2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Kizlar bugun bi halt yedim ki sormayin yaa randevu almisdim ayin 31 ne ben saniyorum bugun 31 meğerse dunmus esimle bi heves gittik hastaneye birde ne gorelim bizim randevu yok doktorum izinde ben saf saf geri geldim cokkk sinir oldum yaa

Kizlar bugun bi halt yedim ki sormayin yaa randevu almisdim ayin 31 ne ben saniyorum bugun 31 meğerse dunmus esimle bi heves gittik hastaneye birde ne gorelim bizim randevu yok doktorum izinde ben saf saf geri geldim cokkk sinir oldum yaa
ben yeniyim daha yanlış yere yazıyor olabilirim ama burdan yazmak istedim ben hamile olduğumu yeni öğrendim dün ovulasyon testi yapmıştım 2 çizgide çok belirgin çıktı hatta sonuç çizgisi baya koyuydu inanamadim gebelik testi yaptım yine çift çizgi en son kanda da baktirdim çok şükur hamileyim allah her isteyene versin hayirli sağlıklı evlat inşallah. Ovulasyonla da anlasiliyormuss

Hayirli olsun canım allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin :)

Bugun gelen hamilelerin hepsinde aynı şikayetler vardı dedi doktor. Ne yazikki bunun icin ilac yok ama surekli su ic dedi. Birde sapkasiz disari cikma dedi
Şapka da hiç takamam, ben içerde de bunalıyorum ki
Hayırlısı olsun, Allah beterinden korusun bakalım .şurda ne kaldı zaten..

Ayy canım ya benim de başıma gelse çok kötü olurdum randevu gününü iple çekiyorum çünkü. Ama sen öyle yazmışsın ki Gülesim geldivardır bir hayır ufakligin güzel annesi

Kizlar lutfennnnn yardim edin 2 gundur boyle sabahlari kahverengi leke geliyr suzce ciddi bir sey var midir. Hep sabahlari oluyr

Eklentiler

• 20160602_072742~3~2.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 52
Bence doktorunla gorus igneni ol canim ben daha gecen haftaya kadar haftada 1 kez oluyordum ve sukur gecti
Ya sorma cnm doktora watsapptan msj attim fotografini da gonderdim bana boyle seyler gondermeyin deyince cook bozuldum aksam gel goreyim demisti simdi utandim esime de doktor her sey.yolunda dedi.dedim yani cook buyuk sorumluluk aliyrm

Ya sorma cnm doktora watsapptan msj attim fotografini da gonderdim bana boyle seyler gondermeyin deyince cook bozuldum aksam gel goreyim demisti simdi utandim esime de doktor her sey.yolunda dedi.dedim yani cook buyuk sorumluluk aliyrm
Canim bence hemen panik yapma. Bir an once doktora git. Dusuk tehlikesi varsa ulac ya da igne verir engeller. Kendi kendine stres yapıp bebegi de strese sokma.

Canim bence hemen panik yapma. Bir an once doktora git. Dusuk tehlikesi varsa ulac ya da igne verir engeller. Kendi kendine stres yapıp bebegi de strese sokma.
Simdilik bu durumu bilinc altima ittim cnm zaten doktorada rezil oldum bir daha tekrarlarsa giderim artik

Simdilik bu durumu bilinc altima ittim cnm zaten doktorada rezil oldum bir daha tekrarlarsa giderim artik
Kendini yordun mu? O yuzden de olabilir. Ayrica doktora rezil oldum diye bir sey yok. En ufak birsey de arayıp soracağız tabiki. İhmale gelmez. Doktorunu degistirmeyi dusun bence. En sinir bozucu doktor tipi. Onun icin basit birsey olabilir ama bizim icin degil. En ufak bir agrim sizim oldugunda hemen soruyorum ben.

Su andan itibaren degistirmeyi cok isterdm cnm ama benim tedaviden sonra olunca birakamiyrm doktoru. Adam prof olunca havasindan gecilmiyr cokta konusmuyr zaten

Su andan itibaren degistirmeyi cok isterdm cnm ama benim tedaviden sonra olunca birakamiyrm doktoru. Adam prof olunca havasindan gecilmiyr cokta konusmuyr zaten
Anladım canım allah sağlık versin. Ne yazık ki mesleğinde cok başarılı olanlar egolarina yenik dusebiliyor. Insallah bir daha tekrarlamaz da sen de rahatlarsin

Kizlar ben bugun bebegin hareketini hic hissetmedim dun hareketliydi bugun hic oynamadi coook telaslandim acile.mi.gitsem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…