İnşallah oyle olur canim inan hic bi fikrim yok bazen ansizin gelen su doguma neden oluyor bazende sancisiz kontrole gidince acilma oldugu icin doguma aliniyor sanirim her an dogum olabilir :)dostlar
beynimi kemiren kurdu koydu dr icime
sizlere danısayım
tamam herseyi Rabbim ayarladı yavrularımızın dogum dakikası dahi belli ancak
eger herseyimiz yolunda ise hic bir kanama agrı sızı olmadı ise
bu bizim tam vaktinde dedigimiz zaman da dogum yapacagımız anlamına gelir mi?
Ben ates olcer kraft marka aldm canm calismadigim icin sut sagma makinesi almadmGunaydin kizlar atesolcer ve sut sagma makinesi.aldiniz.mi aldiysaniz hangi marka aldiniz
Sizin icin zor canim ya allah kolaylik versin ayrilmak cok zor olucak inşallah hersey gönlünce olur da aklin bebeginde kalmazBen de almadım henüz ama çalışmaya başlayınca nasıl kullanacağız ki iş yerinde? Hadi sabah sağdık, gün içinde nasıl olacak?wc de mi sağacağız? Hadi sağdık, sütü nasıl koruyacağız ? Hadi koruduk eve nasıl götüreceğiz? Yolda bozulmaz mı?bebeğimiz nasıl doyacak?Sağmasak da sütümüz azalmayacak mı?
Off düşündükçe daralıyorum. İnşallah 6 ay ücretsiz iznimizi verirler de, en azından bebişimizi 8-9 aya kadar emzirebiliriz.ek gıdaya geçince de biraz rahatlarız inşallah..
Bir de onu bırakıp işe gelmesi var.şimdiden üzülüp strese giriyorum.Rabbim kolaylık versin...
Canım benim Allah yardımcınız olsun..süt saklama kapları oluyo canım.sabah sağıp orda muhafaza edebilirsin.ayrıca süt izni de kullanabilirsin.hergün bir saatti galiba.bi araştır istersen.öğlenleri emzirmeye gidersin bebişini.hem görmüş olursun..keşke imkanlar el verse de her anne bebeğini kendi büyütse..ilk başlarda işten ayrılacağım diye bi garip hissediyodum kendimi.13 yıllık bi geçmişim var bu işyerinde..ama bebeğime kavuşacağım gün yaklaştıkça hem kendim için hem de bebeim için en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum.Rabbim pişmanlığını göstermesin..Umarım herşey gönlünce olur..Ben de almadım henüz ama çalışmaya başlayınca nasıl kullanacağız ki iş yerinde? Hadi sabah sağdık, gün içinde nasıl olacak?wc de mi sağacağız? Hadi sağdık, sütü nasıl koruyacağız ? Hadi koruduk eve nasıl götüreceğiz? Yolda bozulmaz mı?bebeğimiz nasıl doyacak?Sağmasak da sütümüz azalmayacak mı?
Off düşündükçe daralıyorum. İnşallah 6 ay ücretsiz iznimizi verirler de, en azından bebişimizi 8-9 aya kadar emzirebiliriz.ek gıdaya geçince de biraz rahatlarız inşallah..
Bir de onu bırakıp işe gelmesi var.şimdiden üzülüp strese giriyorum.Rabbim kolaylık versin...
Sizin icin zor canim ya allah kolaylik versin ayrilmak cok zor olucak inşallah hersey gönlünce olur da aklin bebeginde kalmaz
Mamacim com da süt saklama kapları ve posetleri var canım bak istersen
Canım benim Allah yardımcınız olsun..süt saklama kapları oluyo canım.sabah sağıp orda muhafaza edebilirsin.ayrıca süt izni de kullanabilirsin.hergün bir saatti galiba.bi araştır istersen.öğlenleri emzirmeye gidersin bebişini.hem görmüş olursun..keşke imkanlar el verse de her anne bebeğini kendi büyütse..ilk başlarda işten ayrılacağım diye bi garip hissediyodum kendimi.13 yıllık bi geçmişim var bu işyerinde..ama bebeğime kavuşacağım gün yaklaştıkça hem kendim için hem de bebeim için en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum.Rabbim pişmanlığını göstermesin..Umarım herşey gönlünce olur..
Ulaşım sıkıntısı evet zor canım.keşke öğrenseymişin ama sıkma canını herşeyde bi hayır vardır..Allah bi şekilde kolaylığını verir içini ferah tut kalbini daraltma canım..sağsalim doğsunlar da hayırlısıyla bi şekilde düzen kurarız İnşAllah..Süt izni iyi de ulaşım problem olur, eşim her gün öğlen alamaz o da çalışıyo.ben de araba kullanmayı bilmiyorum malesef en büyük pişmanlığım.eşim o kadar yalvardı, öğreteyim diye;, ben şımarıklık yaptım.ha sonra, vay yorgunum, yok havamda değilim..hep o alır beni, ya da babamlar filan..tembelleştim o yüzden çok kızıyorum kendime.çok pişmanım;(
Hayırlısı olsun bakalım.bi şekilde besleyeceğiz bebeğimizi...
Evet o kadar zamandan sonra zor olur canım, ben bi hafta tatil yapınca bile bunalıyorum, ama sen bebişinle olucaksın.hiç sıkılmazsın
Canim kulaktan mi aldin alindan mi.karar veremedimBen ates olcer kraft marka aldm canm calismadigim icin sut sagma makinesi almadm
Maşallah canım hem sana hem de bebişine :) sağlıcakla büyüsün sağlıcakla doğsun İnşAllah..ben de salı günü gittim doktora.benim oğluşum da 1700 gram 41 cm olmuş teyzesi :) benim bebiş daha dönmedi..artı gibi olmuşsunuz ana oğul dedi doktorum.yani bebeğin başı sağ tarafımda ayakları sol tarafımda kasıklarıma doğru..şükür ki bi tehlikesi yok dönmezse normal doğum yapamıyorum sadece..hayırlısı bakalım.Kızlar selam, dün doktora gittim bebek 2 kilo 44 cm olmus cok sevindim.Benim bebegim ters duruyodu ama dün döndüğünü öğrendim.Rahat geçen hamilelik günlerim geride kaldı cunku bebeğimin dönmesiyle alt tarafta cok baskı hissetmeye başladım.Olsun o dönsün de ben çekerim gerçibuarada bende bebegin hareketleri daha çok dalgalanma şeklinde.Eskisi kadar tekme yok.Sürekli dalgalanıyo.Sizlerinkinde de hareket değisikligi var mı?
Koltuk alti icin olani aldm canimCanim kulaktan mi aldin alindan mi.karar veremedim
Masallah size:) benim gecen hafta ayni oyleydi kafasi sag tarafimda ayaklari sol tarafimda ucan tekme atıyodu. Pozisyonlar ayni ve aramizda 5 gün falan var.Benimki dün döndü.Hissettim dönüşünü.Seninkide bidaki kontrole kadar döner gibi geliyor.Canlari sagolsunda sezeryan normal hic onemli degil onemli olan onların can sağlığı.Zaman azaldıkça sabırsızlanıyorum karnıma sarılasım geliyorMaşallah canım hem sana hem de bebişine :) sağlıcakla büyüsün sağlıcakla doğsun İnşAllah..ben de salı günü gittim doktora.benim oğluşum da 1700 gram 41 cm olmuş teyzesi :) benim bebiş daha dönmedi..artı gibi olmuşsunuz ana oğul dedi doktorum.yani bebeğin başı sağ tarafımda ayakları sol tarafımda kasıklarıma doğru..şükür ki bi tehlikesi yok dönmezse normal doğum yapamıyorum sadece..hayırlısı bakalım.
benim bebişin tekmeleri bu hafta daha da çoğaldı ve daha çok hissedilir oldu.bazen irkiliyorum tekmeleyince sonra da gülüyorum..çok güzel bir duygu yaa Rabbim dileyen herkese nasip etsin..
Evet canım aynen zaten sağ tarafta sertlik var kafası galiba orda.sol üst taraf yumuşak çünkü :) normal doğumdan yanayım ama dediğin gibi sağlıcakla hayırlısıyla vaktinde doğmaları ilk temennimiz..ben de çok heyecanlanıyorum vakit az kaldıkça.vakit az kaldı ama sanki zaman geçmiyo gibi gelmeye başladı.sende de öyle mi :)Masallah size:) benim gecen hafta ayni oyleydi kafasi sag tarafimda ayaklari sol tarafimda ucan tekme atıyodu. Pozisyonlar ayni ve aramizda 5 gün falan var.Benimki dün döndü.Hissettim dönüşünü.Seninkide bidaki kontrole kadar döner gibi geliyor.Canlari sagolsunda sezeryan normal hic onemli degil onemli olan onların can sağlığı.Zaman azaldıkça sabırsızlanıyorum karnıma sarılasım geliyor
Canim benim kontrolde sali gunu cook heyecanliyim senin hareketler genelde gobek deliginin neresinde oluyr. Ya inan ki benim karnim o kadar asagida.gorunuyr ki her goren dogurdu dogaracak diyor doktora gittigimd3 iyice.soracagim ama gidene kadar.cok merak ediyrmEvet canım aynen zaten sağ tarafta sertlik var kafası galiba orda.sol üst taraf yumuşak çünkü :) normal doğumdan yanayım ama dediğin gibi sağlıcakla hayırlısıyla vaktinde doğmaları ilk temennimiz..ben de çok heyecanlanıyorum vakit az kaldıkça.vakit az kaldı ama sanki zaman geçmiyo gibi gelmeye başladı.sende de öyle mi :)
Aaaa canım aynıyız seninle :) bir gün var aramızda doğum tarihi olarak.bakalım önce hangimiz doğuracak :)Canim benim kontrolde sali gunu cook heyecanliyim senin hareketler genelde gobek deliginin neresinde oluyr. Ya inan ki benim karnim o kadar asagida.gorunuyr ki her goren dogurdu dogaracak diyor doktora gittigimd3 iyice.soracagim ama gidene kadar.cok merak ediyrm
Evet canim haklisin insaallah hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza aliriz . Sen yine az kilo almissin ben 13 kilo aldim. Nenim de hep gobek.deligin hizasindan ve asagisindan vururyr daha hic yukardan vurmadi. Biraz gezmek istesem acaba.asagida.mi riskli mi diye dusunerek gezemiyorum bile. Bir de bazen.ic camasirim islak oluyr ter mi su mu kaciryrm anlamadimAaaa canım aynıyız seninle :) bir gün var aramızda doğum tarihi olarak.bakalım önce hangimiz doğuracak :)
canım ben hareketlerini her tarafta hissediyorum artık.benim oğlan çok hareketli maşallah..durmadan tekmeliyo..ama genelde sağ tarafta bi de kasık bölgemde.yani dediğin gibi göbeğimin altında hissediyorum..ben milletin ne dediğine bakmama kararı aldım..bayramda akt-raba ziyaretlerinde çok canımı sıktılar.kimisi diyo şişmişin..kimisi diyo için geniş şişmişsin karnın büyümüş..kimisi diyo için dar şişmişsin..aaayy dedim bu nee..ülen gelmişim 8.aya nere gitcek bu bebek büyüdükçe şişcem elbet.doktorum kilon normal dedi.8.ayımdayım toplamda 8 kilo aldım.ideali zaten 9-10 kilo..oğlumun kilosu da haftasıyla uyumlu.ee daha nee..o yüzden milletin ne dediğine bakma canım.doktorun iyi diyosa senin bi rahatsızlığın yoksa hı hıı de geç boşver..insanların ağzına bakarsan sinirden erken doğurtcaklar insana ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?