2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Amin canım İnşAllah..
Ben diyabetliyim oyüzden dikkat ediyorum beslenmeme..yoksa ooo çok kilo alırdım ben :) kiilom da şekerim de çok iyi.doktorlarım her kontrolümde tebrik ediyolar beni :) oğlum şifa oldu annesine
Canım en güzeli içini en iyi rahatlatanı doktoruna sormak..sana normal gelse de insanların söyledikleri psikolojik olarak etkiliyo..o yüzden acaba diyorsun,korkuyorsun..bebek aşağıda olsa kasık ağrın olmazmı.yürümen zor olmazmı.bi baskı olmazmı..bunlar var mı sende..seni en iyi bilen tanıyan yine sensin..sonra da doktorun.
ıslaklık benimde var canım..salı günü kontrolümde söledim doktora..suyun tam olsada sızıntı olabilirmiş..o yüzden test yapalım dedi doktorum..şükür ki suyum dedğilmiş..gebelik akıntısıymış.ben de sürekli peçete koyuyorum..istersen doktora gittiğinde bi söyle canım.

Tamam cnm tesekkurler sen bir daha.ne zaman gidiyrsn doktora benim doktor.34. Haftdan sonra nstye bagliyrmus bakalim cok heyecanliyim

Tamam cnm tesekkurler sen bir daha.ne zaman gidiyrsn doktora benim doktor.34. Haftdan sonra nstye bagliyrmus bakalim cok heyecanliyim
Rica ederim canım ne demek..nasipse 31 ağustosta kontrolüm ozaman gideceğim.ayrıca doğum iznine de ayrılacağım rapor verecek doktorum.Nst yle ilgili birşey demedi bana .ama o dediğim akıntı testini doğumhanede yaptılar.çokk heyecanlandım.nst odasından da sesler geliyodu..hamileliğin her bir evresi ayrı bi heyecan yaa.nasip eden Rabbimize sonsuz şükürler olsun..Rabbim dileyen herkese nasip etsin.

Aminnn cnm

Kizlar gunlerdir arastiriyrm ama bir.turlu bulamadim kapi suslerini hangi siteden ve nasil yaptiriyrsnz

Kızlar doğumdan önce göğüs ucu kremine başlayın diyorlar, sonra çok çatlayıp yara olabiliyormuş.sırf bu yüzden bebeğini emziremeyip mamaya başlayanlar var, çok pişmanlar.benimkiler de şimdiden bi tuhaflar, uçları yarık yarık gibi, kuru.ben başlayacağım, sizinle de paylaşmak istedim...

Onu bana da magazadaki kız dedi şaşırdım ;ama sence bu zamandan o zamana faydası olur mu bir de gogus ucuna çok dokunma canim rahim kasılmasına mi açılmasına mi ne sebep oluyormus. Hangi marka dusunuyorsun?

Onu bana da magazadaki kız dedi şaşırdım ;ama sence bu zamandan o zamana faydası olur mu bir de gogus ucuna çok dokunma canim rahim kasılmasına mi açılmasına mi ne sebep oluyormus. Hangi marka dusunuyorsun?

En azından arada kontrol edip nemlendirip sağlıklı görünmesini muhafaza etmek lazım diye düşünüyorum.ben ilk göğüslerim büyümeye başladığında çok kaşınmıştı zaten, çatlamıştı uçları filan, çok sızlıyodu.lansinoh kullandım bikaç güne toparlanmıştı.şimdi de lansinoh kullanıcam, zaten 2 3 pıt sürüyosun, çok öyle uyarılmaz heralde..

Hamileyken keşke şunu yapsaydım, bunu yapmasaydım diyenleri araştırdım da, çoğu bu göğüs ucundan bahsediyo.ben de bi baktım benimkilere, şimdiden çatlak gibi ve aşırı hasssas, ondan dedim canım..sonra bu yüzden bebişimi emziremezsem çok üzülürüm.Allah ım hayırlısını versin tabi ama tedbirli olmak lazım

O marka bitkisel mi canim

Kizlar benim karnim catlamaz diye hicbir sey surmedim simdi kurak topraklar gibi karnim catlaklarla dolu gunde 3 4 kere yag suruyrm ama ise yaradigini sanmiyrm

O marka bitkisel mi canim
Özellikler:
  • Dünyanın en saf lanolin içerikli göğüs ucu kremidir.
  • Ağrılı ve çatlamış göğüs uçlarını korumaya ve rahatlatmaya yardımcı olur.
  • Yüzde yüz doğaldır ve yüzde yüz hipoalerjeniktir.
  • Lansinoh'a patentli HPA teknolojisi ile saflaştırılmış lanolin içermektedir.
  • Hiç bir koruyucu ve katkı maddesi içermez.
  • Rengi, kokusu ve tadı yoktur.
  • Dünyadaki, İngiliz Alerji Kurumu'nun onayını almış tek göğüs ucu kremidir.
  • Emzirmeden önce silinmesine gerek yoktur.
  • İstenilen sıklıkta ve miktarda kullanılabilir.
Ben çok memnunum canım, çok kişi kullanıyo bunu, tavsiye ederim

Kizlar benim karnim catlamaz diye hicbir sey surmedim simdi kurak topraklar gibi karnim catlaklarla dolu gunde 3 4 kere yag suruyrm ama ise yaradigini sanmiyrm

Bence de işe yaramamış canım
Ben en baştan o ufak şişelerdekilerin gerçek yağ olmadığını düşünerek mustela kullandım, çok şükür şimdilik bi şey yok bakalım.istersen bi araştır sen de, en azından yenileri oluşmaz inşallah..

Mustela bebek yagi mi kullandin canim catlak kremi mi

Canım iyi misiniz bebişin bi sıkıntısı yok inş herşey yolunda mı taburcu olmadınız mı

Teşekkürler canım. Cok kullanılıyor mu acaba 10 ml de var 40 ml de var hangisini alsam acaba

Kızlar tek kullanimlik lohusa kulotu alan var m tavsiye eder misiniz. Kaç tane hangi marka aldiniz

Teşekkürler canım. Cok kullanılıyor mu acaba 10 ml de var 40 ml de var hangisini alsam acaba

Eşim bana 40 ml liğini almıştı.onu kullanıyorum hala.zaten çok yoğun, azcık sürünce bile yetiyo.ama şimdi başlarsan doğum sonrası da laxım olursa 40 ml daha iyi gibi.ya da sen bilirsin, 10 ml i de bi deneyebilirsin.memnun kalırsan 40 lık alırsın.ama şunu söyliyeyim, 40 lık bile çok küçük görünüyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…