2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Bu arada kizlar saka maka o kadar kanamali aylardan sonra bu haftaya gelmek hayal gibiydi ya artik 1 ayimiz kaldi 2 eylul son tarih dedi doktorum onde gidiyomusuz cok tuhaf ya gecen hafta nst ye girdim ilk defa cok guzeldi ya bebegin kalp atislarini dinliosun 15 dk boyunca yarin gene gidicem bakalm bizimki napiyor

Allah ım sağsalim hayırlısıyla kucağına aldırsın canım.nst ye 35,haftadan sonramı alıyolar ozaman..ayy ben de heyecanlandım sen anlatınca.zaten gün yaklaştıkça heyecan korku hepsi var.Allah yardımcımız olsun..zaman çok hızlı geçiyodu.son aylar geçmicek gibi sanki..sezeryan mı olacaksın canım ?

Canım baskı olması normalmi.oturup kalkarken bile zorlanıyorum.ne bileyim kokrtum erken doğum filan olur diye.
Canim bebek belli olmuyor bazen at gibi yuruyorum bazen bekleye bekleye bir adım arıyorum,agriyi ve kasilmayi çok dikkate alıyor dr lar. Yanlış yönlendirmek de istemem. Onlar yoksa sıkıntı yok bence. Bebek son aylarda başını aşağıda tutmasının sebebi vücudunun en agir kısmı başı olduğu için öyle daha rahat ediyormuş. O duyguya ben de kapıldım Rahatlatıcı kendini Allahin izni ile hepimiz vaktimizde dünyaya getiririz evlatlarımızı. Ha bir de büyük tuvaletini düzenli yapiyor musun o da çok baskı hissi yapar

Allah bebislerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin. Sen bizden ilerisin canim vucuttaki degisimler nasil son zamanlarda cok sisiyor musun kac kilo aldin uyku duzenin nasil gunluk yuruyuslerini yapabiliyr msn

Canım sağolasın..
Ağrım ya da kasılmam sancım o tür şeyler yok.sadece alt bölgemde baskı var.oturuken birşey yok.ayağa kalktığımda yürüdüğümde baskı yapıyor.ayağımı kaldırırken ordan bişey kasıyo geriyo sanki..nasıl anlatcamı da bilemedim iyi mi :) sanki oraya tekme yemişim gibi..benim bebiş tersti döndü de ondan mı böyle oldu acaba diye düşündüm.ama korktum yine de erken doğum filan olur diye size sorayım bi dedim.büyük abdestim genelde düzenlidir.

Canım baskı olması normalmi.oturup kalkarken bile zorlanıyorum.ne bileyim kokrtum erken doğum filan olur diye.
Doğumdan 1 _1.5 ay önce normalmis. Bende korkmustum yaklaşık 10 gün önce aşağı doğru toplanma gibi olmuştu sonra olmadı dün gece yine asagilarda bir şeyler oldu baskı toplanma tarzı. Korkma canım

Kızlar ben agirlastikca daha geriliyorum. Hareket kisitliligi kasilmalar bunaltiyor. doğum nasıl olacak bebek iyi mi niye bugün az oynadi boynuna kordon mu dolandı acaba ( allah korusun)kafamda milyon soru.Rabbim sağlıkla hayirla kucagimiza almayi nasib etsin

Kiyamam sana iyi düşün iyi olsun 3kez dolanan bile normal doğum yapabilir yormuş,Rabbim dengeyi oyle güzel kurmuski böyle yağlı kaygan biseymis kordon dolansa bile hemencecik kurtuluyor boynundan. E hareketleri azalacak annesi yeri daraldi. Diyorki ilk buraya yuvarlndigimda kocaman bir oda idi gün geçtikçe duvarlar ustume geliyor sanki:) ben sizlerden geriden geliyorum akıl verecek değilim tabiki ama dualarımız hepimiz için,sag salim en doğru zamanda en güzel şekilde kavusalim inşallah canimizdan öte canlara

34 ve sonrası olan arkadaşlar kasılma yaşıyor musunuz nasıl bir duygu ;boyle alışık olduğumuzdan ne kadar farklı. Desenize az bekle yaşa gör ama acaba farkedilmeyecek derecede mi diye merak ediyorum hani nst de bazen sancı cikiyormus ama kişi farketmemis oluyormus

Teşekkürler tatlimallaha emanet kuzularımız. Duvarlar üstüme üstüme geliyor guzelmis
Kasilmalar gelince bazen ayakta bile duramiyorsun alttan alttan baskı yapıyor. Babası kıziyim mi anneyi niye yoruyorsun diyo kiyamiyorum ki
Hem her zaman olmuyor 3_5 gün ara veriyor.
Olumlu konusmalarin için teşekkürler güzel anne

O senin güzelliğin canim benim. Yani ağrı insanı bayiltacak derece gibi değil de gelince dayanıp ah uh deyip bi süre sonra geçecek vaziyette o zaman. Ya benim 35.haftalarimda okullar acılacak hani böyle millet içinde bagirmam insaallah ona korkuyorum

Yok yok o kadar değil simdilik korkmabir yere oturma ya da yaslanma ihtiyacı hissediyorsun...
Kaçıncı haftada izne ayrılıyorsun.kendini de bebisi de fazla yorma ileri ki haftalar en ufak şeyde yoruluyormusuz. Bu kadar güzel bir duygu olmasa çekilmez heralde Rabbim cumlesinede sağlık sıhhat hayırlıuzun ömür versin evlatlarımiza. Isteyen herkese de tez zamanda aratmadan versin

Amin inşaallah. Biliyorsun ultrazeka dr um 34de alirim cümleleri etti suan ,planlarımıza gore giderse 31.haftadayim. 32de çalışabilir verecek 34de okul açılacak 9 gün seminer sonrası kurban bayramı tatili .okul açıldığında zaten 37olacagim insaallah canim tabi gorursek o günleri. Sonrasi calisamam zaten.Yani yorulana kadar iş bitecek sanirim :)

Seminer sıkıntı değil zaten niye seminer yapıyorlar hala anlamış degilim esimde öğretmen

Allah bebislerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin. Sen bizden ilerisin canim vucuttaki degisimler nasil son zamanlarda cok sisiyor musun kac kilo aldin uyku duzenin nasil gunluk yuruyuslerini yapabiliyr msn
Amin canm ayaklarim ellerim bacaklarim sisti canim yattigim zaman kalkarken karnim aciyor 10 kilo aldim uyku duzenim kalmadi cok wc ye gittigm icin sicak da oldugu icin uyuyana kadr akla karayi seciyorum is yapmak zorluyor yarim saat yurusem ayak tabanlarim aciyo sabahlari ayaklarimin alti cok aciyor biraz yuruyunce hafifliyor sadece

Valla bende kasilma oluyormu bilmiom canim ama bazen karnim cok sertlesiyor oyle boyle degil sonra duzeliyor bu kasilms mi ne inan bende bilmiom

Amin canim hepimiz inşallah beni 35+4de aldi canim son gunler gecio ama korkunun eşiği daha cok olunca gunler yavaslasa diosun ama bi yanimda yanimda olsun onun kokusunu varligini hissediyim istiyorum karmakarisik duygular ya benim dogum sekli henuz belli degil cnm bakalm yarin ne dicek doktorumuz

Canim ben de ogretmenim agustosa gelen dogum izni calisir raporu alirsak dogumdan sonrasina ekleniyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…