2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Yok canım ne kusuru :) Biri ucuz olsun diye başka bir hastaneye gitmiştim ama sonra memnun kalmayınca tekrar kendi doktoruma yaptırdım. İlkini 20., ikincisini 22. haftada yaptırdım.
Hmm iyi yapmışsın canım, sonra bidaha yaptırılıyo mu ki bu detaylı? Netten bakıyorum kocaman olmuş bebişler görüyorum 30.haftalarda filan, özel istekle mi yaptırmışlardır ki?

Ben 5 kilo aldım ama biraz daha dikkat etmem gerek, şeker konusunda çok dikkatli değilim açıkçası, kilodan ziyade bebeğe zararı olmasın diye...
Evet canım ya, ben de işte, kayınvalidemde filan yediğim yağlı yemeklere dikkat etmeliyim bi de her gün kuruyemiş yiyorum baya, o da yağlı ya, fazla kilo yapıyo mudur ki??

Cnm sen tetanos asisini yaptirdin mi ben bugun yaptirdim beni neler bekliyr acaba
yaptrdım cnm neredeyse ıkı hafta olck vuruldugn gun ıyıde ertesı gun kolun cok agrı yapıo az da şişio ben cok zor r yattım sol omzum a vurdu gece yatamadım ustune cok acıdı mecburen sol a yatıoruz bıde zorlk cektm ıkı gune gıdıo agrısı yavas yavas suya degdırme dedıler bıde

Cnm bana soluna yatma dedi ama dedigin gibi sola yatmaliyiz ne yapacagimi bilemedim

Cnm bana soluna yatma dedi ama dedigin gibi sola yatmaliyiz ne yapacagimi bilemedim
valla bana dedıkı bugun degılde yarın agrın olur dedı suya degdırme dedı soluna yatma dıye acır dıye demıstr ama ben soluma yattım mecburen sagımada yattgm oluo ama rahatsz oluorm psıkolojkmen gerı dönuyorm acıo ama gecıo ıkı gune

Tskrler cnm bir dahakini 1 ay sonra mi vuruyorlar

kızlar bana tetanoz aşısını tek doz yaptılar. İkincisi ne zaman diye sordum. Başka yapmayacaklarını söylediler.

kızlar bana tetanoz aşısını tek doz yaptılar. İkincisi ne zaman diye sordum. Başka yapmayacaklarını söylediler.
Enteresan, ben geçen sene tetanoz aşısı oldum dedim, o sayılmaz 2 doz olman gerek tekrar dediler bana bile..1.yi oldum, 1 ay sonra da 2.ye gel aynı güne dedi dr.
Kendi dr una da sor istersen canım...

Enteresan, ben geçen sene tetanoz aşısı oldum dedim, o sayılmaz 2 doz olman gerek tekrar dediler bana bile..1.yi oldum, 1 ay sonra da 2.ye gel aynı güne dedi dr.
Kendi dr una da sor istersen canım...

Kendi doktorum bir doz yaptı zaten.
Ya Bir doktorun dediğini başka bir doktor yalanlıyor. Kime inanacağımı şaşırdım.
İki ay önce doktorumu değiştirdim. Eski doktorun yutacaksın dediği progestanı, şimdiki doktorum hormon ilaçlarını yutarsan hiç bir işe yaramaz, bir sürü yan etkisi olur, kafanı kaldıramazsın, fitil olarak alacaksın dedi. Eski doktor kordon kanı önemli dedi, şimdiki gittim yurt dışında araştırdım, inceledim hiç bir faydası yok, para tuzağı, ben torunlarımınkini almadım dedi. Kime inanacağımı şaşırdım ya

Bende tetanoz aşısını 1. Dozu oldum 2. Doz 4 hafta sonra dediler.
Kızlar şeker yüklemesi yaptıran varmı? Veya yaptıracakmısınız?

Kizlar bir gunluk beslenme listesini yazar misin neler yemeye ozen gosteriyrsnz
Sabahlari bol bol peynir yiyiyorum özellikle kasar loru, 1 yumurta, bir kase ev yogurdu. Ara ogun olarak ceviz badem fındık kuru inci elma erik vb. Protein almaya dikkat ediyorum ama balikla hic aram yok hazir gıdalardan yememeye dikkat ediyorum

Ben bugunden itibaren az kilo almak icin dikkatli yemeye calisiyrm ama simdiden acimmmm bana gore degil

Ben bugunden itibaren az kilo almak icin dikkatli yemeye calisiyrm ama simdiden acimmmm bana gore degil
Bende cok acim simdiden 8 kilo aldim. Doktorum normal dedi. Ama mumkun oldugu kadar hamur isini ve tatliyi cikardim. Aslinda hamile kaldigimdan beri fazla hamur isi yemiyorum ama yine de kilo aldim

bende mutlaka sabah kahvaltısında bol beyaz peynır veya kasar peynırı omlet yumurtayı hıc eksık etmıyorum gunde ıkı uc bardak sut ıcıorm bır adet mutlaka muz yıyorum beyaz et yemıyorm kırmızı ete özen gösterıorm sebze yemegı yada kuru yemıslerden fındık ve badem mutlaka yıyorum

Muz neden her gun yiyrsn cnm ne faydasi varmis

Arkadaşlar biz de bugün ayrıntılı ultrasona girdik ancak cd acamadik ya da sivri zeka calisanlar boş verdi
Bu konuda bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…