Aminnn cnmSağlıklı mutlu neşeli bayramlar kızlar
Minişlerimizle ilk bayramımız!!
Allah hepimize çok kolay doğumlar, çok sağlıklı bebişler, çok huzurlu ömürler nasip etsin
Aminn canimSağlıklı mutlu neşeli bayramlar kızlar
Minişlerimizle ilk bayramımız!!
Allah hepimize çok kolay doğumlar, çok sağlıklı bebişler, çok huzurlu ömürler nasip etsin
İnşallah canım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle al bebişini kucağına.bizim de 23 ünde teorik olarak da bakalım, belki biz de bayramda el öperiz, hayırlısı..Herkeze hayirli bayramlar kizlar biz kurban bayramina inşallah sizlerin ellerinizden opucez
Hayirlisiyla zamanlarinda gelsinler inşallah canim heyecan korku doruklardaİnşallah canım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle al bebişini kucağına.bizim de 23 ünde teorik olarak da bakalım, belki biz de bayramda el öperiz, hayırlısı..
Ben de biraz endişeleniyorum açıkçası, bayramda olursa, dr um tatilde olursa vb..Allah ım hepimize hayırlısını versin..
Kizlar karninizin hemen altinda agri oluyor mu ben simdide erken dogumdan korkmaya basladim
Tesekkurler cnmBende de oluyo canım merak etme.dinlenince geçiyo.Braxton hicks kasılmaları deniliyo.doğuma hazırlık yapıyomuş rahim, ondan kaynaklıymış.tabi şiddetli ve uzun olursa dr.una danış...
Benim de 149 cikmisti cnm doktor sorun olmaz dedi kac mg yaptirdinKızlar herkese slm şeker yüklemesi yaptırdınız mı 159 çıkmış benim 140 sınırmış.
Ayyyy maaasallah ben de 30 u sabirsizlikla.bekliyrm sanki 30 dan sonra geri sayim.baslayacak gibi hazirliklarin ne durumda cnm galiba sitede en buyuk senin bebisin32.haftadan herkese selamlar
Benim de 149 cikmisti cnm doktor sorun olmaz dedi kac mg yaptirdin
Ben 75 yaptirmistim cnm bana normal demisti.bir.doktoruna.sor istersen en fazla diyet verir sorun olmaz yani50 gr lık yaptırdım.
Evet canim en buyuk biziz sanirim hazirliklar son gaz devam ama oructa ara verdim canim kiyafetlerinin hemen hemen herseyini aldm küçük olarak buyuk almadm gelisatina gore alirim diye sadece bornoz seti kuvet sampuan biberon emzik alicam haftaya kontrolum var hafta sonuda bebek odasi ve yatak odasina kucuk elektirikli besik alcam inşallah cokk sabirsizlikla o gunu bekliomAyyyy maaasallah ben de 30 u sabirsizlikla.bekliyrm sanki 30 dan sonra geri sayim.baslayacak gibi hazirliklarin ne durumda cnm galiba sitede en buyuk senin bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?