- 17 Temmuz 2013
- 2.504
- 3.174
- 333
Canim benim de sol bacakti.diz kapagimin alt kisminda baldirda cok agri hissediyodum. Bazende kalcama vuruyodu.ama softwind e bahsettigim ilactan kullanmaya baslayinca agri denen bisey kalmadi.ki magnezyum ilaci bile ise yaramamisti.insallah orda da vardir inan cok faydasini goruyorum.siddetle tavsiye ederimkızlar gunaydınlar sol bacak agrısı maalesef bende bır aydır var fakat magnezyum yazmadı doktorum eksıklık olabılır süt iç dedi tam baldırlarım agrıo yürüdükce fazlada ayakata duramıyorum hatta
Çok sağol canım bana da etki etmiyo çünkü magnezyum.ilk fırsatta sorayım..Insallah vardir da bulursun canim ya.inan ki en yuksek dozajli magnezyum ilaci bile bi halta yaramadi.ama bu soyledigim bicak gibi kesti agriyi.
Bence eczanelere sor canim.ay sonunu bekleme.onlar bilirler.recetesiz satiliyo burda.orda da varsa sanmam recete gerektigini.direk alabilirsin.sormakta fayda var
valla yuruyemıcek duruma gelıyorum bazen cok cabuk yoruluyorum gunluk işlerimi rahatlıkla yapamıyorum dıyebılırım normal bır yemek bır bulasık yıkasamm sankı butun evı temızlemısım gbı yoruluyorum bacak agrımıda söyledım doktoruma ılac vermedıCanim benim de sol bacakti.diz kapagimin alt kisminda baldirda cok agri hissediyodum. Bazende kalcama vuruyodu.ama softwind e bahsettigim ilactan kullanmaya baslayinca agri denen bisey kalmadi.ki magnezyum ilaci bile ise yaramamisti.insallah orda da vardir inan cok faydasini goruyorum.siddetle tavsiye ederim
Aminn canım Allah senden de razı olsun..Bne de özel sektörde çalışıyorum ve işim gereği ücretsiz izine ayrılma şansım yok.Ya bebeğimi ufacıkken bırakıp çalışacağım ya da çalışmayacağım.Ben de evladımı kendim büyüteyim diye düşündüm.Güvenilir bir bakıcı bulmak ta çok zor.Ayrıca ufacıkken kime bırakılır.Yani benim öle kırkımın çıkmasını bile beklemezler çağırırlar mutlaka..Ayrıca uzun yılalrdır çalışıyorum emeklilik desen daha yarısı doldu.Çok yoruldum artık ara vermek istiyorum..Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin en iyi şekilde sonuçlandırsın.Sağlıcakla hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alalım İnşAllah..Amin canım Allah razı olsun, minişlerimiz iyi olsun da, biz dayanırız Allah ın izniyle.benim de eylül sonu görünüyo,çok yakın doğumlarımız.ben de dayanabildiğim kadar çalışayım diyorum, doğumdan sonra daha çok kalırım kuzumun yanında diyorum.özel sektördeyim, ücretsiz izin verirler mi, ne kadar verirler güvenemiyorum.hayırlısı bakalım Allah büyük! Her zorluğun yanında verir bi kolaylık...
Canım yaa, 16 haftanı da mı kullandırmazlar ki?gerçi ben de sana diyorum da inşallah bana da sıkıntı yapmazlar.benden önceki hamileler de çok erken dönmüşler burda.ben biraz zorlayacağım ne kadar nasip ederse Allah artık.bizim ailelerimiz burda, annem kayınvalidem idare edeceğiz diye umuyorum.ama anneme bile el kadar süt bebişini bırakırken çok üzülürüm.senin yok mu yakınında kimsen? O aylarda bakıcı çok zor olur.Rabbim hayırlısını versin hepimize.Allah yardımcımız olsun..Aminn canım Allah senden de razı olsun..Bne de özel sektörde çalışıyorum ve işim gereği ücretsiz izine ayrılma şansım yok.Ya bebeğimi ufacıkken bırakıp çalışacağım ya da çalışmayacağım.Ben de evladımı kendim büyüteyim diye düşündüm.Güvenilir bir bakıcı bulmak ta çok zor.Ayrıca ufacıkken kime bırakılır.Yani benim öle kırkımın çıkmasını bile beklemezler çağırırlar mutlaka..Ayrıca uzun yılalrdır çalışıyorum emeklilik desen daha yarısı doldu.Çok yoruldum artık ara vermek istiyorum..Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin en iyi şekilde sonuçlandırsın.Sağlıcakla hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alalım İnşAllah..
Canım ben düğünümde bile izin alamadım.3-4 gün düğün öncesi bir hafta düğün sonrası anca kullanabildim.Çeyizimi ablalarım düzdü..Herşey,mi,düğüntarihimi hep işe göre ayarladım şimdiye kadar.Evrak işi olduğu için benim sorumluluğumda olan işler var.Ben gideyim birkaç hafta sonra geleyim deme şansım yok.Zaten dedim ya yoruldum artık çalışmak da istemiyorum.13 yıldır çalışıyorum yetiversin artık :) Biraz ara vermek iyi gelir.Yavrumu kendim büyütürüm.Bebek rızkıyla beraber gelirmiş o yönden sıkıntı etmiyorum.İnşAllah senin işyerin anlayışlı davranır,herşey hayırlısıyla gönlünce olsun canım.Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla yavrularımıza kavuştursun bizleri..Canım yaa, 16 haftanı da mı kullandırmazlar ki?gerçi ben de sana diyorum da inşallah bana da sıkıntı yapmazlar.benden önceki hamileler de çok erken dönmüşler burda.ben biraz zorlayacağım ne kadar nasip ederse Allah artık.bizim ailelerimiz burda, annem kayınvalidem idare edeceğiz diye umuyorum.ama anneme bile el kadar süt bebişini bırakırken çok üzülürüm.senin yok mu yakınında kimsen? O aylarda bakıcı çok zor olur.Rabbim hayırlısını versin hepimize.Allah yardımcımız olsun..
Ama çalışan gebe haklarını da bi geçir gözden, ben kontrollere gittiğimde kesiyolardı maaşımdan, dedim bunlar kesilemez yasal olarak, yola geldiler.gene de insaflarına kalmış, ,
Amaan,Allah ne dediyse o olur.hayır dileyelim, hayırlı olsun her şeyimiz...
Canım benim Allah razı olsun, amin.ben de yıllık izinlerimi biriktirip kullanmıştım düğünde, sana göre şanslıymışım yine.maşallah 13 yıl dile kolay.inşallah tazminatını filan alırsın.. tabi ki de yavrunu kendin büyütmen kadar güzel bi şey olamaz.ben 5-6 yıldır çalışıyorum daha.bakalım devam ederim, anneler var diyorum da, hayırlısı.Rabbim ne gösterir bilemeyiz..hayırlısı olsun hepimiz için...Canım ben düğünümde bile izin alamadım.3-4 gün düğün öncesi bir hafta düğün sonrası anca kullanabildim.Çeyizimi ablalarım düzdü..Herşey,mi,düğüntarihimi hep işe göre ayarladım şimdiye kadar.Evrak işi olduğu için benim sorumluluğumda olan işler var.Ben gideyim birkaç hafta sonra geleyim deme şansım yok.Zaten dedim ya yoruldum artık çalışmak da istemiyorum.13 yıldır çalışıyorum yetiversin artık :) Biraz ara vermek iyi gelir.Yavrumu kendim büyütürüm.Bebek rızkıyla beraber gelirmiş o yönden sıkıntı etmiyorum.İnşAllah senin işyerin anlayışlı davranır,herşey hayırlısıyla gönlünce olsun canım.Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla yavrularımıza kavuştursun bizleri..
Amin canım Allah senden de razı olsun..Tazminat malesef kendim ayrıldığım için hakedemiyorum...3600 gün+15 yıl için 3 yılım kaldı ama artık dayanacak gücüm kalmadı.gün sayıyorum.İşten ayrılacağım için hiç üzülmüyorum.Aksine seviniyorum.Çünkü gerçekten çok yoruldum ve yıprandım..Hakedipte alamadığım haklarımı da Rabbime havale ediyorum.Kimsenin hakkı kimsede kalmıyor.Ben vicdanım rahat birşekilde ayrılacağım o bana yeter..Hiçbir zaman olursa olur olmazsa olmaz demedim kendi işyerimmiş gibi 13 yıldır aynı yerde çalışıyorum..Allah bereket versin.Yiyeceğin lokma ne kadarsa o kadar yiyorsun.ne bir lokma eksik ne bir lokma fazla.ama hak yiyenler var o ayrı.Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Canım benim Allah razı olsun, amin.ben de yıllık izinlerimi biriktirip kullanmıştım düğünde, sana göre şanslıymışım yine.maşallah 13 yıl dile kolay.inşallah tazminatını filan alırsın.. tabi ki de yavrunu kendin büyütmen kadar güzel bi şey olamaz.ben 5-6 yıldır çalışıyorum daha.bakalım devam ederim, anneler var diyorum da, hayırlısı.Rabbim ne gösterir bilemeyiz..hayırlısı olsun hepimiz için...
Canım yaaa, böyle işyerlerine, patronlara çok aşırı sinirleniyorum.doğru söylüyosun ilahi adalet var hepsinden büyük!!! Herkese niyetine göre verir Allah.seni çok ararlar da bulamazlar, iş işten geçer.senin vicdanın rahat olsun o yeter...Amin canım Allah senden de razı olsun..Tazminat malesef kendim ayrıldığım için hakedemiyorum...3600 gün+15 yıl için 3 yılım kaldı ama artık dayanacak gücüm kalmadı.gün sayıyorum.İşten ayrılacağım için hiç üzülmüyorum.Aksine seviniyorum.Çünkü gerçekten çok yoruldum ve yıprandım..Hakedipte alamadığım haklarımı da Rabbime havale ediyorum.Kimsenin hakkı kimsede kalmıyor.Ben vicdanım rahat birşekilde ayrılacağım o bana yeter..Hiçbir zaman olursa olur olmazsa olmaz demedim kendi işyerimmiş gibi 13 yıldır aynı yerde çalışıyorum..Allah bereket versin.Yiyeceğin lokma ne kadarsa o kadar yiyorsun.ne bir lokma eksik ne bir lokma fazla.ama hak yiyenler var o ayrı.Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Aramasınlar beni düşsünler yakamdan :) Hep diyorum İnşAllah benden iyi eleman gelir de beni rahatsız etmezler.Canım yaaa, böyle işyerlerine, patronlara çok aşırı sinirleniyorum.doğru söylüyosun ilahi adalet var hepsinden büyük!!! Herkese niyetine göre verir Allah.seni çok ararlar da bulamazlar, iş işten geçer.senin vicdanın rahat olsun o yeter...
Yok canım sen kesin çıktıktan sonra arasalar ne olacak? Ben manevi anlamda diyorum inşallah kıymetini anlarlar diye.öyle canım çok iyi anlıyorum.ben de diyorum inşallah ben izindeyken idare ederler de erkenden çağırmazlar beni.Aramasınlar beni düşsünler yakamdan :) Hep diyorum İnşAllah benden iyi eleman gelir de beni rahatsız etmezler.
Daha ne kötü işyerleri var..Benim en çok gücüme giden vefasızlık kadir kıymet bilmemezlik..
Hakkkımızda hayırlısı olsun..Allah herdaim iyiliklerle,iyi insanlarla karşılaştırsın cümlemizi..
Gözün aydın canım çok sevindim.İyiliğiniz sağlığınız daim olsun İnşAllah..kızlar merhaba bugun ayrıntılı ultrasonum vardı cok sukur hersey normal cıktı bunuda atlatmıs olduk
İş işten geçtikten sonra kıymetimi bilseler de boş..Dün çok yoğundu çok yoruldum.sabahta mide bulantısından gelemedim işe..haber verdim iş yerine sağlık ocağına gidiyorum diye..kan filan aldılar işte.Geldim patronun suratı on karış..bu sadece şimdiye mahsus değil..bizi robot zannediyolar heralde.krulu bi vaziyette sürekli çalışacak.yemicek içmicek hasta olmıcak evlenmicek hamile kalmıcak..sadece işş..kendileri en ufak bişeyde hastaneye koşarlar ama biz hasta da olsak çalışcaz.para veriyolar ya köleyiz biz de..özel sektör hep aynı..daha beter yerlerde var..mesela ben geç geldim ya.geç geldi diye elemanını işten atan hakaret eden de var.benimkisi sadece surat yapıyo :) buna da şükür napalım.zaten kalmış şurda sayılı günlerimiz pek de tınlamıyorum anlıcan :)Yok canım sen kesin çıktıktan sonra arasalar ne olacak? Ben manevi anlamda diyorum inşallah kıymetini anlarlar diye.öyle canım çok iyi anlıyorum.ben de diyorum inşallah ben izindeyken idare ederler de erkenden çağırmazlar beni.
Onlar için önemli olan iş, aileye önem veren, anlayan yok..
amın cnm cok saolGözün aydın canım çok sevindim.İyiliğiniz sağlığınız daim olsun İnşAllah..
Gözün aydın canim cok sevindimkızlar merhaba bugun ayrıntılı ultrasonum vardı cok sukur hersey normal cıktı bunuda atlatmıs olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?