2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Okudum canım, Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla...

Okudum canim. Rabbim hayirlisini versin

Günaydın kızlar cuma günü kontrolum vardi doktorumun demesiyle seker testi yaptirdim hersey yolunda cikdi bu arada 1 kilo 54 gr olmusuz bizim küçük sipamiz yüzünü cevirmedi pek goremedik ama herseyi iyi dedi doktorum şükür sorun yok

Bu arada artik ayaklarm yürümeye gelmiyo hemen tabanlari aciyor yarim saat yol yurusem karnm baya büyüdü egilip kalkmak zorlaşıyor daha dogrusu karnım aciyor simdiden böyleyse ileriki haftalarda ne yapcam acaba cok merak ediyorum

Cooook sevindim cnm allah saglicakla kucagina da almayi nasip etsn. Ben de coook merak ediyrm ama daha doktora gitmeme 2 haftadan fazla var

Masallah canım. Benimde çarşamba kontrolum var. Günler gecmek bilmiyor.
Bende egilirken ufak ufak güçlük cekmeye başladım. Temmuz da agustosta nasıl olacağız acaba? Allah yardimcimiz olsun

Cooook sevindim cnm allah saglicakla kucagina da almayi nasip etsn. Ben de coook merak ediyrm ama daha doktora gitmeme 2 haftadan fazla var
Amin canim insallah valla bu sefer ilk defa 1 ay oldu gormeyeli 2 haftada bi kanama yuzunden gormeye alismisim :) baya ozledim yani senin de baya var ama hemen gecer gunler merak etme o gun gelincede ne cabuk bitti diosun ya sinir oluom ultrasondan hemen cikinca

Okudum..Allah'ım Gülsüm kardeşimize de tez zamanda emanetini gönder bu güzel duyguyu hayırlısıyla ona da tatdır.Aminn..

Okudum. Rabbim kucağınızi en kısa zamanda doldursun insaallah

Arkadaslar sağ kaburga ağrısı çeken mi var mı ben dayanamayacak gibi hissediyorum ve geciremedim bi turlu gece hiç uyuyamadim

Arkadaslar sağ kaburga ağrısı çeken mi var mı ben dayanamayacak gibi hissediyorum ve geciremedim bi turlu gece hiç uyuyamadim
Benim de sol kaburgam aynı durumda hep soluma yattığım için canım baya yanıyor

Ne yapacağız biz böyle geçermi ki günler ? Dümdüz sırt üstü yatinca geçerdi o da yok.dr kontrolüne de çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…