2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Canim bildircin yumurtasını hiç denememistim ve duymamistim.Bakayim bi bulabilirsem ben de alayım. Arı sütü polen sabah aç karnına alıyorum ben de. O kadar yenilip icilecek sey var ki gün yetmiyo:))

Kizlar Nasılsıniz cokkk sicak artik geceleri zor uyuyorum oturduğum yerden terliom evim esiyor ama esim actirmio hastalancam diye pencereyi acio oda tatmin etmiyorr

Kizlar Nasılsıniz cokkk sicak artik geceleri zor uyuyorum oturduğum yerden terliom evim esiyor ama esim actirmio hastalancam diye pencereyi acio oda tatmin etmiyorr
Sorma cnm yaniyrz benim evim hic esmiyr gece boyunca cami acik biraktim aslinda dikkat etmek lazim evet carpabilir. Hamilelik yastigi olmayanlar nasil yatiyrsunuz nerelerine yastik koyuyrsynuz ben rahat edemiyrm

Sorma cnm yaniyrz benim evim hic esmiyr gece boyunca cami acik biraktim aslinda dikkat etmek lazim evet carpabilir. Hamilelik yastigi olmayanlar nasil yatiyrsunuz nerelerine yastik koyuyrsynuz ben rahat edemiyrm
Ben bacaklarimin arasina yastik koyuyorum, rahat ediyorum ama sicaktan yastik ta bunaltiyor bur sure sonra. Odanın camını açık birakiyorum yatarken baska türlü uyunmuyor.

Benim ev de esmiyor, tüm camları açıp antrede vantilatör açıyoruz eve gelir gelmez.tüm gün kapalı olunca akşam daha bi bunaltıcı oluyo.sonra da cam açık uyuyoruz ama fayda etmiyo.çok terliyorum ben yaa, 2-3 kere üst değiştiriyorum.
Ben diktiricem sanırım hamilelik yastığı çok büyük olmayanlarından..bacak arasındaki yetmiyo..beli de desteklemek lazım sanırım..

Herkes ayni dertten muzdarip benim ev esiyor balkonda usuyorsun yarim saat oturdun mu ama esim orda yatmama izin vermio

Arkadaslar dogum yaklastikca beni.bir heyecan sarmaya basladi genital bolgenizi nasil.temizleyeceksiniz agda yaptirmak istemiyrm jiletlede surekli cikacak ve yapilmasida zor

Arkadaslar dogum yaklastikca beni.bir heyecan sarmaya basladi genital bolgenizi nasil.temizleyeceksiniz agda yaptirmak istemiyrm jiletlede surekli cikacak ve yapilmasida zor
Evet bu konu çok sıkıntı yaa.ben de ağdanın iyi olmadığını duydum.jilet kullanıyorum.zaten göremiyorum eğilemiyorum doğru düzgün ama el yordamıyla artık ne kadar olursa..düzenli yapınca çok uzatmadan, sıkıntı olmuyo.bir de bol kremlemek lazım, tahriş oluyo çünkü.son haftalarda da eşimden yardım alırım , hastaneye düzgün gitmek lazım çok stres olurum

Ya ben de esimd3n utanirim mecbur aynayla ne kadar olursa artik

Kızlar günaydın
Uyandığımda bacaklarım tutulmuştu, dizden üstü.zor yürüyorum, üstüm açık yatmıştım ondan mı ki acaba? Zaten hiç esmiyo ki, cereyan yapacak yer de yok..off bi ayrılsaydım şu doğum iznine.. hayırlısı bakalım..dokunuyorum, resmen kaslarım ağrıyoo

Kizlar hic bahsedilmedi ben bugun seker yuklemesi yaptirdim 130 olmasi gerekirken 149 yuksek cikti. Yuksek cikan var mi ne yaptiniz

Ben seker yuklemesini reddettim acikcasi onun yerine beyaz ekmek, pirinç, seker, cikolata yemiyorum ve seker icerigi yuksek meyveleri sınırlıyorum.Seker ciksada diyet vercekler zaten ben o diyeti seker varmis sanki gibi yapiyorum. Yuksek cikmissa diyetisyene yönlendiriyorlar diye biliyorum panik yapma sakın.az bi vaktimiz kaldi zaten iyice dikkat edersin.diyetisyene gorunmeyi ihmal etme o seni yönlendirir.Saglicakla alirsin kuzucugunu kucagina insallah

Aminnn cnm bakalim doktorum ne.diyecek

Valla kizlar agdayi o kadar kanamali gunlerimde bile birakmadm hala da agda yapiorum daha dogrusu 2 aydir kardesime aldiriorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…