değil :) Benim doğum nasip olursa ekim başı..Ağustos sonu temelli ayrılmayı düşünüyorum.Bakalım ozamana kadar çalışabilecekmiyim..Allah yar ve yardımcımız olsun..

Amin canım Allah razı olsun, minişlerimiz iyi olsun da, biz dayanırız Allah ın izniyle.benim de eylül sonu görünüyo,çok yakın doğumlarımız.ben de dayanabildiğim kadar çalışayım diyorum, doğumdan sonra daha çok kalırım kuzumun yanında diyorum.özel sektördeyim, ücretsiz izin verirler mi, ne kadar verirler güvenemiyorum.hayırlısı bakalım Allah büyük! Her zorluğun yanında verir bi kolaylık...

Canim iyiyiz biz de cok sukur.
Ayyy canim cok zor geciyo gercekten senin hamileligin.bebis icin katlanicaksin mecburen.yariyi gectik az kaldi sayilir.kanamalarin durdu ama dimi?

Canim ben vitamin kullanma taraftari degilim sebebini de aciklamistim biliyosun.ama cok bacak agrim olunca doktor yuksek dozajda magnezyum yazdi ama o bile fayda etmedi.1 hafta ancak kullanabildim ve ellerimde kasinti yapti hemen biraktim.sonra baska bi ilac deniyorum suan bak o cok iyi geldi.onu kullanmaya basladigimdan beri bacak agrim kesildi.ama turkiye de var mi bilmiyorum.omnibiyonta ismi.hamileler icin olanin icinde iki cesit ilac var.gunde bi normal hapi var ondan aliyorum bi tanede balik yagi var.ikisini birden iciyorum ve suan bi sIkintim yok cok sukur.bulabilirsen bu ilaci al faydasini gorursun eminim

kızlar gunaydınlar sol bacak agrısı maalesef bende bır aydır var fakat magnezyum yazmadı doktorum eksıklık olabılır süt iç dedi tam baldırlarım agrıo yürüdükce fazlada ayakata duramıyorum hatta

tüylenmedende bahsetmişsiniz hiç krem yag vs kullanmıyorum ben bnmkilerde var ve dik dik :)))

Canim iyiyiz biz de cok sukur.
Ayyy canim cok zor geciyo gercekten senin hamileligin.bebis icin katlanicaksin mecburen.yariyi gectik az kaldi sayilir.kanamalarin durdu ama dimi?
Evet canim biraz zorluyor şükür 2 haftadir yok sadece arada sildigimde görüyorum onceki gibi devam etmiyor en azindan her ihtimale karsi igne vuruluyorum canim

Canım çok sağol yaa, ay sonu randevum var, gidince sorayım.netten baktığım kadarıyla omnibionta tr de yok gibi ama yine de araştıracağım.muz yiyorum günlük, bakalım bugün evdeyim dinlenince iyi gibi..Rabbim kolaylık versin hepimize canım...

Günaydın annecikler inşallah bol dinlenmeli, bebişler göbüşlerde hareketli, sağlıklı ,ağrısız, sıkıntısız bir gün olsun hepimiz için...
Yavrularımızın kokuları burnumuza gelsin, tenlerinin sıcağı yumuşağı yüreğimize dokunsun, sesleri kulaklarımıza çalınsın, gülüşleri gözümüze görünsün, isimleri de malum oldun inşallahhh:)))
( bu hamişlik çok duygulandırdı beni çok)

Amin canim aminn

Insallah vardir da bulursun canim ya.inan ki en yuksek dozajli magnezyum ilaci bile bi halta yaramadi.ama bu soyledigim bicak gibi kesti agriyi.

Bence eczanelere sor canim.ay sonunu bekleme.onlar bilirler.recetesiz satiliyo burda.orda da varsa sanmam recete gerektigini.direk alabilirsin.sormakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…