Nerdeyse agridan hic uyuyamadim cnm allah saglik versin herkeseRahim büyüdükçe mideyi sıkıştırıyor canım ondandır belki.benim de ağrıyo özellikle yemeklerden sonra.
Aminnn cnm aminnnmGünaydın hamişler :) Cümleten Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun
Cuma günü kontrolümüz vardı.Oğluşum gayet iyi..herşeyimiz normal çok şükür..decavit ve kan ilacına devam edicem..467 grsam 27 cm olmuş benim canım oğlum..Allah'ım cümlemizin evlatlarını korusun,sağlıklı bir şekilde büyüsünler İnşAllah sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı
İlk haftalar senin gibiydim ben canım.dr ilaç veriyo çok şiddetliyse.ama gaviscon şurupla filan idare etmeye çalış istersen, hamişlere zararsız.asit çok yükseliyodur.çok iyi bilirim o ağrıyı, az kıvrandırmadı beni.bende başta sende sonda olmuş..gerçi bizim de akıbetimiz belli değil ya, hayırlısı...Nerdeyse agridan hic uyuyamadim cnm allah saglik versin herkese
Bende cok yanma oluyordu. Sabah aksam kullanmam icin ilac verdi. Cok sukur simdi iyiyim. Bebege zararli olan ilaci vermezler diye dusunuyorum. Doktoruma cok guvendigim icin ne derse yapıyorumCnm ilac kullanmakta istemiyrm ama nerdeyse yemek yiyemiyrm anlamadim bebek mideyi sikistirdigindan mi oluyr acaba
Anliyorum canm ama o yanma seni mahveder bence surupdan al ic derim cekmesi daha zorCnm ilac kullanmakta istemiyrm ama nerdeyse yemek yiyemiyrm anlamadim bebek mideyi sikistirdigindan mi oluyr acaba
Ne güzel , bana hiç bi şey iyi gelmiyodu.Kizlar netten baktim da ilik sut ve ozellikle muz mideme iyi geldi
Sevindim canim senin adına ilac icmekten iyidirKizlar netten baktim da ilik sut ve ozellikle muz mideme iyi geldi
Gecmis olsun canim doktorunla senin aranda pek bi fark yok benimki de 2 hafta onde doktora göre sen biraz daha ilerle hele kendini bi topluyorlar inan birisi karnimi icerden oyle zorluyor ki fena bisi yaniSelam aleykum dostlar
Tek tek isim saymak istemem ama yazan dua eden herkese çok teşekkür ederim.daha iyiyim ama hala toparlayamadim. Dun tetanoz aşısı yaptirdim da arkadaşlar bana gore 22 dr a gore 23.hafta içindeyim erken veya geç diye birşey var mı
Birde burada da yazdım çıktı sag kaburga ağrısi,var mi bundan muzdarip olan .sadece dua ediyorum dayanılacak gibi değil sanırım ayağıni bi dayadi dahada cekmiyor . Kulahları değişeceğiz bu minnakla..
Cnm coook gecmis olsun fark etmiyor galiba cunku benim doktorumda 3 hafta gec vurdurdu sen 2. Asiyi oldun galiba ben daha ayin sonunda vurulacagimSelam aleykum dostlar
Tek tek isim saymak istemem ama yazan dua eden herkese çok teşekkür ederim.daha iyiyim ama hala toparlayamadim. Dun tetanoz aşısı yaptirdim da arkadaşlar bana gore 22 dr a gore 23.hafta içindeyim erken veya geç diye birşey var mı
Birde burada da yazdım çıktı sag kaburga ağrısi,var mi bundan muzdarip olan .sadece dua ediyorum dayanılacak gibi değil sanırım ayağıni bi dayadi dahada cekmiyor . Kulahları değişeceğiz bu minnakla..
Yaptırdım canım. Aç karnına gidiyorsun glikoz aldiriyorlar eczaneden.içip 1 saat bekliyorsun kan aliyorlarSeker yuklemesi yaptiran var mi acaba nasil oluyr
Kac gr yukleme yapildi cnm nette gordum hep 50 yapiliyrmus benim doktor 75 dediYaptırdım canım. Aç karnına gidiyorsun glikoz aldiriyorlar eczaneden.içip 1 saat bekliyorsun kan aliyorlar
Bana 50lik yapıldı. 50lik in sonucuna göre sonra tekrar yapıyorlar yükselterek. Bizde gerek kalmadı HamdolsunKac gr yukleme yapildi cnm nette gordum hep 50 yapiliyrmus benim doktor 75 dedi
Ben yaptirmadim henüz ama yaptirmayi dusunmuom hic canim icimden bi ses yaptirma diyorKac gr yukleme yapildi cnm nette gordum hep 50 yapiliyrmus benim doktor 75 dedi
Dün yatırdm. 50gr şekerli su iciyosun aç karına. 1 saat sonra kan veriyorsunSeker yuklemesi yaptiran var mi acaba nasil oluyr
Yok cnm korkma onemli olan rahmin kapali olmasiBiz 25 haftalık olduk .dün ultrasonda doktor bebek aşagda rahim ağzı kapalı ama agır bisey kaldrma d.edi korkmalımıyım.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?