Ayy evet canım ya, azı karar, çoğu zarare tabii ki yapar, bir avuç fındık fıstık badem vs. koca bir öğünün kalorisine eşit. dikkatli yenmezse löp löp et olur :)
Ben de 2 haftadir var canim daralmalar gogsume sanki biri oturmus gibi oluyor 10 dk gecmio gun icinde arada tekrar ediyor doktora yarın gidicem soracagim pazar gunu aksam oturdum agladm resmen nefes alamadigim ve daraldigim icinKızlar bugün acaip nefesim kesiliyor var mı benim gibi olan
Yok canim ya o alttan cikis yapar merak etme :)Kizlar nette arastirdim ama tatmin.olmadim kiraz yerken cekirdegiyle yuttum bir sey olur mu acaba
Tesekkurler tatlim sikintilar bitmiyr bu sabahta uyanir uyanmaz kahverengi leke gorunce biraz korktum. Sana da gecmis olsun cnm benim de gece uyurken hep sol gogsum mu kalbim mi bilmiyrm agri yapiyr. Surekli sol tarafima yatmaktan oldugunu dusunuyrm ama ihmal etmemek gerekirYok canim ya o alttan cikis yapar merak etme :)
Bugun bende bu konuya takmistim.En son günde bir tane yeyip birakmaya karar verdin.Zaten kuru üzüm ve hurma midemi yakıyor.Kızlar buarada saglik ocagindan Monovit D3 diye bir damla verdiler aşıya gittigimde.İcinizden kullanan var mi?Pek bilgi bulamadim ben.Kullanma konusunda icim cok da rahat degil acikcasiKızlar aklıma gelmişken ramazan geliyor faydali diye hurma yemeyin erken doğuma yol aciyormus son ay yenmeliymis
Ayyy canım ya çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.herkesin başına gelecek ama gelip geçici üzme kendini ve yavrunu.sen mutsuzken o da mutsuz oluyor annesi.Dostlar dün dr a gittim cok kotu oldum pzt okula sınav yapmak için zorla gittim saliyi zor ettim dr antibiyotik verdi.
Su anda
kan ilaci
Magnezyum ilaci
Vitamin ilaci
Antibiyotik
Hatta bogazim cok kotu olduğu için pastil
Dayanamayınca da ağrı kesici aldim
Lütfen bana dua edin Allah dayanma gücü versin
Burada forumda okurduk başıma hiç gelmez sanirdim .bu zor zamanımda eşim de araba aldı kendine onun derdine düştü. Kendimi olmadığım kadar güçsüz hissediyorum, dualarımız istiyorum.
Qwest-hasnur-kaderdenevarsa-brhn hep takip ettim sizleri ;yanimda duanizi hissetmek istiyorum(
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim kısa zamanda şifanı versin inşallah.sirkeli, tuzlu suyla filan gargara yap sürekli.ben şişeye doldurur, gün içinde sürekli yapardım.dinlenmelisin, rapor almalısın..Dostlar dün dr a gittim cok kotu oldum pzt okula sınav yapmak için zorla gittim saliyi zor ettim dr antibiyotik verdi.
Su anda
kan ilaci
Magnezyum ilaci
Vitamin ilaci
Antibiyotik
Burada forumda okurduk başıma hiç gelmez sanirdim .bu zor zamanımda eşim de araba aldı kendine onun derdine düştü. Kendimi olmadığım kadar güçsüz hissediyorum, dualarımız istiyorum.
Qwest-hasnur-kaderdenevarsa-brhn hep takip ettim sizleri ;yanimda duanizi hissetmek istiyorum(
Canim benim.cooook ama cook gecmis olsun allahin izniyle en kisa zamanda toparlanirsin bol bol dinlen ve moralini yuksek tutDostlar dün dr a gittim cok kotu oldum pzt okula sınav yapmak için zorla gittim saliyi zor ettim dr antibiyotik verdi.
Su anda
kan ilaci
Magnezyum ilaci
Vitamin ilaci
Antibiyotik
Kizlar nette arastirdim ama tatmin.olmadim kiraz yerken cekirdegiyle yuttum bir sey olur mu acaba
Bugun 1 saat araba kullandım. Bayilacak gibi oldum. Izin aldim kendimi eve zor attim. Simdiden sicaklarda boyle oluyorsam temmuz da agustos ta nasıl olacagim acaba ? Saat 4.30 da da doktor randevum var. Bu durumda ne yapacagimi soracağımKızlar bugün acaip nefesim kesiliyor var mı benim gibi olan
Ben de dün öyle oldum canım.dönüşte paylaşır mısın dr unun dediklerini?Bugun 1 saat araba kullandım. Bayilacak gibi oldum. Izin aldim kendimi eve zor attim. Simdiden sicaklarda boyle oluyorsam temmuz da agustos ta nasıl olacagim acaba ? Saat 4.30 da da doktor randevum var. Bu durumda ne yapacagimi soracağım
D vitaminini damla olarak mi kullaniyorsun peki?Ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum Allah korusun D vitamini eksikliği de hamilelikte bir çok olumsuz şeye neden olabiliyor,bence kullanın derim.
Ayy canim kiyamam cok gecmis olsun allahim acil sifalar versin sana uzme kendini istirahat etmeye calis yoksa cok zor geciyor gecen hafta agir grip ve oksurek atlattim ilac kullanmadan ama baya zorladi beniDostlar dün dr a gittim cok kotu oldum pzt okula sınav yapmak için zorla gittim saliyi zor ettim dr antibiyotik verdi.
Su anda
kan ilaci
Magnezyum ilaci
Vitamin ilaci
Antibiyotik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?