2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Kizlar sutu soguk mu iciyrsynuz iciyrsunuz. Ben havalar sicak diye soguk iciyrdum en son icerken biraz isittim baktim sut kesilmeye basladi ama ben o kutudan 2 bardak onceden icmistim yani bozuk sut icmek bir sey yapar mi bebisime

Herkeze hayirli bayramlar kizlar biz kurban bayramina inşallah sizlerin ellerinizden opucez
İnşallah canım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle al bebişini kucağına.bizim de 23 ünde teorik olarak da bakalım, belki biz de bayramda el öperiz, hayırlısı..
Ben de biraz endişeleniyorum açıkçası, bayramda olursa, dr um tatilde olursa vb..Allah ım hepimize hayırlısını versin..

Hayirlisiyla zamanlarinda gelsinler inşallah canim heyecan korku doruklarda

Hayırlı bayramlar annişler
Geçen sene boştuk.Bu sene bebişlerimiz karnımızda seneye bayram Allah'ın izniyle kucağımızda olur İnşAllah yavrularımız sağlıcakla hayırlısıyla

Kizlar karninizin hemen altinda agri oluyor mu ben simdide erken dogumdan korkmaya basladim

Kizlar karninizin hemen altinda agri oluyor mu ben simdide erken dogumdan korkmaya basladim

Bende de oluyo canım merak etme.dinlenince geçiyo.Braxton hicks kasılmaları deniliyo.doğuma hazırlık yapıyomuş rahim, ondan kaynaklıymış.tabi şiddetli ve uzun olursa dr.una danış...

Ayyyy maaasallah ben de 30 u sabirsizlikla.bekliyrm sanki 30 dan sonra geri sayim.baslayacak gibi hazirliklarin ne durumda cnm galiba sitede en buyuk senin bebisin
Evet canim en buyuk biziz sanirim hazirliklar son gaz devam ama oructa ara verdim canim kiyafetlerinin hemen hemen herseyini aldm küçük olarak buyuk almadm gelisatina gore alirim diye sadece bornoz seti kuvet sampuan biberon emzik alicam haftaya kontrolum var hafta sonuda bebek odasi ve yatak odasina kucuk elektirikli besik alcam inşallah cokk sabirsizlikla o gunu bekliom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…