ıyıyız cok sukur cnm yaa bı problemımız yokMerhaba teyzis ben buyuyorum iyiyim ama annem yamuldu
Sen nasılsın ve karnindaki bizim oralı nasıl?
Sükur olmasin da insaallah.ıyıyız cok sukur cnm yaa bı problemımız yok
esen saglıklı demek cnmm salimSükur olmasin da insaallah.
Hey bizim oralı biz de sağ salim dünyaya gidelim insaallah. Salim ne demek bilmiyorum ama annem babam hep öyle diyor
Yok canm. Su torbasi koyma esine masaj yapdir oraya da şal yada esarp koyYani ekstra su torbası falan değil dimi yani normal giysi ile sıcak . Badem yağı ile yaptim masaj ama dün 6idi uyuyamadim
Canım ben de de vardı, sağ sol.dr a sordum bebek bastırıyodur dedi.gerçekten de ağrı olduğunda bebek yukarda hareket ediyo hep, aşağıda hareket ettiğinde geçiyo.pek de yapabileceğmiz bi şey yok gibi görünüyo.sırtüstü yatıp gerinmek biraz iyi geliyo...çok fazla kişide oluyomuşArkadaslar sağ kaburga ağrısı çeken mi var mıben dayanamayacak gibi hissediyorum ve geciremedim bi turlu gece hiç uyuyamadim
Valla ben de tüketmiyorum , eşim de diyo alıcam diye.dr unuz mu önerdi, herhangi bir tahlil filan sonucunda? Ben de gidince soracağım...Kizlar buarada ben pek balık tüketemediğim için balık yağı hapı kullanmaya başladım gün aşırı bir tane.Başka kullanan var mı?
20 sinde kontrolüm var, gelince yazarım inşallah.mide bulandırıyor, balık tadı filan geliyor diyolar doğru mu?Doktorum balıgin kendisini yesen daha iyi olur dedi sadece baska da yorum yapmadı.Tahlil sonucunda bana şunu ye bunu yeme diyen bir doktor değil maalesef.Omega 3 alamadıgımin farkinda oldugum icin ben kendi istegimle basladim.Siz sorunca burda da paylasin lütfen
Canim ben de gun asiri kullaniyrm doktoruma balik yemedigimi soyledim o da bir balik yagi markasi verdi ve haftada 3 veya 4 gun icebilirsin dedi o yuzden ben.de gun asiri iciyrm asla balik tadi gelmiyr aksam saat 7 de iciyrm. Aldigim yere sormadim ama her ihtimale karsi en az 1 saat icinde sut veya yogurt yememeye calisiyrm. Ben cokk pinpirikliyum doktorum decavit disinda ilac vermedi surekli sorularum sonunda tum tahlillerimu yaptirdik baska ioaca.ihtiyacim olmadigini soylediKizlar buarada ben pek balık tüketemediğim için balık yağı hapı kullanmaya başladım gün aşırı bir tane.Başka kullanan var mı?
Kızlar benim ara ara kahverengi lekelerim geliyor 8 gündür normalde adet olmaliydim bu tarihlerde.doğru düzgün adet olmadım sadece kahve rengi afedersiniz pedimi doldurmayacak kadar küçük küçük lekelerim var. kan testi yaptım 3 gun once negativ . geç döllenme dedikleri şey olabilirmi ? Hiç birşey anlamadım birde ben hiç böyle olmazdım 5 gün sürerdi adetim ve çok yoğun olurdum .
Ben de balık yiyemiyorum.Kışın bikaç sefer eşim zorla yedirdi okadar.Onun yerine ceviz ve semizotu yiyorum..Balıktaki omega3 semizotu ve cevizde mevcutmuş.zaten bu sıcaklarda balık zor yenir..İlaç ne kadar bitkisel olsada ben kullanılması taraftarı değilim.semizotu mevsimi bol bol yiyin kızlar :)Canim ben de gun asiri kullaniyrm doktoruma balik yemedigimi soyledim o da bir balik yagi markasi verdi ve haftada 3 veya 4 gun icebilirsin dedi o yuzden ben.de gun asiri iciyrm asla balik tadi gelmiyr aksam saat 7 de iciyrm. Aldigim yere sormadim ama her ihtimale karsi en az 1 saat icinde sut veya yogurt yememeye calisiyrm. Ben cokk pinpirikliyum doktorum decavit disinda ilac vermedi surekli sorularum sonunda tum tahlillerimu yaptirdik baska ioaca.ihtiyacim olmadigini soyledi
20 sinde kontrolüm var, gelince yazarım inşallah.mide bulandırıyor, balık tadı filan geliyor diyolar doğru mu?
Canim ben de gun asiri kullaniyrm doktoruma balik yemedigimi soyledim o da bir balik yagi markasi verdi ve haftada 3 veya 4 gun icebilirsin dedi o yuzden ben.de gun asiri iciyrm asla balik tadi gelmiyr aksam saat 7 de iciyrm. Aldigim yere sormadim ama her ihtimale karsi en az 1 saat icinde sut veya yogurt yememeye calisiyrm. Ben cokk pinpirikliyum doktorum decavit disinda ilac vermedi surekli sorularum sonunda tum tahlillerimu yaptirdik baska ioaca.ihtiyacim olmadigini soyledi
Canim ben de gun asiri kullaniyrm doktoruma balik yemedigimi soyledim o da bir balik yagi markasi verdi ve haftada 3 veya 4 gun icebilirsin dedi o yuzden ben.de gun asiri iciyrm asla balik tadi gelmiyr aksam saat 7 de iciyrm. Aldigim yere sormadim ama her ihtimale karsi en az 1 saat icinde sut veya yogurt yememeye calisiyrm. Ben cokk pinpirikliyum doktorum decavit disinda ilac vermedi surekli sorularum sonunda tum tahlillerimu yaptirdik baska ioaca.ihtiyacim olmadigini soyledi
Merhaba canım şimdilik kasık ağrım yok.sadece arada yatakta dönerken batma oluyo bazen.sırt ağrısını bir aydır çekiyorum bazen dayanılmaz şekilde oluyo.sandalyede hep aynı pozisyonda akşama kadar oturuyorum ya sanırım ondan ağrıyor.iki gündür de belim ağrıyor.eee ağırlaştıkça ağrılar da normal..meyvesi güzel olacak varsın çekelim ağrı.Allahım güç kuvvet versin kolaylıklar versin..elim ayağım benim de şişti alyansımı çıkardım sığmıyo çünkü :)Kızlar günaydın!
Kasık ağrısı olan var mı benim gibi? Rahmin büyümesinden bağlar geriliyo diyolar da ağrıyo işte..
sırtım da ağrıyo, belim de...
Bi de karnım benim mi büyük, normali nasıl bilmiyorum, herkesin farklı olur heralde de, iyice zorlanıyorum oturup kalkarken, yatakta dönerken..
Ellerim ayaklarım şişmeye başladı yavaştan, kapalı ayakkabı giyemiyorum, alyansım bile sıkıyo.ben mi çok şiştim acaba? Sizde nasıl durumlar?
Kısacık kestirdim saçlarımı, çok rahatladım, tavsiye ederim.banyoda bunalıyodum zaten, çıkınca kurutması da dert..şekil vermesi de..
Rabbim yardım etsin, zaman ilerledikçe daha zor olucak gibi..başka sıkıntı olmasın da..
Kızlar günaydın!
Kasık ağrısı olan var mı benim gibi? Rahmin büyümesinden bağlar geriliyo diyolar da ağrıyo işte..
Bi de karnım benim mi büyük, normali nasıl bilmiyorum, herkesin farklı olur heralde de, iyice zorlanıyorum oturup kalkarken, yatakta dönerken..
Ellerim ayaklarım şişmeye başladı yavaştan, kapalı ayakkabı giyemiyorum, alyansım bile sıkıyo.ben mi çok şiştim acaba? Sizde nasıl durumlar?
Kısacık kestirdim saçlarımı, çok rahatladım, tavsiye ederim.banyoda bunalıyodum zaten, çıkınca kurutması da dert..şekil vermesi de..
Rabbim yardım etsin, zaman ilerledikçe daha zor olucak gibi..başka sıkıntı olmasın da..
Gayet normal sikayetler bence hamilelik süresince ama yürüyüş yapma imkanın varsa yürümek çok iyi geliyor hem psikolojik hem fizyolojik. Ben hergun yarim saat yürümeye calisiyorum. sol kaburga ağrısı hariç o da sürekli sola yatmaktan oldu henüz hamilelik sikayetlerim başlamadı. eğer riskli bir gebelik degilse yürüyüş tavsiye ederim. Yürüyüş sonrasi minaralli su-maden suyu bir de.icinde erimis demir, magnezyum vs bir sürü minarel var.Bana cok iyi geliyor sen de dene bi istersen.Allah hepimizin yardimcisi olsunKızlar günaydın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?