Kizlar gideyimm mi doktora bilemedim lutfen cvp bekliyrm
Bazen oluyor öyle annesi sıkıntı yapma kendine sırt üstü yat dinlen 7 taneâyet el kursi oku bebisine. Allaha emanetler.Kizlar gideyimm mi doktora bilemedim lutfen cvp bekliyrm
Okudum cnm sizlerinde hissetmediginiz oluyrr mu boyleBazen oluyor öyle annesi sıkıntı yapma kendine sırt üstü yat dinlen 7 taneâyet el kursi oku bebisine. Allaha emanetler.
Oluyor tabi canım uyku saatine denk gelirOkudum cnm sizlerinde hissetmediginiz oluyrr mu boyle
Tewekkur ederim kizlar allah razi olsn simdi agliyrdum nerdeyse gun boyunca elim karnimda dolasiyrm o kadar korkuyrm ki bir tekmesini hissetsem dunyalar benim olacak. B3n kotuym esim de gozumun.icine bakiyr iyi bir hbr icin
Canım inan ben işteyken çok az hissediyorum, kendim hareketliyken.akşam eve gelip sırtüstü yatınca bebişim ben burdayım diyo.bazen de senin gibi bekliyoruz babasıyla tık yok.onlar da uyuyolar içerde, hem de çok fazla.sen rahat ol.bu kadar evham yapma.çok normal.hem daha da büyüdüklerinde daha fazla ve güçlü hissedicez:)Okudum cnm sizlerinde hissetmediginiz oluyrr mu boyle
Ben de sn de 4bebek belgeseli izliyorum, çok rahatlattı beni.her ülkeden , her yaşta, her şartta kadının bi şekilde doğurabildiğini görünce imkanlarımız dahilinde, Allah ın da izniyle bizlerin de çok zorlanmayacağını düşünüyorum.önceden korkuyodum, şimdi normalleştirdim, sürece teslim oldum.Rabbim hayırlısını versin...Kızlar 2 gündür pozitif doğum hikayeleri okuyorum tavsiye ederim
Hayırlı ramazanlar canımHerkese hayirli ramazanlar arkadaslar
Hayırlı ramazanlar canım
Oruç tutanınız yok değil mi?
Saol canim sana da hayirli ramazanlarHerkese hayirli ramazanlar arkadaslar
Canim doktorunla gorus ilac veriolar onaKizlar yediklerime cook dikkat etmeme ragmen 2 gundur midem cok agriyrm var.mi boyle sikayet yasayan
Cnm ilac kullanmakta istemiyrm ama nerdeyse yemek yiyemiyrm anlamadim bebek mideyi sikistirdigindan mi oluyr acabaCanim doktorunla gorus ilac veriolar ona
Rahim büyüdükçe mideyi sıkıştırıyor canım ondandır belki.benim de ağrıyo özellikle yemeklerden sonra.Cnm ilac kullanmakta istemiyrm ama nerdeyse yemek yiyemiyrm anlamadim bebek mideyi sikistirdigindan mi oluyr acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?