2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Kizlar gideyimm mi doktora bilemedim lutfen cvp bekliyrm

Hayır gitme :) çok normal bazen hissetmemek. Ha ama içim yine de rahat etsin diyorsan git tabii. Bir zararı olmaz. Ama en ufak şeyde bile endişelenebiliyoruz bazen, bu bebeğe daha çok zarar veriyor bence, biraz daha rahat olmalıyız hamile anneler olarak.

Tewekkur ederim kizlar allah razi olsn simdi agliyrdum nerdeyse gun boyunca elim karnimda dolasiyrm o kadar korkuyrm ki bir tekmesini hissetsem dunyalar benim olacak. B3n kotuym esim de gozumun.icine bakiyr iyi bir hbr icin

Tewekkur ederim kizlar allah razi olsn simdi agliyrdum nerdeyse gun boyunca elim karnimda dolasiyrm o kadar korkuyrm ki bir tekmesini hissetsem dunyalar benim olacak. B3n kotuym esim de gozumun.icine bakiyr iyi bir hbr icin

Ben hareketlerini hissetmedigim de tatlı birseyler yiyip sırt ustu uzaniyorum.

Okudum cnm sizlerinde hissetmediginiz oluyrr mu boyle
Canım inan ben işteyken çok az hissediyorum, kendim hareketliyken.akşam eve gelip sırtüstü yatınca bebişim ben burdayım diyo.bazen de senin gibi bekliyoruz babasıyla tık yok.onlar da uyuyolar içerde, hem de çok fazla.sen rahat ol.bu kadar evham yapma.çok normal.hem daha da büyüdüklerinde daha fazla ve güçlü hissedicez:)

Gunaydin kizlar Qwest canim 2 hafta sonra seni cok tatli tekmeler beklio ama sunu unutma sadece ayaktayken ben de cok az hissediyorum oda 1 haftadir hissediom ne zaman sirt ustu yan yatsam hemen burdayim der oldu gun gecdikde siddetleniyor bazen ole bi tekme yiyom ki yan yattigimda bi ust karnim ve ayni anda alta da bi tekme gelio halay mi ceker napar bilmem icerde

Kızlar 2 gündür pozitif doğum hikayeleri okuyorum tavsiye ederim
Ben de sn de 4bebek belgeseli izliyorum, çok rahatlattı beni.her ülkeden , her yaşta, her şartta kadının bi şekilde doğurabildiğini görünce imkanlarımız dahilinde, Allah ın da izniyle bizlerin de çok zorlanmayacağını düşünüyorum.önceden korkuyodum, şimdi normalleştirdim, sürece teslim oldum.Rabbim hayırlısını versin...

Hayırlı ramazanlar canım
Oruç tutanınız yok değil mi?

Size de iyi ramazanlar kızlar. Amniyon sıvısı 2-3 saate bir degisip yenilenirken bana vücudu susuz ve besinsiz birakmak ve bununla inatlaşmak doğru gelmiyor dolayısıyla tutmuyorum.insallah hersey yoluna girdiginde telafi edeceğiz zaten.

Kizlar yediklerime cook dikkat etmeme ragmen 2 gundur midem cok agriyrm var.mi boyle sikayet yasayan

Günaydın hamişler :) Cümleten Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun
Cuma günü kontrolümüz vardı.Oğluşum gayet iyi..herşeyimiz normal çok şükür..decavit ve kan ilacına devam edicem..467 grsam 27 cm olmuş benim canım oğlum.. Allah'ım cümlemizin evlatlarını korusun,sağlıklı bir şekilde büyüsünler İnşAllah sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…