2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Maasallaah size cnm bende de hep sekerden supheleniyrlar haftaya tekrat olcturecegim tokluk kan sekerini.insaallah bebiaim.saglikli dogar

Oyle canim şükür bitirdik yolu sanirm en büyük biz variz :)

Maasallaah size cnm bende de hep sekerden supheleniyrlar haftaya tekrat olcturecegim tokluk kan sekerini.insaallah bebiaim.saglikli dogar
İnşAllah canım sağlıcakla doğsunlar..
Kaç çıkıyor tokluğun ? daha önce belirtileri filan var mıydı.bazen gebelik şekeri de çıkabiliyor hamilelikte ? dikkat et canım aman ihmal etme.

İnşAllah canım sağlıcakla doğsunlar..
Kaç çıkıyor tokluğun ? daha önce belirtileri filan var mıydı.bazen gebelik şekeri de çıkabiliyor hamilelikte ? dikkat et canım aman ihmal etme.
Gecen hafta olcturdum sabah 87 ogleden sonra 102 normal.dediler ama.yine de korkuyrm

Canim neye dikkat etmeliyim ne yememeliyim
Canım ben diyabet olsam bile herşeyi yiyorum.tatlı da dahil.ama ölçülü ve insülin kullanarak..o dengeyi sağlamaya çalışıyorum..tıp 1 diyabetim ben insülin kullanıyorum..
Çok kilo aldıysan bir diyetisyene gidebilirsin.doktorun yönlendirmedi mi seni..yani ben diyabet olduğum halde şu yasak bu yasak diye birşey söz konusu değil.sağlıklı ve ölçülü besleniyorum sadece.

13 kilo aldim cnm ben.de az.ve.sik.yemeye calisiyrm tatli yememek icin kendimle.savasiyrm bazen kaciriyrm ama hatta bugun 3 biskuvi yedim

Evet aynen oyle oldu hergun muz yiyrdum simdi kestum yemeyi resmen karnimda diyet yaptiryrm annesinin kaderini dogmadan yasiyr diyet hayatinda her zaman olacak galiba 2100 cnm erkek
Masaallah tosuncuga. Benim 29.haftanin sonunda seninkinin tersi idi 1200. Sezeryan kesin mi dedi. Bazen endişeleniyorum yesek bi dert yemesek ayrı.4 kg olunca falan mecbur sezeryan diyorlar. Dr una danissaydin canim sakin aç falan bırakma kendini

Canım ben geçen hafta salı günü yani 2 ağustos da gitiim doktora.31.haftamdaydım..oğlum 1700 gram 41 cm teyzesi :)
doktor haftasıyla uyumlu dedi canım..senin bebişin cinsiyeti ne, kaç kilo ?
Canim masallah bebisine.ama 1.700 cok degil ki.ben 31+1 de gittim 1 kilo 673 gr di.doktor normal dedi.34+1 de 2.520 gayet normal diyolar bu kilo gelisimine.hatta benimki haftasindan onde gidiyo ama normal diyo kilosu.anlamadim ben simdi.
Ben hic muz falan da yemedim.hatta hamilelik oncesiyle suan hala ayni yemem.ilk hamileligimde de ayniydim.hala kendi kiyafetlerimi giyiniyorum.1 beden bile degismedim.onun cok fazla yemeyle ilgisi yok canim.senin bunyeyle alakali.yemeyle ilgili olsa suan benim ufaklik 1 kilo anca olurdu.
Kendine de cocuga da bosuna diyet yaptirma.yedigin cocuga gidiyo senin.yesen de yemesende bebis alcak kiloyu

Kesin degil cnm 4 kiloyu gecerse alirim dedi ama kilo almamasu icin ne.yapabilirim ki onu sormadim doktora sadece muzu ve kuruyemisi bugunden itibarem kestim bakalim hayirlisi saglikli olaun da fark etmez tabii gonlum.normal.dogumda

Canım o değerlere bakılmadan sen diyabetsin denilmez ki..diyabet çeşitleri var tip1 diyabet , tip2 diyabet , gebelik diyabeti gibi.sen endokrin bölümüne gittin mi canım ?
Gitmedim.cnm.benim.doktorun ozel muayen3 yeri var o yuzden tahlil filan sikinti oluyr inun icin baska hast gitmek gerekiyr rahat bir doktor zaten ama.bana.biraz sezeryana.meyilli.geldi

Q Qwest profesör olunca bazı konularda amatör kalıyor sanirim bence bu konu eğer cozulebiliyorsa ki 2kg bebek çok değil belki 3bucukla normal doğum yapabilirsin canim . Belki de arkadaşların dediği testler yapılmalı. Baska dr dusunsen mi?

Aynen katiliyorum sana canim.ben azonce yazdim benimkinin kilo gelisimini.34+1 de 2520 ydi.doktor vaktinde dogarsa ortalama 3700 falan olur dedi.

Q Qwest susamcigin dedigi gibi baska bi doktora da git.ben ozellikle her seferinde soruyorum bu degerlere kesinlikle normal diyolar.2 ayri doktorda aynisini soyledi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…