çok stresli olduğumda 2 gün bende kalınmış sonra geçti çok sukurAllah vaktinde sorunsuz doğurmayı nasip etsin kaşıntı bendede var ama 2 hafta önce başladı kan verdim bişey çıkmadı saç derim bile kaşınıyo kızarıklık bile yok sanki sivri sinek geziyo vucudumda dr durmasa cildiyeye git dedi aşırı kaşıntı olmadığı için gitmedin hala devm ediyo
Kizlar hazirliklar nasil gidiyr hastane suslemesi icin dusundugunuz seyler var mi.kapi susu ne yaptiriyrsunuZ ben boyle bir sey dusundum ama karar verm3dim daha magnet filan yaptiracak misini
Hiç aklıma bile gelmedi, okuyunca şok oldum yanlış anlama da.bebişimiz zaten Allah ın bize en büyük hediyesi.kendi başımıza yapmadık ya...Doğum hediyesi olarak kocislere ne aldiracaksiniz kızlar karar veremedim
Amin canim insallah.iyi yapmissin canim soylemekle.bazen cok onemsiz gibi gorunen biseyler ciddi olabiliyo hamilelikte.Sağolcnm allah razı olsuninsllah hepinizinde rahat bi doğumu olur ve sağlıcakla kavuşursunuz bebislerinize.
Benimde tesaduftu kan verildi kanım az diye bende dedm aksam ben kasınmaya basldm dedim onlarda güldü kan verirken kaşınma olmadida alsammi oldu diye . Daha öncede kasinmistim 16. Haftalarda doktor kurulduktan dedi nemlendirici vermişti gene ondandir diye soylemiycektm Annem nolur nolmaz şöyle dedi de öyle söyledim Allah tan.
Amin canim hepimize insallah..Bu sefer olmaz inşallah canım, hem daha bilinçlisin bak 2. Çocukta.Allah ım zamanında sağlıklı doğumlar versin inşallah, dikkat et...
Öyle zaten ama adettendir önemli olan mutlu etmek değil mi eşini altın falan aldirmam zaten hele bu dönemde hiccHiç aklıma bile gelmedi, okuyunca şok oldum yanlış anlama da.bebişimiz zaten Allah ın bize en büyük hediyesi.kendi başımıza yapmadık ya...
Amin canim hepimiz vaktinde yapalim insallah.Allah vaktinde sorunsuz doğurmayı nasip etsin kaşıntı bendede var ama 2 hafta önce başladı kan verdim bişey çıkmadı saç derim bile kaşınıyo kızarıklık bile yok sanki sivri sinek geziyo vucudumda dr durmasa cildiyeye git dedi aşırı kaşıntı olmadığı için gitmedin hala devm ediyo
Benim her yerim kaşınıyo canım avuç içi ve ayak altı bile kaşınıyor tüm değerlerde normal çıktı Zaten 10 12 günde bir dr a gidiyoruz devam ederse tekrar tahlil verecemAmin canim hepimiz vaktinde yapalim insallah.
Benim bahsettigim kasinti sadece ayaklar ve ellerde oluyo.eller ve ayaklar bileklere kadar kasiniyodu benim.hatta bazen uykuda uyanip ayagimi surtuyodum resmen yataga.ayak altlarim bile kasiniyodu.ama sen yinede dikkat et
Ben 2 km yürümeye calisiyorum her gün.Bu hafta 3-4 gün ara vermek zorunda kaldım, evin icinde odalar arası bile zorlanmaya basladim yürürken senin gibi. Hamilelikte nasil beslenmeye dikkat ediyoruz, yürüyüşü de onun gibi düşün.Kendini yormadan hergun 20 dk yürüyüş enerjini artiracak ve kendini psikolojik&fiziksel cok daha iyi hisdedeceksin.Allah hepimizin yardimcisi olsunKizlar yuruyus yapabiliyr musunuz ben gunlerdir evdeyim evde bile zor geziyrm nerdeyse
Ihmal etme canim.her ihtimale karsi yaptir.Benim her yerim kaşınıyo canım avuç içi ve ayak altı bile kaşınıyor tüm değerlerde normal çıktı Zaten 10 12 günde bir dr a gidiyoruz devam ederse tekrar tahlil verecem
Maasallah cnm ben de bugunden sonra biraz kendimi zorlayip yurumeye calisayimBen 2 km yürümeye calisiyorum her gün.Bu hafta 3-4 gün ara vermek zorunda kaldım, evin icinde odalar arası bile zorlanmaya basladim yürürken senin gibi. Hamilelikte nasil beslenmeye dikkat ediyoruz, yürüyüşü de onun gibi düşün.Kendini yormadan hergun 20 dk yürüyüş enerjini artiracak ve kendini psikolojik&fiziksel cok daha iyi hisdedeceksin.Allah hepimizin yardimcisi olsun
Canım hayırlısı olsun ama bence kesinlikle başka bi dr a daha git ve sor! Hatta bikaç dr a giderdim ben senin yerinde olsam kafama yatana kadar..Allah hayırlı doğumlar versin..geçmiş olsunselam aleyküm dostlar
16 temmuz gününden beri kadınlar kulubüne girmeye calısıyorum bir turlu basaramadım sanırım telefondan olmuyor pc den girebildim. tüm sayfaları takip ettim. Ebru arkadasımı tebrik ederim hepinize de, hepimize de saglıklı dogumlar diliyorum. doktoruma gittim cuma günü ben onunla bugune dek cok iletisime gecmedim o işini yaptı ben tamam dedim geldim. şuana kadar da grip olmak dısında hicbir sikayetim olmadı.
her seferinde bebek asagıda diyordu. bu sefer bebegin bası asagı dogru donuk olunca vajinal muayene yapacagım dedi. zaten beni oradan bir telas aldı ,muayene etti ben yine cok sorular yoneltmedim .korktum ama demedim. sonuc normal dedi. ama muayene bitip iceri gecince su an bile suyun gelebilir dedi ve iki gundur inanın ne uyudum ne yemek yedim.
tamam ihtimal cercevesinde konusuyoruz; ama suyu iyi, hareketleri guzel, kilosu 1230 haftası ile uyumlu problem ne?
sonra da demesin mi 34den sonra tutmam iki gundur 34 haftalıkdogarsa yı arastırıyorum. hepinizin fikrine ihtiyacım var olmadı degiştirecegim dr u
Canım benim kıyamam yaa, benim de ilk bebişim olacak.deneyimli anneler görür de yazar inşallah sen sakin ol.başka dr lara gşt muhakkaksizi de vajinal muayene yapıyor lar mı
sizlerin de bebekleri bas asagı dondu mu bebek bu zamanlarda bas asagı doner mi ya da donmesi demek dogum demek mi
aşağda olması doguma daha yakınız demek mi
bu arada hicbir agrım sızım yok
ne belim ne kramp vs
rahim boyu uzunsa doguma daha cok var dmeek midir
işte boyle aklımda deli sorular
olan evladıma oluyor cunku dün agzıma bir lokma zor koydum
16 temmuz dogum günüm o gece bogaz köprüsünde darbe nin tam anlamıyla ortasında kaldık o günden bu yana tam kendimi toparladım derken
o olayların icinde eşim dayımı arayalım diyor ben kulube yazmalıyım diyorum:)sizleri nasıl benimsedim isecunku o stresle karnım gerilecek diye aklım cıktı dualarınızı isteyecektim.
Canim cok gecmis olsun k3sinlikle bir.doktora daha gitmelisin benim arkadasimda 30 haftalik ve doktor bebegin basi asagiya donmis her sey yolunda demis hicbir sikintidan bahsetmemis belki senin durumun farklidir iyi arastirmalisin cok gec kalmadan cunku bu ara dogum olacaksa cigerlerini gelistiricu igne vurmalilar. Benim de aklimdan hic.cikmiyr erken dogum korkusu hatta bel ve kasik agrilarim bile oluyr cumartesi doktoruma soracagim cocugun pozisyonunu ama icini ferah tut ve.bol bol dua edip dinlen cnmsizi de vajinal muayene yapıyor lar mı
sizlerin de bebekleri bas asagı dondu mu bebek bu zamanlarda bas asagı doner mi ya da donmesi demek dogum demek mi
aşağda olması doguma daha yakınız demek mi
bu arada hicbir agrım sızım yok
ne belim ne kramp vs
rahim boyu uzunsa doguma daha cok var dmeek midir
işte boyle aklımda deli sorular
olan evladıma oluyor cunku dün agzıma bir lokma zor koydum
16 temmuz dogum günüm o gece bogaz köprüsünde darbe nin tam anlamıyla ortasında kaldık o günden bu yana tam kendimi toparladım derken
o olayların icinde eşim dayımı arayalım diyor ben kulube yazmalıyım diyorum:)sizleri nasıl benimsedim isecunku o stresle karnım gerilecek diye aklım cıktı dualarınızı isteyecektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?