2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Allah razı olsun canım krem e şimdi baslanmasi gerektiğini bilmiyordum nette de yaziyormus. Benimde göğsümde birazcik kurur gibi oldu.tekrar teşekkür ediyorum siparişimi vereyim kullanayim insallah

Allah razı olsun canım krem e şimdi baslanmasi gerektiğini bilmiyordum nette de yaziyormus. Benimde göğsümde birazcik kurur gibi oldu.tekrar teşekkür ediyorum siparişimi vereyim kullanayim insallah

Senden de razı olsun canım, inşallah sıkıntısız emzirebiliriz hepimiz, Rabbim yardımcımız olsun

Ped kullanmaya gerek kalmıyor mu bebek bezi mantığın da mı yoksa sadece külot mu acaba

Onlar sadece külot canım, sen içine pedini ya da yoğunluğa göre hasta bezini koyarsın.ben hastaneye sordum hasta bezini onlar veriyomuş, ped getir yeter dediler.duruma göre onu da aldırırım artık..

Onlar sadece külot canım, sen içine pedini ya da yoğunluğa göre hasta bezini koyarsın.ben hastaneye sordum hasta bezini onlar veriyomuş, ped getir yeter dediler.duruma göre onu da aldırırım artık..
Teşekkürler canim.bebek bezi mantığında olsaydı iyiydi çok yoğun geliyormus aylardır olmayınca vücut temizleyecek kendini tabi

Canım buldum ben Depend Külotlu hasta bezi var 9 lu 22 tl.

Evet onlar da var da , çok terletiyo hava almıyo diyolar.ben canped mesane pedi alıcam sanırım her ihtimale karşı.

bebek bezlerinin kenarlarını kesip kullanıyolarmış valla bazıları da, çok iyi emiyomuş.

Suyun gelince ped filan yetmiyomuş zaten öyle kalın emici bi şeye ihtiyaç oluyomuş.o zaman da laxım yani.kanamamız çok yoğun olursa evde de kullanırız.ay çok heycanlanıyorum....

Son düzenleme:
@
Canim önce sutumuz olsun hepimizin insaallah. O dönemde sancılı bi dönem ha aldı almadi emdi emmesi,minnak ama hastaneyi inletiyor sesleri bazen:) bi arkadaşımın oyle idi. Ben badem yağını göbeğime sürerken göğsüme de kullandım belki o korumuştur. İyi oldu dile getirdiğin alıp surelim insaallah. Evlatlara süt gerek teyzisler

Göğüs uçlarına uygun kremlerden başka bi şey sürme canım, tıkayabiliyormuş süt deliklerini

A a oylemi tamam bir daha yapmam canim. Cok tesekkur ederim. Sizlerinde geliyor mu biseyler bazen beyazımsı bazen de seffaf minnacık su geliyor. Rabbim evlatlarımızı doyuracagimiz günleri de nasip etsin insaallah

A a oylemi tamam bir daha yapmam canim. Cok tesekkur ederim. Sizlerinde geliyor mu biseyler bazen beyazımsı bazen de seffaf minnacık su geliyor. Rabbim evlatlarımızı doyuracagimiz günleri de nasip etsin insaallah

O kokusuz renksiz olunca normalmiş.
benim de nasıl anlatayım, sanki azcık süt gelmiş de orda kalmış phtılaşmış gibi, minik katı beyaz bi şeyler geliyo bazen..

merhabalar. doğumdan önce hiçbir şekilde göğüs uçlarına krem vs. sürüp uyarmayın diyorlar, erken doğumu tetikleyebilirmiş. bebek doğmadan önce dokunmayın diyorlar kısaca. benim 32. haftamda sütüm gelmeye başladı azar azar, hiçbir şey yapma dedi doktorum.

2 3 pıt sürüyorum sadece canım,öyle çok dokunmuyorum. benim şimdiden çatlak çatlak oldu, korkuyorum daha kötü olur diye.çok kişi pişman olmuş hamileyken sürmediği için.benimkiler de yatkın gibi çatlamaya...

Softwind benimde önce sarımtrak bir sıvı geldi.Sonra tarif ettigin gibi beyaz bisey gelip göğüs ucunda pıhtılaşmış kurumuş.Vücudumuzda kontrolümüz dışında oluşan bu değişimler inanılmaz.Acaba zeytinyağı zararli olurmu ki göğüs ucuna

Ben denize girince o tuzlu su ucunu catlatmisti o kadar çok canim yaniyorduki dokunamadim resmen. Aksam zeytinyagi surup gogus pedi ile kapattim sabaha hiçbir şey kalmamıştı ,ama hakiki zeytin yağı idi canim

softwind canim ben hic krem kullanmadim gogsum icin ilkinde.simdi de kullanmiyorum.8 ay da emzirdim oglumu.daha da emzircektim ama saglik sebebiyle birakmak zorunda kaldim.gogus ucu kullandim ben .internetten arastirabilirsin.ne catlak ne yara ne de acima hissettim.tavsiye ederim.gogus ucu olmayanlar kullaniyo onu diye bazilarinda yanlis bi inanis var.alakasi yok siddetle tavsiye ederim

Susamcığın da dediği gibi hakiki zeytinyağı her yer için çok iyi nemlendirici canım, bak ona da iyi gelmiş..

Senden duydum canım, hiç bilniyodum sağol.baktım biraz.ama silikonmuş o uçlar, inşallah her şey yolunda gider de kullanmak zorunda kalmayız.hayırlısı olsun bakalım, durumların nasıl olacağını Allah bilir,..ne marka kullanmıştın sen?

Günaydın kızlar..dünden beri alt tarafımda genital bölgemde ağırlık hissediyorum..afedersiniz sanki oraya tekme yemişim gibi.tuvaletimi tutyomuşum gibi.aslında yok tuvaletim ama var gibi..bacağımı kaldırırken filan zorlanıyorum.yürürken de zorlanıyorum..acaba bebek mi döndü ki yada başka bişey mi var bilemedim.öyle ağrım sızım sancım filan yok..sadece baskı var ağırlık var işte..normal mi sizce ?

Normal canm hep tuvaletin varmis gibi olucak artik benim oyle ayaga kalksam once bi wc ye gitme ihyaci duyyom amagidince olmadigini goruosun :) gece 10 kere kalkiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…