2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

canım işte beni muallakta bırakan kısım bu oldu
gezeyim mi dedim gez sıkıntı yok dedi
oyle yat dinlen vs demedi
o demedikce her gecen dakika kafamda kurdum acaba diyorum cocuk dogum kanalına mı girdi de demedi bisey
hele igne migne bahsini acmadı

Eklentiler

• cc.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 47
Aleykum selam.Geçmiş olsun canım sıkma canini başka Dr a görün her şeyi ayrıntılı sor kendini bebisi de üzme güzel annesiallaha emanetler yavrularimiz zamanında sağlıkla hayırlı gelirler insallah ben de dün biraz korktum karnimin altına doğru toplanma oldu sonra dan öğrendim ki doğumdan 1 1.5 ay önce normalmis allahim Esirgesin bebislerimizi

ben de belki hata ben de hep işimi Rabbime bıraktım cunku dr ne dese olur deyip Allahım sen bilirsin dedim ilk 3 ayda da hep dusebilir demişti , ama oyle ilac falan kullanmadım hep kotu ihtimalden bahsediyor sanırım. dün bir arkadasımı aradım onda dogum yapan ona da demiş ki ben cocugu cekerim kafası kopar elimde kalır. bu nasıl bir tavırdır bilemedim. bebek 4 küsür kilo imiş de ondan demiş.

ben de belki hata çünkü dr a cok soru sormadım. hep işimi Rabbime bıraktım. dr ne dese olur deyip Allahım sen bilirsin dedim ilk 3 ayda da hep dusebilir demişti , ama oyle ilac falan kullanmadım hep kotu ihtimalden bahsediyor sanırım. dün bir arkadasımı aradım onda dogum yapan ona da demiş ki ben cocugu cekerim kafası kopar elimde kalır. bu nasıl bir tavırdır bilemedim. bebek 4 küsür kilo imiş de ondan demiş.[/QUOTE]

Bana da rasgeldi öyle bir Dr ikinci defa gitmedim ona.çok sinir bozucuydu biraz garanticiydi sanırım sık sık kan testi vsisterim. bir suru kotu ihtimal sayip kafamizi karistirmisti.Anne adayı fazla strese giriyor o zaman.bir şey yoksa bile o stresle doğurur insan

Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. 2 hafta önce cuma günü beta testi 8120 çıktı ama kese görünmedi doktor geç döllenme olabilir 10 gün sonra gel 6 haftalık hamile olmalısın dedi ama sat tarihime göre 7.5 hafta olması gerekiyor. Beni endişendiren evet geç döllenme olabilir ama beta testi bu kadar yüksek olup kese görünmeyen varmı? Bu durum bana hiç normal gözükmedi. Doktor kontrolüm bu akşam ve çok korkuyorum bu arada yaşım 39

Bilmiyorum canım Hcg değeri araliklari farklı oluyor hastanelerde . Gec dollenme olanlar cok oluuor gönlünü ferah tut hayırlı haberlerle gel insallah

Canim senin bel ve kasuk agrilarin nasil benimde bazen belime agrilar giriyr korkuyrm

Ayy hakkaten çok hoşmuş SUSAMCIK, tabi yaşaması çok nahoş ama
Çok sıkıntı veriyo, Rabbim beterinden korusun.

Çok haklısın canım, dr ların özellikle hassas, sorumlu ve düşünceli olması gerekiyo ama malesef nerde öyle sağlam karakter sahibi, inançlı dr...

ALLAH A SIĞINIYORUZ İŞTE.YİNE DE TEDBİRİ BIRAKMA ELDEN..

Ayni canim gecen gun iki kere ic camasirimi su gibi islak gördüm apar topar doktora gittim ve alttan muayene olmak zorunda kaldim allahtan suyum degilmis doktorum asagiya baski yaptigi icin idrar kacirmisin dedi ama hic bi sekilde farkinda bile degilim bu cocuk beni bildigin cisli yapdi alttan muayene olmak da zormus kizlar ya farkli seyler soktu cikardi ayy cok tuhafti icim bi tuaf olmusdu

9 haftalık gebeyım. bugun doktora gıttım bebek uyuyor dedı kalp atısını dınledı vs.... ama sonra bı dk dedı ve karnıma ultrsonun aletıyle vurmaya basladı .... uyanmadı dedı.... ya nıye vruyorrrrr korktum ben Ç(((( bısey olur muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gönlünü feraf tut arkadaşımı yüksek çıkmiştı değeri hatırlamıyotm ama normal haftasına göre çok yüksekti ve öğrendik ki ikizler miş belki seninde ikizdir kötü düşünme hemen

Ayy çok sevindim canım antibiyotik fayda etmiş çok şükür. Rabbim sağlık la kucağına almayi nasib etsin.bu arada bir şey olmaz tatlım merak etme suyun içinde onlar.

Anladım cnm ben doktorun geç döllenme olmu
Gönlünü feraf tut arkadaşımı yüksek çıkmiştı değeri hatırlamıyotm ama normal haftasına göre çok yüksekti ve öğrendik ki ikizler miş belki seninde ikizdir kötü düşünme hemen
ama bu değere göre kese görünmeliydi dimi

Bu akşam kontrol bakalım ne diyecek ben yaşımdan dolayı da endişeleniyorum. İnternette en geç 5000 lerde kese gözükür yazıyorlar. 8000 lerde hiç gözükmeyen görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…