- 24 Ağustos 2015
- 629
- 543
- 103
- 38
Allahın izniyle sıkıntı çikmaz inş kötüyü çağırma Allah gönlüne göre cersin güzel haberlerini bekliyormBu akşam kontrolbakalım ne diyecek ben yaşımdan dolayı da endişeleniyorum. İnternette en geç 5000 lerde kese gözükür yazıyorlar. 8000 lerde hiç gözükmeyen görmedim
Sorma yaa çok fenayım, o kadar çok gittim ki bugün wc ye.5 dk önce gittim bak yine geldi.gece de uyutmadı.Ayni canim gecen gun iki kere ic camasirimi su gibi islak gördüm apar topar doktora gittim ve alttan muayene olmak zorunda kaldim allahtan suyum degilmis doktorum asagiya baski yaptigi icin idrar kacirmisin dedi ama hic bi sekilde farkinda bile degilim bu cocuk beni bildigin cisli yapdialttan muayene olmak da zormus kizlar ya farkli seyler soktu cikardi ayy cok tuhafti icim bi tuaf olmusdu
Sorma valla canm benimdd erkek gece uykular haram artik aksamdan sonra suyu mumkun oldugunca az iciyorum o zaman daha az cikiomSorma yaa çok fenayım, o kadar çok gittim ki bugün wc ye.5 dk önce gittim bak yine geldi.gece de uyutmadı.
Alttan ben de hiç sevmiyorum, ilk zamanlar olmuştum da.inşallah gerek olmaz da hep üstten bakar.bi de erkek dr..perşembe gidicem bakalım.
selam aleyküm dostlar
16 temmuz gününden beri kadınlar kulubüne girmeye calısıyorum bir turlu basaramadım sanırım telefondan olmuyor pc den girebildim. tüm sayfaları takip ettim. Ebru arkadasımı tebrik ederim hepinize de, hepimize de saglıklı dogumlar diliyorum. doktoruma gittim cuma günü ben onunla bugune dek cok iletisime gecmedim o işini yaptı ben tamam dedim geldim. şuana kadar da grip olmak dısında hicbir sikayetim olmadı.
her seferinde bebek asagıda diyordu. bu sefer bebegin bası asagı dogru donuk olunca vajinal muayene yapacagım dedi. zaten beni oradan bir telas aldı ,muayene etti ben yine cok sorular yoneltmedim .korktum ama demedim. sonuc normal dedi. ama muayene bitip iceri gecince su an bile suyun gelebilir dedi ve iki gundur inanın ne uyudum ne yemek yedim.
tamam ihtimal cercevesinde konusuyoruz; ama suyu iyi, hareketleri guzel, kilosu 1230 haftası ile uyumlu problem ne?
sonra da demesin mi 34den sonra tutmam iki gundur 34 haftalıkdogarsa yı arastırıyorum. hepinizin fikrine ihtiyacım var olmadı degiştirecegim dr u
Canim ne oldu gittin mi kontrole. Insallah mujdeli haberini aliriz seninde.Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. 2 hafta önce cuma günü beta testi 8120 çıktı ama kese görünmedi doktor geç döllenme olabilir 10 gün sonra gel 6 haftalık hamile olmalısın dedi ama sat tarihime göre 7.5 hafta olması gerekiyor. Beni endişendiren evet geç döllenme olabilir ama beta testi bu kadar yüksek olup kese görünmeyen varmı? Bu durum bana hiç normal gözükmedi. Doktor kontrolüm bu akşam ve çok korkuyorum bu arada yaşım 39
Dogru duzgun su icmeyen ben bile surekli wcdeyim seni dusunemiyorum bile.amaa artik sona yaklasiyoruz normal canim.bebekler asagiya baski yapmaya basladi.Kızlar çok fazla wc ye gidiyorum yaa, son 1 saatte 6 kere gittim.
Geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı kanda, antibiyotik ve bol su iç dedi.o günden beridir tabi suyu da artırınca çok fazla gider oldum.ama suyu içer içmez geliyo . Offf iş yerinde çok zor oluyo.habire git gel bi de uzak zaten yerime gelinceye kadar bidaha geliyo.milletten de çekinşyorum.su içmesem de geliyor.napmalıyım?
Takma sen onlari bosver.benim de bazen asagidan vuruyor.herkesin degisik hamileligi.kiminin karni erken dusuyo asagi.bu erken dogum yapacagin anlamina gelmiyo canim.stres yapma bosunaYa kizlar benimkide surekli asagidan vuruyr bugun disari ciktimve gordugum 3 kiside dogum yakin mi asagiya dusmus bebek dedi iyice.moralim bozuldu
Eller sis ayaklar sis sabahlari ustune zonklamasindan basamiyorum alisveris icin ciksam wc ayri dert ayaklarimin kopmasi ayri dert 12 kilo aldm yatakdan kalkmak gittikce zorlasiyor dogumdan cok korkuyorum resmen ruyalarimda zorla dogurtuyorlar doktoruma sezeryan istiom dedim bugun ama oda bence normali denemelisin falan filan die ikna etti ama nafile korkum oyle biyle degil napicami bilmiyorum :-(Eller ayaklar şişti, inanamıyorum kendime.
terliklerden taşıyor ayaklarım, bastıkça ağrıyor, keçeleşiyor.
ellerimde güç kaybı var, dolma dolma oldu parmaklarım, yumruk yaparken zor kapanıyor..
+-10 kilo aldım toplamda.son aylar daha çok alınıyormuş.siz nasılsınız kızlar??
Eller sis ayaklar sis sabahlari ustune zonklamasindan basamiyorum alisveris icin ciksam wc ayri dert ayaklarimin kopmasi ayri dert 12 kilo aldm yatakdan kalkmak gittikce zorlasiyor dogumdan cok korkuyorum resmen ruyalarimda zorla dogurtuyorlar doktoruma sezeryan istiom dedim bugun ama oda bence normali denemelisin falan filan die ikna etti ama nafile korkum oyle biyle degil napicami bilmiyorum :-(
Maşallah canım, egzersiz yapıyor, kaslarını güçlendiriyor senin miniş..benimki de öyle dalgalar yapıyor, öyle güçlü vuruyor ki bazen nefesim kesiliyor..Kizlar.benim bebis cok hareketli nerdeyse karnimi delip cikacak boyle mi.oluyr sizin.bebislerde cok hareketli mi acaba
Oyle canim tabiki de ne bilim bie türlü korkumu yenemiyorum off aslinda normal dogumu da bi o kadar merak ediyorum ama iste aklım oyle karisik ki korkum önde gidio hayirlisi bakalim ilerleyen zamanlarda neler beklior beniBen de biyere gidemiyorum wc yüzünden.biraz daha çalışayım diyorum, ama iyice zorlanıyorum artık..az kaldı bakalım Allah başka sıkıntı vermesin.
Ben de sezeryandan korkuyorum biliyo musun?normal istiyorum şiddetle Allah nasip ederse.geçen bir cesaret hem normal, hem sezeryan doğum izledim.ağladım vallahi izlerken.eşime gösterdim, tansiyonu düştü bayılıyodu.çok kızdı bana ama olsun. sonra bir kere daha karar verdim ki normal çok daha iyi.sezeryanı bi görsen..ayyy..ameliyat sonuçta.gerçi Rabbim hayırlısını versin.
Telkin et kendini.bak sokaklar çocuk dolu.herkes bi şekilde doğurmuş.ki çok şükür bizim imkanlarımız bir çoğuna göre daha iyi belki.kadın vücudu zaten bunun için mükemmel tasarlanmış.kolayca olur inşallah doğumlarımız canım..korkma, dua et bol bol.pozitif doğum hikayeleri oku.bir de saniyede 4 bebek belgeseli izle tavsiye ederim.40 yaşında da 15 yaşında da, amerikada da afrikada da insanlar çok farklı koşullarda doğuruyor.biz de doğururuz!! ALLAH HAYIRLISINI VERSİN. .
Benimki ole hareketli deil canim ya aksam olunca kuduruo bi 1 2 saat sonra normale dönüyor gunduz de ben burdayim anne korkma diyor arada tamamKizlar.benim bebis cok hareketli nerdeyse karnimi delip cikacak boyle mi.oluyr sizin.bebislerde cok hareketli mi acaba
sağol canım Allah hepinizden razı olsun. dün tekrar eşim gelince dr a gittim. asistanı ile yanıt verip gecistirmek istedi ben oyle birsey demedim diye. hayır illa dr ile gorusecegim dedim sinirden burnundan soluyordu resmen o vajinal muayene icin kullanılan alet ile canımı cok yaktı bu sefer. tekrar muayene etti. 39 mm olarak olctu yani gayet ideal. ve senin erken dogum riskin yok cumlesini alabildim agzından. ama bagıra bagıra tekrar 34.haftadan sonra agrın olursa UMRRRRRUMDA OLMAZ alırım dedi. sanki yalvardık. niye taktı ki 34 e o zaman küvez ihtiyacı olmuyor mu acabaMerhaba canim.benim ikinci hamileligim ve dogruyu soylemek gerekirse ilkiyle hic alakasi yok.tecrubeli anneler yorum yapar diyen arkadaslar olmus ama.28.haftamdan bu yana ara ara bicak gibi saplanan agrilarim oluyo kendimi cok yordugum icin.butun evin isi derken birde 5 yasinda oglum var hic dinlenemiyorum.aksam 11-12gibi ancak oturma firsati buluyorum. Ama yinede her ihtimalr karsi son iki kontrolde alttan muayene ediyo.
Bak gecen hafta en son muayenemdi.cocugun kafasi asagida dedi.sormussun rahim uzun mu oluyo diye.bana uzun dedi.acilman yok ve bebek erken gelmiycek dedi.tabi orasini allah bilir ama doktorumun soyledigi bu.bende yeni ogreniyorum rahim uzunlugu vs.diger hamileligimde bilmiyodum.
Sen de sakin stres yapma canim.baska bi doktora mutlaka gorun.insallah vaktini bekler bebisin.
gecen yatakda deprem oluyor sandım hem beni hem yatagı salladı mubarek:) canım o hareketlerini herkes ile paylaşmamalıymıs nazar almasın diye; hareket demek saglıklı bebek demek imiş. ama hareketsiz saglıksız degil tembel demek imiş:)Tesekkur ederim kizlar yerim ben.onlarin hareketlerini
O zaman hepsine birer maasallah alalimgecen yatakda deprem oluyor sandım hem beni hem yatagı salladı mubarek:) canım o hareketlerini herkes ile paylaşmamalıymıs nazar almasın diye; hareket demek saglıklı bebek demek imiş. ama hareketsiz saglıksız degil tembel demek imiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?