2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Bende de oluyor canim kendini toparliyor cok fena birisi asiliyo sanki sonrasinda duzeliyor

Bende de oluyor canim kendini toparliyor cok fena birisi asiliyo sanki sonrasinda duzeliyor
Benzer seyler sizde de olunca teselli oluyo rahatliyorum kizlar demek ki normalmis diye. Benim karnimda cok sık dalgalanma oluyor nasil bir hareket yapiyor ki oyle oluyor cozemedim:)) Buarada benim bebegin tekmeleri kasiklarimda yumruklari göbek cevremde.Dönmedi bizim paşa hala ters duruyor.İnsallah doguma kadar döner.

ebru67 masallah pasaya.annesi az kaldi merak etme.saglikli ya cok sukur.onemli olan o.

Cane ilayda az kaldi canim 34 haftaya.bak ebrunun bebis o kadar da beklemedi ama cok sukur iyi.iyi dusun iyi olsun canim.bi bakmisiz senin ufaklik gununu bile gecmis belli mi olur.

softwind iyiyim canim cok sukur.sen nasil oldun canim.bel agrisini ihmal etme.mutlaka git doktora

İnş canım inşallah . Allah ebruya güç versin zor benim avantajım 23 te ciğer geliştirici yaptı Allah korusun şimdi doğsa bile kendi kendine solunum yapar o konuda rahatım bu günede şükür canım

Çok şükür bugün daha iyiyim canım.dün korktum biraz da..
bugün de az canlandım hemen temizlik ! Kendimi evimi sürekli temiz tutmaya çalışıyorum.sanki her an doğum olabilir gibi.biraz da evham yapıyorym sanırım.arkadaşları duydukça böyle.Rabbim herkese sağlık sıhhat versin, yavrularımızı korusun..

softwind dikkat et yinede fazla yorulmamaya calis.gerci olmuyo ama.bende ayniyim.bi dk oturmuyorum ev yemek bulasik.tabi birde kucuk bi cocuk.

Bende suanda kritik donemime girdim.daha once bahsetmistim.diger oglumu 36 haftanin bitiminde dogum yapmak zorunda kalmistim.suan tetikteyim yine karaciger enzimlerim yukselcek mi diye.tekrarlama sansi yuzde 90.insallah olmaz ama olursa da 3 haftam ancak var doguma.o nedenle bende surekli temizlik derdindeyim.

Senindemi karaciğer enzimlerim yükseliyor cnm. Bnmde ondan alındı bebeğim.

İnş canım inşallah . Allah ebruya güç versin zor benim avantajım 23 te ciğer geliştirici yaptı Allah korusun şimdi doğsa bile kendi kendine solunum yapar o konuda rahatım bu günede şükür canım
Cok sukur canim.insallah vaktinde gelir.

Senindemi karaciğer enzimlerim yükseliyor cnm. Bnmde ondan alındı bebeğim.
Benim digerinde bu zamanlar kasintilarim baslamisti ama ne oldugunu bilmedigim icin umursamamistim.35 te tesadufen kontrolde doktora soyledim 1 hafta daha bekleyip tekrar test yapip doguma aldilar beni.hayati tehlikem baslamisti cunku.
Senin kasintin varmiydi? Yada ne zaman basladi

Evet kaşıntı vardı ama nasl bisey derinin altnda bseyler geziyo gibi kaşıyorum yok ne fayda. Kn topluyordu. Ama bn kaşıntı diye gitmedim tesadüf hastanede yatarken başladı kaşıntı. Ben sancım var diye gittim nts de de çıktı açılmada varms öyle yatmıştım . Diğer sebepten dolayı aldı bebeğimi. Zehirlenme olur daha beklersek dedi

Acilman olmasaydida mecbur dogum yapcaktin cunku senin ve miniginin sagligi tehlikeye gircekti.

Bak benim 19.haftamda cok fazla bacak agrilarim oldu doktorum yuksek dozda magnezyum yazdi.1 hafta kullandim hemen kasinti yapti.biraktim gecti.daha once de burda bahsetmistim gordun mu bilmiyorum vitamin ilaci kullanmaktan yana degilim diye.cunku genellikle vitamin ilaclari bazi bunyelerde karacigeri tetikliyo.cogu doktor bunu kabul etmek istemiyo.o magnezyum ilacini kullanmaya devam etseydim benim coktan hamileligim sonlanirdi.suan kullaniyorum bi vitamin ilaci bacaklarim agrimasin diye.ama biyandan da tetikteyim.cunku ilkinden tecrubem var.

Sen de dikkat et birdahaki hamileliginde yine karaciger problemiyle karsilasman yuksek ihtimal.ve ben tamamen ilaclarin tetikledigini dusunuyorum.

Sen nasilsin bu arada.sezeryan dogumun zor oldugunu soyluyolar.toparladin mi biraz kendini?

Son düzenleme:
Aynen öyle diğerinde de tehlikenin olacakmış 5. Günüm bugün biraz dha iyiyim. Zor tabi ya kendin kalkamiyosun tuvalete bile kendin gidemiyorum. Bide ben 2 ameliyat oldum ondan mı zorlandm bilemiyorum. Genede hastanedekiler sen herkesten iyisini dayaniklisin herkes bağırıyordu burda sen hcbsey yapmdm diyolardi.

Evet sana soylemisler zaten.karaciger enzimleri yukseldigi zaman zehirli bi sivi uretiyomus.allahtan senin ufaklik gelmek istemis yoksa farketmeyebilirdin de.normal kontrolde anlasilmiyo cunku.kan testi yapilmadigi surece.benimki tamamen tesadüftu kontrole gidip doktor hersey yolunda diye beni ugurlarken son anda aklima gelip sormamla kan testine yollandim ve anlasildi.yoksa suan hayatta bile olmayabilirdim.

Sezeryan dogumdan korkuyorum ben de.gerci bizim burda zaten yasak sezeryan hayati tehliken olmadigi surece.toparlanirsin insallah en kisa zamanda canim.

Sağolcnm allah razı olsuninsllah hepinizinde rahat bi doğumu olur ve sağlıcakla kavuşursunuz bebislerinize.
Benimde tesaduftu kan verildi kanım az diye bende dedm aksam ben kasınmaya basldm dedim onlarda güldü kan verirken kaşınma olmadida alsammi oldu diye . Daha öncede kasinmistim 16. Haftalarda doktor kurulduktan dedi nemlendirici vermişti gene ondandir diye soylemiycektm Annem nolur nolmaz şöyle dedi de öyle söyledim Allah tan.

Bu sefer olmaz inşallah canım, hem daha bilinçlisin bak 2. Çocukta.Allah ım zamanında sağlıklı doğumlar versin inşallah, dikkat et...

Kizlar hazirliklar nasil gidiyr hastane suslemesi icin dusundugunuz seyler var mi.kapi susu ne yaptiriyrsunuZ ben boyle bir sey dusundum ama karar verm3dim daha magnet filan yaptiracak misini

Eklentiler

• aydede kapi susu.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 36
Çok tatl
Kizlar hazirliklar nasil gidiyr hastane suslemesi icin dusundugunuz seyler var mi.kapi susu ne yaptiriyrsunuZ ben boyle bir sey dusundum ama karar verm3dim daha magnet filan yaptiracak misini
Cok tatliymisben de magnetlere bakıp duruyorum ama bisikletle de hoşuma gidiyor karar veremedim

Çok tatl

Cok tatliymisben de magnetlere bakıp duruyorum ama bisikletle de hoşuma gidiyor karar veremedim
Tesekkurler cnm aslinda.bizim hastaneye kimse gelmeyecek o yuzden magnet yaptirmasam mi diyrm karar veremedim bir de lohisa serbeti takimlari.oluyr cook guzel onlardan da almak istiyrm eve gelenler icin

Allah vaktinde sorunsuz doğurmayı nasip etsin kaşıntı bendede var ama 2 hafta önce başladı kan verdim bişey çıkmadı saç derim bile kaşınıyo kızarıklık bile yok sanki sivri sinek geziyo vucudumda dr durmasa cildiyeye git dedi aşırı kaşıntı olmadığı için gitmedin hala devm ediyo

Tesekkurler cnm aslinda.bizim hastaneye kimse gelmeyecek o yuzden magnet yaptirmasam mi diyrm karar veremedim bir de lohisa serbeti takimlari.oluyr cook guzel onlardan da almak istiyrm eve gelenler icin
Her şey yolunda giderse inşallah 7 sinde kuran okuyacağız magnetleri onun için düşünüyorum Rabbim o günleri göstersin hayırlısı yla bakalım çok heyecanlıyım her şeyimiz hazir kiyafetlerini babasi utuledi yerlestirdik cantamizi pasamizi bekliyoruz hayirla saglicakla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…