2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Kac gr yukleme yapildi cnm nette gordum hep 50 yapiliyrmus benim doktor 75 dedi
Seker yüklemesinde 75 gr seker yani 75 gr Karb yükleniyor gün içinde zaten 75 gr Karbonhidrat alıyoruz
Yani aslında yüklenen bir şey yok.İçiniz rahat olsun :)

Kizlar tatil plani yapan var mi tatilde il disina cikiyr musuz ya da cikilabilir mi
Biz gitmeyeceğiz canım.1 saatlik mesafeye ormana bile pikniğe gitmedim ben, rahat edemem diye.zaten penguen gibi yürüyorum, bacaklarım belim ağrıyor.bi doğum iznine ayrılsam bi şey istemem.yıllık iznimi filan doğum sonrasına saklıyorum.gerçi sen çalışmıyosan tercih meselesi.havuz deniz enfeksiyon kapabilirsin, hele ki sıcaklardan çok bunalabilirsin.ben kendimden yola çıkarak böyle düşünüyorum, sen bilirsin.ama her şeyi düşün...

Seker yuklemesi yaptiran var mi acaba nasil oluyr
Ben pazartesi günü yaptırdım. Igrenc bir sıvı verdi hemsire ve hızlı bir sekilde icmemi istedi. Ravak icsem daha iyiydi. Bir saat bekledim baska hic birsey yiyip icmedim. Bir saat sonra sekerimi ölçtüler cok şükür normal çıktı

Kızlar merhaba, inşallah iyidir herkes:)
Benim bacaklarım ve sırtım çok ağrıyor ama idare ediyorum çok şükür.bir de her yerim şiş gibi geliyo, alyansımı bile takamıyorum, dünden beri sütyensiz geliyorum işe:)

Doğum çantanızı hazırlamaya başladınız mı?
Erken daha belki ama, yavaş yavaş tamamlamak lazım..şu ramazan bitsin de hayırlısıyla, bayramdan sonra başlayayım diyorum ben.hem gittikçe daha da ağırlaşıcaz, dolanamayız gönlümüze göre istediğimizi almak için..
Bi de doğum öncesi genel temizlik var.halılar perdeler..o da bayram sonrası artık.
bebişin odası hazırlanacak..beşiği, dolabı, yatağı..
Bi arkadaşımın eşi erken doğum yaptı, 2 ay önce geldi bebiş.hiç bi şeyleri hazır değildi.ben de her ihtimale karşı başlamalı diye düşnüyorum.bugün kendimizi idare ederken, yarın nolucağı bilinmez Allah korusun.
Herkese sağlıklı, enerjili, neşeli bir gün diliyorum....

Bel ve sirt agrisi bende de var. sirtim ve belim icin is yerinde ortopedik yastik kullaniyorum. Oldukca iyi geldi.
Birde dun ve bugun biraz burnum kanadi. Ilk basta panik oldum hemen doktora gittim neyseki sorun yok. Hamilelikte olabilirmis.
Ben mobilyalarina karar verdim de bayram sonunu bekliyorum. Annemle birlikte odasini cantasini esyalarini bayramdan sonra hazırlayacağız kismetse

Kizlar aklima bir sey takildi ben cok kilo almayayim diye ekmegi biraz kistim siz gunde ortalama kac dilim ekmek yiyiyorsunuz. Ben sabah 2 oglen 1 dilim yiyrm acaba az mi bir de bebis.kilo almaz diye endiselendm

Kizlar aklima bir sey takildi ben cok kilo almayayim diye ekmegi biraz kistim siz gunde ortalama kac dilim ekmek yiyiyorsunuz. Ben sabah 2 oglen 1 dilim yiyrm acaba az mi bir de bebis.kilo almaz diye endiselendm
Ben de ortalama senin gibi yiyorum.zaten ekmek sana kilo yapar, bebişe değil.yememen daha iyi canım.muz çok güzel kilo yapıyo bebişe.tecrübeyle sabit:)

Koltuğuma bel boşluğunu doldurmaya ben de ufak bi yastık koydum da, yetersiz benimki.seninki nasıl bi şey?gece yastıklarımız kadar büyük mü, anlayamadım, ben de alayım olmazsa..
Burun kanaması oluyomuş evet, şükür bana olmadı, benim de çok tıkanıyo.geçmiş olsun..
İnşallah Allah gönlümüze göre versin...

Annemde bel.fitigi vardi onun icin almıştık. Ofise gidince fotoğrafını cekip gonderirim canım

Kekikli su . sarımsak denedim hic ise yaramadi kaplama disim bide ;((( ağrıdan uyandm 7 de ağlyorm resmen ;(

Kızlar 41 hamileden ayetel kursi okutmak istiyorum da ben bu ay hamile kalmak için acaba okuyabilirmisiniz ismim Gülsüm okuyanlara canı gönülden teşekkür ederim okuyanlar okudum yazarsa çok sevinirim ALLAH evlatlarınızı sağa salim kuçağınıza versin inşallah

Okudum cnm allah gonlune gore versn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…