2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Canim ne zamana kadar çalışacaksın zor mu işin uzak mı;aman diyim dikkat et kendine.

37.haftaya kadar çalışabilir raporu verdi dr. Da, önümüzdeki hafta nst ye giricem.durumlara göre belki de o kadar beklemem.çok zorlanıyorum artık, belim kalçam ağrıyo.yatınca geçiyo.

Eve çok uzak değil işim, arabayla 15 dk, eşim bırakıyor da, çıkışta bazen işi oluyo taksiyle dönüyorum.en büyük pişmanlığım araba sürmeyi bilmiyorum yaa ama azmettim, ilk fırsatta öğrenicem.çok lazım.

Bi fabrikada arge laboratuvar sorumlusuyum canım.şimdi 2 kız daha aldılar, 1 de stajer aldık. ben izNe çıkcam diye rahatım çok şükür.

İdare edebildiğim kadar edicem, bebişimle daha çok kalmak istiyorum.özel sektör, ücretsiz izin verir mi güvenemiyorum...
 
Senin ve bebisinin sağlığı yerinde olsun da Rabbim bir şekilde kapı açar,hep kızlara yaptir
Olsun pişman olma ogrenirsin iki dakikada biz azmettikten sonra ne durur ki önümüzde, ben de bilmiyorum 18 olayım ha atanayim ha evleneyim artık evlatlarla öğreneceğiz
 
Canım benim de evle iş arası 20 dakika sürüyor yürüyerek.hiç hareketsiz kalmayayım yürüyüş yapmış olayım diye sabah giderken yürüyorum yavaş yavaş.yarım saatte geliyorum işe..yorulduğumda hızımı iyice yavaşlatıyorum..iş çıkışında da eşim almaya geliyo..ilk zamanlar dönüşte de yürüyodum ama bir aydır arabayla dönüyorum..doğumun kolay olması için yürüyüş çok önemli.tavsiyem çok hareketsiz kalma canım.kendini zorlamayacak şekilde günde en az 20 dakika yürümeni öneririm.
 
Evet canım aynı anlattığın şeyleri yaşıyorum iki gündür.sanki bugün biraz geçti gibi.ama dün çok korkmuştum.acaba erken doğum mu olcak.açılma oldu da ondan mı baskı yapıyor diye evham ettim.burdaki arkadaşların normal demesiyle rahatladım.sanki bugün biraz azaldı gibi.işe de geç geldim dinlendim sabahtan.belki onun da faydası vardır..kontrolüm 31 ağustos da canım.bilgilendiririm sizi oğluşum döndü mü dönmedi mi diye :) sağlıklı olsunda dönmese de olur napalım..ben de miyom olduğu için bebeğin yerleşmesinde butür şeyleri çok görüyoruz dedi doktorum.hatta ilk başlarda bebek aşağı indi miyom yüzünden.bir ay sonra yerine yerleşti :) Rabbim evlatlarımızı korusun sağlıcakla büyüsünler içimizde :)
 

İşte hareketliyim canım ben.o iyi geliyo gerçekten.geçen servisten indim, eve yürğyeyim dedim 20 dk, perişan oldum.belim, kasıklarım, kalçam..sana maşallah yürüyebiliyosan..
 
Allah ın ziniyle sonlara geldik artık canım.ağırlaştık.hareket ederken en basiti yerimden kalkarken bile zorlanıyorum artık..ben de dün çalışabilir aldım.31 ağustos da kontrolüm var ozaman raporum başlayacak ve işten ayrılacağım.son ayımı evde geçireceğim nasipse oğluşumun gelmesini bekleyeceğim artık :) kendine çok dikkat et canım yorulduğunda ara ver dinlen.bol bol su iç havalar çok sıcak..
 
Can8m benim dun kontrolum vardi erken dogum riski var mi dedim o risk her zaman olur dedi fazla yuruyus yapma kendini cok yorma dedi benim bebis daha.donmemis bile
 
Can8m benim dun kontrolum vardi erken dogum riski var mi dedim o risk her zaman olur dedi fazla yuruyus yapma kendini cok yorma dedi benim bebis daha.donmemis bile
Canım bana da doktorum kendini yormayacak şekilde yürü dedi.çevremde de gözlemlediğim kadarıyla yürüyüş yapan hamilelerin doğumları ve doğum sonrası toparlanmaları kolay oldu.o yüzden istisnalar hariç yani doktor istirahat filan verdiyse onun dışında yürüyüş önemli diye düşünüyorum.mesela benim bebek ilk aylarda aşağıya indi düşük tehlikesi vardı ozaman işe otobüsle gelip gittim.çalışma dışında sürekli istirahat ettim.ama 4.ayda bebek yukarı çıktı düşük tehlikem geçti..yürümeye başladım.son bir aydır ağırlaştım o yüzden iş çıkışı eşim arabayla götürüyo.ama sabahları çok yavaş şekilde yorulmadan yürüyorum.
 
Canim senin bebek kac.kiloydu ve kacinci haftanda gittin doktora ben8m bebis biraz iriymis sezeryan olacak galiba
 

Çok sağol canım, sen de çok dikkat et kendine, mümkün olabildiğince dinleniyorum Allah yardımcımız olsun...

Min.3 lt içiyorum su, dr um az diyo, eşim çok kızıyo, habire wc ye işliyoeum, of strese giriyorum, şişiyorum..
 
Canim senin bebek kac.kiloydu ve kacinci haftanda gittin doktora ben8m bebis biraz iriymis sezeryan olacak galiba
Canım ben geçen hafta salı günü yani 2 ağustos da gitiim doktora.31.haftamdaydım..oğlum 1700 gram 41 cm teyzesi :)
doktor haftasıyla uyumlu dedi canım..senin bebişin cinsiyeti ne, kaç kilo ?
 
Tamam canım dikkat ederim.Amin İnşAllah sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza.
3 lt az mı ? ben de o civarlarda içiyorum da ter olarak mı çıkıyor noluyor bilmiyorum öle çok sık wc ye gitmiyorum canım..
stres yapma.yavrunu kucağına aldığın günü hayal et mutlu ol :)
 
Evet aynen oyle oldu hergun muz yiyrdum simdi kestum yemeyi resmen karnimda diyet yaptiryrm annesinin kaderini dogmadan yasiyr diyet hayatinda her zaman olacak galiba 2100 cnm erkek
Maşallah oğluşuna :)
Canım ben 15 yıllık diyabetliyim.o yüzden mecbur dikkat ettim yediğime içtiğime.daha düzenli daha sağlıklı beslennmeye başladım hamileliğimde.her kontrolümde doktorlarım tebrik ettiler..değerlerim hep güzel çıktı hamileliğimde.bebeğim şifa oldu annesine :) hamileliğimin başında 79 kiloydum şimdi 87 kiloyum.8 kilo aldım..bebeğin kilosu da hep haftasıyla uyumlu gitti çok şükür..90 ı geçmeden doğurmak istiyorum.hedefim bu ama bakalım aynı istikrarda devam edecekmiyim :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…