Ben özel sektörde çalışıyorum.bugün 32.haftaya girdim.bana da bugün çalışabilir verdiler.31 ağustos da kontrolüm var ozaman işten de ayrılacağım işgöremezliği ozaman verecekler.doktoruma sordum bu bir ay çalışabilir durumu doğum sonrasına eklenecek mi dedim.doğum yaptığında doğum tarihini kaçıncı haftada yaptıysan onu girince sistem otomatik hesaplıyor ilave olur dedi.hayırlısı bakalım.Canim ben de ogretmenim agustosa gelen dogum izni calisir raporu alirsak dogumdan sonrasina ekleniyor mu acaba
Geçer İnşAllah canım..Benim de bugün kalçam ağrıyo, sol tarafı, bacağıma vuruyo.yürürken bıçak saplanıyo gibi oluyo.geçer inşallah..zaten bi tek sol tarafıma yatabiliyodum, şimdi o taraf da ağrıyo. Nasıl uyuyacağuz bakalım...
Qwest ben 32.haftada çalışabilir raporu aldım 37.haftaya kadar.5 hafta sonraya eklenecek..
Kizlar ben de ogretmenim yaz dönemindeki calisabilir raporu dogum sonrasina eklenemiyor diye biliyodum ben ama eklenebiliyorsa hemen alayim ben de:)Canim ben de ogretmenim agustosa gelen dogum izni calisir raporu alirsak dogumdan sonrasina ekleniyor mu acaba
Umutsa canim benim gibi olmussun konusmustuk seninle.Bidaki kontrole kadar bebegin dönecek bence demistim cunku bizim bebislerin hareketleri cok benziyor sen beni 1 hft geriden takip ediyosun sadece:)) ben bebek dondugunde surekli bacaklarim arasinda bisey var gibi hissettim gecen hafta.Sürekli baskı ve agirlik hali bacak aramda.Doktora gittim ki bebek dönmüş.Kontrole gidince ayni seyleri duyacaksin bence:) buarada o baski hali geciyor vücut uyum sagliyor bebegin dönüşüneGünaydın kızlar..dünden beri alt tarafımda genital bölgemde ağırlık hissediyorum..afedersiniz sanki oraya tekme yemişim gibi.tuvaletimi tutyomuşum gibi.aslında yok tuvaletim ama var gibi..bacağımı kaldırırken filan zorlanıyorum.yürürken de zorlanıyorum..acaba bebek mi döndü ki yada başka bişey mi var bilemedim.öyle ağrım sızım sancım filan yok..sadece baskı var ağırlık var işte..normal mi sizce ?
Canim eklense de eklenmese de her ihtimale karsi al raporunu ben eklenmiyr diye.biliyrdm ilce.milli egitimi aradim ekleyebilrsn dedi belki yanlis soylediler ama her ihtimale karsi aldim raporuKizlar ben de ogretmenim yaz dönemindeki calisabilir raporu dogum sonrasina eklenemiyor diye biliyodum ben ama eklenebiliyorsa hemen alayim ben de:)
Canim biz park beşik aldık Kraft in 70*120 . Ama maalesef kapıdan geçmediKizlar bugun besik almak.icin ciktim ama ne alacagima karar veremdim 70 120 alsam 60 120 mi.hangi marka iyidir acaba alan arkadaslar yardim eder misiniz
Markasini hatirlamiyorum ben canim.hastanede vermislerdi.onunla emzirmeye basladim ve cok memnun kaldim.bi arkadasima da tavsiye ettim.benim gogus ucum buyuk cocuk tutabilir sorun olmaz dedi.3 ay sonra emzirmeyi birakmak zorunda kaldi.cunku bebekler bazen yanlis tutabiliyo gogsu emerken.o da yara olmasina sebep oluyo.arkadasim suan cok pisman. Keske seni dinleseydim diyo bana.Senden duydum canım, hiç bilniyodum sağol.baktım biraz.ama silikonmuş o uçlar, inşallah her şey yolunda gider de kullanmak zorunda kalmayız.hayırlısı olsun bakalım, durumların nasıl olacağını Allah bilir,..ne marka kullanmıştın sen?
Cok sukur bu gunlere geldin canim.tabiki bizde.artik su saatten sonra dogum yapsan da onemli degil.cidden cok kotu gecti senin.ama bak az kaldi. Rabbim hepimize hayirli dogumlar versin insallah.Bu arada kizlar saka maka o kadar kanamali aylardan sonra bu haftaya gelmek hayal gibiydi ya artik 1 ayimiz kaldi 2 eylul son tarih dedi doktorum onde gidiyomusuz cok tuhaf ya gecen hafta nst ye girdim ilk defa cok guzeldi ya bebegin kalp atislarini dinliosun 15 dk boyunca yarin gene gidicem bakalm bizimki napiyor
Markasini hatirlamiyorum ben canim.hastanede vermislerdi.onunla emzirmeye basladim ve cok memnun kaldim.bi arkadasima da tavsiye ettim.benim gogus ucum buyuk cocuk tutabilir sorun olmaz dedi.3 ay sonra emzirmeyi birakmak zorunda kaldi.cunku bebekler bazen yanlis tutabiliyo gogsu emerken.o da yara olmasina sebep oluyo.arkadasim suan cok pisman. Keske seni dinleseydim diyo bana.
Benimki sadece bi tavsiye canim.kullanip kullanmamak sana kalmis.ben yine kullancam kesinlikle.
Geçer İnşAllah canım..
ben daha şimdiden hiçbir tarafıma yatamaz oldum.sırt üstü yatıyorum sırtım ve belim ağrıyor.yan tarafıma yatınca karnım şiş olduğundan öyle de yatamıyorum.kaç gündür sersem gibiyim.işyerinde de yoruluyorum.akşam yemeğini az yemeyi düşünüyorum.suyla filan çok şişiyorum.çünkü akşamları karnım çok şişiyo..Allah yardımcımız olsun..Allah ım dert keder vermesin.bu çektiklerimizin meyvesini düşündükçe çektiği acılara ağrılara bile mutlu oluyo insan.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Kizlar bugun besik almak.icin ciktim ama ne alacagima karar veremdim 70 120 alsam 60 120 mi.hangi marka iyidir acaba alan arkadaslar yardim eder misiniz
Tesekkurler cnm ben de park yataklari sevmiyrm mobilya alacagim ama 60 120 mi 70 140 mi alsam karar veremedim.Biz de 60-120 aldık canım.mobilya.ön paneli çıkıyor, kendi yatağımıza birleştiricez.inşallah memnun kalırız.
İkea sundvik vizon aldık.baya sağlam bi şeye benziyor..sallanmıyor ama biz zaten öyle istedik, alışmasın diye.inşallah bi sıkıntı olmaz.
Park yataklara herkes çok kullanışlı diyor da, bizim içimize bi türlü sinmedi.sanki basit gibi,naylon gibi, oyuncak gibi geliyo..ama bi çok tanıdığım hep park yatakta büyüttü bebişlerini, memnunlar da.benimki sadece bakış açısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?