Okudum canım, Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla...Kızlar 41 hamileden ayetel kursi okutmak istiyorum da ben bu ay hamile kalmak için acaba okuyabilirmisiniz ismim Gülsüm okuyanlara canı gönülden teşekkür ederim okuyanlar okudum yazarsa çok sevinirim ALLAH evlatlarınızı sağa salim kuçağınıza versin inşallah
Okudum canim. Rabbim hayirlisini versinKızlar 41 hamileden ayetel kursi okutmak istiyorum da ben bu ay hamile kalmak için acaba okuyabilirmisiniz ismim Gülsüm okuyanlara canı gönülden teşekkür ederim okuyanlar okudum yazarsa çok sevinirim ALLAH evlatlarınızı sağa salim kuçağınıza versin inşallah
Amin cnm insallahHayirli olsun canım allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin :)
Canım bende okudum inşallah hamile kalırsn tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bi şekilde.Okudum canim. Rabbim hayirlisini versin
Cooook sevindim cnm allah saglicakla kucagina da almayi nasip etsn. Ben de coook merak ediyrm ama daha doktora gitmeme 2 haftadan fazla varGünaydın kızlar cuma günü kontrolum vardi doktorumun demesiyle seker testi yaptirdim hersey yolunda cikdi bu arada 1 kilo 54 gr olmusuz bizim küçük sipamiz yüzünü cevirmedi pek goremedik ama herseyi iyi dedi doktorum şükür sorun yok
Masallah canım. Benimde çarşamba kontrolum var. Günler gecmek bilmiyor.Günaydın kızlar cuma günü kontrolum vardi doktorumun demesiyle seker testi yaptirdim hersey yolunda cikdi bu arada 1 kilo 54 gr olmusuz bizim küçük sipamiz yüzünü cevirmedi pek goremedik ama herseyi iyi dedi doktorum şükür sorun yok
Amin canim insallah valla bu sefer ilk defa 1 ay oldu gormeyeli 2 haftada bi kanama yuzunden gormeye alismisim :) baya ozledim yani senin de baya var ama hemen gecer gunler merak etme o gun gelincede ne cabuk bitti diosun ya sinir oluom ultrasondan hemen cikincaCooook sevindim cnm allah saglicakla kucagina da almayi nasip etsn. Ben de coook merak ediyrm ama daha doktora gitmeme 2 haftadan fazla var
Valla cok zor gunler bizi bekliyor sanırım canimMasallah canım. Benimde çarşamba kontrolum var. Günler gecmek bilmiyor.
Bende egilirken ufak ufak güçlük cekmeye başladım. Temmuz da agustosta nasıl olacağız acaba? Allah yardimcimiz olsun
Okudum..Allah'ım Gülsüm kardeşimize de tez zamanda emanetini gönder bu güzel duyguyu hayırlısıyla ona da tatdır.Aminn..Kızlar 41 hamileden ayetel kursi okutmak istiyorum da ben bu ay hamile kalmak için acaba okuyabilirmisiniz ismim Gülsüm okuyanlara canı gönülden teşekkür ederim okuyanlar okudum yazarsa çok sevinirim ALLAH evlatlarınızı sağa salim kuçağınıza versin inşallah
Okudum. Rabbim kucağınızi en kısa zamanda doldursun insaallahKızlar 41 hamileden ayetel kursi okutmak istiyorum da ben bu ay hamile kalmak için acaba okuyabilirmisiniz ismim Gülsüm okuyanlara canı gönülden teşekkür ederim okuyanlar okudum yazarsa çok sevinirim ALLAH evlatlarınızı sağa salim kuçağınıza versin inşallah
Benim de sol kaburgam aynı durumda hep soluma yattığım için canım baya yanıyorArkadaslar sağ kaburga ağrısı çeken mi var mıben dayanamayacak gibi hissediyorum ve geciremedim bi turlu gece hiç uyuyamadim
Canim masaj yaptir vazelinle ben de her gun cekiorum sirt bel agrisi bana faydasi oldu birde sıcak tutun karin bölgeniziNe yapacağız biz böyle geçermi ki günler ? Dümdüz sırt üstü yatinca geçerdi o da yok.dr kontrolüne de çok var
Yani ekstra su torbası falan değil dimi yani normal giysi ile sıcak . Badem yağı ile yaptim masaj ama dün 6idi uyuyamadimCanim masaj yaptir vazelinle ben de her gun cekiorum sirt bel agrisi bana faydasi oldu birde sıcak tutun karin bölgenizi
Merhaba teyzis ben buyuyorum iyiyim ama annem yamulduselam kızlar bayadır yokdum nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?