2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

çok stresli olduğumda 2 gün bende kalınmış sonra geçti çok sukur

Kizlar hazirliklar nasil gidiyr hastane suslemesi icin dusundugunuz seyler var mi.kapi susu ne yaptiriyrsunuZ ben boyle bir sey dusundum ama karar verm3dim daha magnet filan yaptiracak misini

Ben de daha sonra da odasının kapısına asmak için şöyle bi şey düşündüm.ismi yazılacak o ahşaplara

Eklentiler

• 20160724_132423.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 31
Amin canim insallah.iyi yapmissin canim soylemekle.bazen cok onemsiz gibi gorunen biseyler ciddi olabiliyo hamilelikte.

Hiç aklıma bile gelmedi, okuyunca şok oldum yanlış anlama da.bebişimiz zaten Allah ın bize en büyük hediyesi.kendi başımıza yapmadık ya...
Öyle zaten ama adettendir önemli olan mutlu etmek değil mi eşini altın falan aldirmam zaten hele bu dönemde hicc

Amin canim hepimiz vaktinde yapalim insallah.
Benim bahsettigim kasinti sadece ayaklar ve ellerde oluyo.eller ve ayaklar bileklere kadar kasiniyodu benim.hatta bazen uykuda uyanip ayagimi surtuyodum resmen yataga.ayak altlarim bile kasiniyodu.ama sen yinede dikkat et

Benim her yerim kaşınıyo canım avuç içi ve ayak altı bile kaşınıyor tüm değerlerde normal çıktı Zaten 10 12 günde bir dr a gidiyoruz devam ederse tekrar tahlil verecem

Kizlar yuruyus yapabiliyr musunuz ben gunlerdir evdeyim evde bile zor geziyrm nerdeyse
Ben 2 km yürümeye calisiyorum her gün.Bu hafta 3-4 gün ara vermek zorunda kaldım, evin icinde odalar arası bile zorlanmaya basladim yürürken senin gibi. Hamilelikte nasil beslenmeye dikkat ediyoruz, yürüyüşü de onun gibi düşün.Kendini yormadan hergun 20 dk yürüyüş enerjini artiracak ve kendini psikolojik&fiziksel cok daha iyi hisdedeceksin.Allah hepimizin yardimcisi olsun

Maasallah cnm ben de bugunden sonra biraz kendimi zorlayip yurumeye calisayim

selam aleyküm dostlar
16 temmuz gününden beri kadınlar kulubüne girmeye calısıyorum bir turlu basaramadım sanırım telefondan olmuyor pc den girebildim. tüm sayfaları takip ettim. Ebru arkadasımı tebrik ederim hepinize de, hepimize de saglıklı dogumlar diliyorum. doktoruma gittim cuma günü ben onunla bugune dek cok iletisime gecmedim o işini yaptı ben tamam dedim geldim. şuana kadar da grip olmak dısında hicbir sikayetim olmadı.
her seferinde bebek asagıda diyordu. bu sefer bebegin bası asagı dogru donuk olunca vajinal muayene yapacagım dedi. zaten beni oradan bir telas aldı ,muayene etti ben yine cok sorular yoneltmedim .korktum ama demedim. sonuc normal dedi. ama muayene bitip iceri gecince su an bile suyun gelebilir dedi ve iki gundur inanın ne uyudum ne yemek yedim.
tamam ihtimal cercevesinde konusuyoruz; ama suyu iyi, hareketleri guzel, kilosu 1230 haftası ile uyumlu problem ne?
sonra da demesin mi 34den sonra tutmam iki gundur 34 haftalıkdogarsa yı arastırıyorum. hepinizin fikrine ihtiyacım var olmadı degiştirecegim dr u

Canım hayırlısı olsun ama bence kesinlikle başka bi dr a daha git ve sor! Hatta bikaç dr a giderdim ben senin yerinde olsam kafama yatana kadar..Allah hayırlı doğumlar versin..geçmiş olsun

sizi de vajinal muayene yapıyor lar mı
sizlerin de bebekleri bas asagı dondu mu bebek bu zamanlarda bas asagı doner mi ya da donmesi demek dogum demek mi
aşağda olması doguma daha yakınız demek mi
bu arada hicbir agrım sızım yok
ne belim ne kramp vs
rahim boyu uzunsa doguma daha cok var dmeek midir
işte boyle aklımda deli sorular
olan evladıma oluyor cunku dün agzıma bir lokma zor koydum
16 temmuz dogum günüm o gece bogaz köprüsünde darbe nin tam anlamıyla ortasında kaldık o günden bu yana tam kendimi toparladım derken
o olayların icinde eşim dayımı arayalım diyor ben kulube yazmalıyım diyorum:)sizleri nasıl benimsedim ise cunku o stresle karnım gerilecek diye aklım cıktı dualarınızı isteyecektim.

Kızlar çok fazla wc ye gidiyorum yaa, son 1 saatte 6 kere gittim.
Geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı kanda, antibiyotik ve bol su iç dedi.o günden beridir tabi suyu da artırınca çok fazla gider oldum.ama suyu içer içmez geliyo . Offf iş yerinde çok zor oluyo.habire git gel bi de uzak zaten yerime gelinceye kadar bidaha geliyo.milletten de çekinşyorum.su içmesem de geliyor.napmalıyım?

Canım benim kıyamam yaa, benim de ilk bebişim olacak.deneyimli anneler görür de yazar inşallah sen sakin ol.başka dr lara gşt muhakkak

Canim cok gecmis olsun k3sinlikle bir.doktora daha gitmelisin benim arkadasimda 30 haftalik ve doktor bebegin basi asagiya donmis her sey yolunda demis hicbir sikintidan bahsetmemis belki senin durumun farklidir iyi arastirmalisin cok gec kalmadan cunku bu ara dogum olacaksa cigerlerini gelistiricu igne vurmalilar. Benim de aklimdan hic.cikmiyr erken dogum korkusu hatta bel ve kasik agrilarim bile oluyr cumartesi doktoruma soracagim cocugun pozisyonunu ama icini ferah tut ve.bol bol dua edip dinlen cnm

softwind bir de ilk anneligimizi uzuyorlar ya Rabbim goruyor yani o dr ları en buyuk risk varsa da bile sen onlemini al bana da dikkatli ol de anlarım. nedir yani bu telas sanki 34 haftaya zarla zorla geldim ignlerle ayakta tuttu da daha tutmam diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…