2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

selam kızlar nasılsınızz uzun zamandr yoktum
Ben terleyip terleyip soğumaktan kaskatı kesildim.her yerim tutuldu, işe bile gidemedim dün.bacaklarım, sırtım, göğsüm..hareket edemiyorum;(siz de dikkat edin, ne kadar edilebilirse...
İnşallah sizlerde bir sıkıntı yoktur canım

ahh ahh cnm ter belası bendede var yatamıyorum gecelerii

Alisverisler ne durumda kizlar neler aldiniz bakalim besik ve dolabi ne zaman almayi.dusunuyrsn, ben bayramdan sonra alisverise basliyrm

Alisverisler ne durumda kizlar neler aldiniz bakalim besik ve dolabi ne zaman almayi.dusunuyrsn, ben bayramdan sonra alisverise basliyrm
Biz de bayram tatilinde çıkacağız inşallah.tek beşik almayı düşünüyoruz şimdilik.oda yapalım dedik, sonra düşündük zaten min.1-2 yıl yanımızda olacak, ağlayacak,emzireceğim vb..
önü çıkıp yatakla bir olanlardan almak istiyoruz.gece sürekli kalkıp bebişi de huzursuz etmemek için..sonra zamanla duruma göre büyük yatağını, dolabını vb. Alırız.
dün kendime gecelik aldım 2 tane, gerçi ev elbisesi.önden düğmeli etekli, hastane için.bir türlü istediğim gibisini bulamıyodum, içim rahatladı valla.sabahlığı da ablam verdi.yeter heralde 2 gecelik hastane için di mi?

Kızlar beşiği alırız hadi bi şekilde de, yatak yorgan yastık işi var bir de.onları nasıl almayı düşünüyorsunuz?
Bir de hani beşiğin kenarlarına sünger gibi süslü parçalar koyuyolar ya, onlar uyku setinin falan mı içinde oluyo?

Uyku setinin icinde hepsi oluyor. Biz besigi gecen hafta kurduk. Yarin sabahtan çıkıp uyku seti bakmayi planlıyorum.

Ooooo supersiniz kizlar ben daha hicbir sey almadim ama cook heyecanliyim bir baslasaydim. Isin en keyifli kismidir sanirim

Nereden aldin canim ev elbisesi gibi olanlarini cok mantikliymis

Kiyafet olarak baya tamamladim canim ben kucuk aldm buyudukce gidisatina gore alirim diye buyuk beden almadm bayram sonu bebek odasini alcam birde yatak odama kucuk besik alcam elektirikli bebek odasj yapmak hep hayalimdi imrenirdim herkesinkine o yüzden alcam inşallah

Nereden aldin canim ev elbisesi gibi olanlarini cok mantikliymis
Lcw dan aldım canım, penye gibi pamuklu.2li satılıyodu, işime de geldi.çok da uygun fiyatı, 40 tl:)sen de bi bak derim.3xl a kadar var.normalde xl da bitiyo çoğu..
English homeda da var güzel gecelikler, öyle anne geceliği gibi de değil, fantazi gibi de değil.gayet sade modern.fiyatları da çok uygun da ben gidemedim.oraya da bakabilirsin..ben bunları almasaydım oraya bi de tchiboya bakıcaktım...

Son düzenleme:
Tesekkurler cnm

Kizlar bebislerinize isimleri dusundunuz mu bizimkide galiba kayinpederinki olacak ilhan yanina birde aras ekleriz ilhan aras nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…