- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
Evet canim gördüm ama doktorum bize karnimiza tuttugu cihaz suyunu dalgalandirdigi icin refleks olarak yüzünü hemen elleriyle kapatmisti ama gördük yakaladik yani 2 3 sn yeGünaydın kızlar!!
Ayrıntılıya girip, sağlıcakla dönenler gözünüz aydın..bir şey soracağım; yüzlerini görebildiniz mi bebişlerinizin??
Gözün aydın canımBende ayrıntılı ult. Girdim Allah.a şükür herşey normal çıktı darısı sizlere
Günaydın kızlar!!
Ayrıntılıya girip, sağlıcakla dönenler gözünüz aydın..bir şey soracağım; yüzlerini görebildiniz mi bebişlerinizin??
Canım inşallah güzel haberlerle dönersin, Allah sağlık versin..Kizlar ben de bugun ayrintiya giriyrm coook heyecanliyim melegim icin hayirli dualarinizi bekliyrm
2 kere mi yaptırdın detaylı? Neden ve kaçıncı haftalarda? Kusura bakma merakımdan sordum canım..hepimiz aynı durumdayız ya malum..Evet gördük, çok güzel gösterdi her iki detaylı ultrasonda da, eşim de ben de cep telefonumuza duvar kağıdı yaptık hemen :)
Dün ilk kez bebeğin tekmesini dışarıdan gördük!! Böyle bir mucize, böyle güzel bir his yokmuş dünyada!! Eşimi de hemen çağırdım elini koydurdum karnıma, o da hissetti!! Şok olduk ikimiz de, daha 24. haftada böyleyse, çok güçlü tekmeler beni bekliyor ileride demek ki
Insaallah cnmCanım inşallah güzel haberlerle dönersin, Allah sağlık versin..
sao l cnmGözün aydın canim cok sevindim
Evet benim de mide sıkıntılarından verdiğim kilo 5, ilk kiloma göre aldığım kilo 3.yani vermeseymişim kilo, 8 kilo almış olacaktım 5 aylıkken vuhuuu!!!Kizlar hamile kaldigimizi ogrendigimiz kiloyu mu baz aliyoruz yoksa bulanti fln verilio kilo verdigimiz kilodan mi baz aliyorus
bnm kılomu ne sız sorun ne ben soylım resmen şiştim nasl oldu anlamadım kıloda fazla cıkıorm ama aynıyım gorenler de hıc almamıssın dıyo ama sıkı durun 10 kılo aldım decavıt maf ettı benı resmen şişim şişim şişiyorum desemki fazla yıyorum tam tersı porsıyonlarım gebelıkten oncekıyle aynı seker yemem tuz yemem hamur işi öle akraba zıyaretlerıne gıdınce oda otrup tepsıyı yemıyoruz tabı ıkı uc lokma durum bu kızlar anlıcanzzEvet benim de mide sıkıntılarından verdiğim kilo 5, ilk kiloma göre aldığım kilo 3.yani vermeseymişim kilo, 8 kilo almış olacaktım 5 aylıkken vuhuuu!!!
Ama benim karnım çok büyüdü, diğer yerlerimde o kadar belli değil aldığım kilo.dr gayet iyisin dedi bakalım inşallah yavrucuğum alıyodur kiloları:)
Siz kaç kilo aldınız kızlar??
Canm sen bayaaa almissin valla iyiki decaviti birakmisim baska kullanıyorum onun yerine ben henuz 3 kilo aldim oda cok belli değil gobusum cikdi top gibi :)bnm kılomu ne sız sorun ne ben soylım resmen şiştim nasl oldu anlamadım kıloda fazla cıkıorm ama aynıyım gorenler de hıc almamıssın dıyo ama sıkı durun 10 kılo aldım decavıt maf ettı benı resmen şişim şişim şişiyorum desemki fazla yıyorum tam tersı porsıyonlarım gebelıkten oncekıyle aynı seker yemem tuz yemem hamur işi öle akraba zıyaretlerıne gıdınce oda otrup tepsıyı yemıyoruz tabı ıkı uc lokma durum bu kızlar anlıcanzz
Canim daha yeni basliosun ben gecen gun videoya cekdim esime gonderdim napoyor oyle o diyo bi saga yamuluyo bi sola karnim inan lastik gibi sunduruyordu maşallah yani ama her zaman yapmio gun icinde 3 4 kez oluyor ve su son 3 gundur hep alt tarafima tekme atiyor her seferinde altima kacirmaktan kıl payi kurtariyom Sıkıom kendimi ama o vurunca hiç bi ise yaramıyor inan kacirirsam die aklim cikio bi yerdeEvet gördük, çok güzel gösterdi her iki detaylı ultrasonda da, eşim de ben de cep telefonumuza duvar kağıdı yaptık hemen :)
Dün ilk kez bebeğin tekmesini dışarıdan gördük!! Böyle bir mucize, böyle güzel bir his yokmuş dünyada!! Eşimi de hemen çağırdım elini koydurdum karnıma, o da hissetti!! Şok olduk ikimiz de, daha 24. haftada böyleyse, çok güçlü tekmeler beni bekliyor ileride demek ki
zaten arastrdm decavıtt acayıp kılo yapıomus etrafmdada varr kız dal gbıydı hamıleıgınde o kdr kılo almıskı anlatamam herkes sok yanı decavıtten şişmiş oda doktr bıraktrmıs son bır bucuk ayı kaldı onunda yanı alacagını aldı bn ucuncu kutumdayım decavıtte bnmkı bıraktrmıyo maalesf rejım yapmk zornda kalıorm decavıt yzuunden yemesemde olmuo yanı ne yapcamı sasırmıs durumdayım bnmde göbegım buyuk suanCanm sen bayaaa almissin valla iyiki decaviti birakmisim baska kullanıyorum onun yerine ben henuz 3 kilo aldim oda cok belli değil gobusum cikdi top gibi :)
Canim ben de dacavit magduruym 12 kilo aldim bundan sonra ne yacagim bilemiyrmzaten arastrdm decavıtt acayıp kılo yapıomus etrafmdada varr kız dal gbıydı hamıleıgınde o kdr kılo almıskı anlatamam herkes sok yanı decavıtten şişmiş oda doktr bıraktrmıs son bır bucuk ayı kaldı onunda yanı alacagını aldı bn ucuncu kutumdayım decavıtte bnmkı bıraktrmıyo maalesf rejım yapmk zornda kalıorm decavıt yzuunden yemesemde olmuo yanı ne yapcamı sasırmıs durumdayım bnmde göbegım buyuk suan
demek sende aynısın decavıt bızı maf ettı cnm ne yapcamızı bılmıyorum bendeCanim ben de dacavit magduruym 12 kilo aldim bundan sonra ne yacagim bilemiyrm
2 kere mi yaptırdın detaylı? Neden ve kaçıncı haftalarda? Kusura bakma merakımdan sordum canım..hepimiz aynı durumdayız ya malum..
Siz kaç kilo aldınız kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?