Maasallaah size cnm bende de hep sekerden supheleniyrlar haftaya tekrat olcturecegim tokluk kan sekerini.insaallah bebiaim.saglikli dogarMaşallah oğluşuna :)
Canım ben 15 yıllık diyabetliyim.o yüzden mecbur dikkat ettim yediğime içtiğime.daha düzenli daha sağlıklı beslennmeye başladım hamileliğimde.her kontrolümde doktorlarım tebrik ettiler..değerlerim hep güzel çıktı hamileliğimde.bebeğim şifa oldu annesine :) hamileliğimin başında 79 kiloydum şimdi 87 kiloyum.8 kilo aldım..bebeğin kilosu da hep haftasıyla uyumlu gitti çok şükür..90 ı geçmeden doğurmak istiyorum.hedefim bu ama bakalım aynı istikrarda devam edecekmiyim :)
Oyle canim şükür bitirdik yolu sanirm en büyük biz variz :)Cok sukur bu gunlere geldin canim.tabiki bizde.artik su saatten sonra dogum yapsan da onemli degil.cidden cok kotu gecti senin.ama bak az kaldi. Rabbim hepimize hayirli dogumlar versin insallah.
Masallah bebise.bizde onden gidiyoruz simdilik.bakalim ne zaman dogacaklar.topigin en buyuk bebisi senin sanirim.
İnşAllah canım sağlıcakla doğsunlar..Maasallaah size cnm bende de hep sekerden supheleniyrlar haftaya tekrat olcturecegim tokluk kan sekerini.insaallah bebiaim.saglikli dogar
Gecen hafta olcturdum sabah 87 ogleden sonra 102 normal.dediler ama.yine de korkuyrmİnşAllah canım sağlıcakla doğsunlar..
Kaç çıkıyor tokluğun ? daha önce belirtileri filan var mıydı.bazen gebelik şekeri de çıkabiliyor hamilelikte ? dikkat et canım aman ihmal etme.
Sağlıcakla hayırlısıyla alırsın İnşAllah bebişini kucağına canım..heyecan var mı canım.Oyle canim şükür bitirdik yolu sanirm en büyük biz variz :)
Değerlerin iyi çıkmış canım.neden şüphe ediyolar ki bu değerlerdeyken ?Gecen hafta olcturdum sabah 87 ogleden sonra 102 normal.dediler ama.yine de korkuyrm
Canim neye dikkat etmeliyim ne yememeliyimİnşAllah canım sağlıcakla doğsunlar..
Kaç çıkıyor tokluğun ? daha önce belirtileri filan var mıydı.bazen gebelik şekeri de çıkabiliyor hamilelikte ? dikkat et canım aman ihmal etme.
Canim markasini hatirlamiorum 2500 tuttu ama uyku seti haric onunla beraber 2750Ben de 70 130 alayim o zaman cnm hangi.marka verdin cnm fiyati ne kadar
Cok sik acikiyrm cnm bir de kilo alinca suphelendiler galibaDeğerlerin iyi çıkmış canım.neden şüphe ediyolar ki bu değerlerdeyken ?
Canım bunlar hamilelikte olan şeyler..değerlerin normal çıkmış.ha1c diye bir test var 3 aylık şeker değeri ortalaması..ona filan baktırdın mı o değer kaç çıktı ?Cok sik acikiyrm cnm bir de kilo alinca suphelendiler galiba
Canım ben diyabet olsam bile herşeyi yiyorum.tatlı da dahil.ama ölçülü ve insülin kullanarak..o dengeyi sağlamaya çalışıyorum..tıp 1 diyabetim ben insülin kullanıyorum..Canim neye dikkat etmeliyim ne yememeliyim
Olcturmedm.cnm oyle bir test kimse bahsetmedi banaCanım bunlar hamilelikte olan şeyler..değerlerin normal çıkmış.ha1c diye bir test var 3 aylık şeker değeri ortalaması..ona filan baktırdın mı o değer kaç çıktı ?
13 kilo aldim cnm ben.de az.ve.sik.yemeye calisiyrm tatli yememek icin kendimle.savasiyrm bazen kaciriyrm ama hatta bugun 3 biskuvi yedimCanım ben diyabet olsam bile herşeyi yiyorum.tatlı da dahil.ama ölçülü ve insülin kullanarak..o dengeyi sağlamaya çalışıyorum..tıp 1 diyabetim ben insülin kullanıyorum..
Çok kilo aldıysan bir diyetisyene gidebilirsin.doktorun yönlendirmedi mi seni..yani ben diyabet olduğum halde şu yasak bu yasak diye birşey söz konusu değil.sağlıklı ve ölçülü besleniyorum sadece.
Canım o değerlere bakılmadan sen diyabetsin denilmez ki..diyabet çeşitleri var tip1 diyabet , tip2 diyabet , gebelik diyabeti gibi.sen endokrin bölümüne gittin mi canım ?Olcturmedm.cnm oyle bir test kimse bahsetmedi bana
Masaallah tosuncuga. Benim 29.haftanin sonunda seninkinin tersi idi 1200. Sezeryan kesin mi dedi. Bazen endişeleniyorum yesek bi dert yemesek ayrı.4 kg olunca falan mecbur sezeryan diyorlar. Dr una danissaydin canim sakin aç falan bırakma kendiniEvet aynen oyle oldu hergun muz yiyrdum simdi kestum yemeyi resmen karnimda diyet yaptiryrm annesinin kaderini dogmadan yasiyr diyet hayatinda her zaman olacak galiba 2100 cnm erkek
Canim masallah bebisine.ama 1.700 cok degil ki.ben 31+1 de gittim 1 kilo 673 gr di.doktor normal dedi.34+1 de 2.520 gayet normal diyolar bu kilo gelisimine.hatta benimki haftasindan onde gidiyo ama normal diyo kilosu.anlamadim ben simdi.Canım ben geçen hafta salı günü yani 2 ağustos da gitiim doktora.31.haftamdaydım..oğlum 1700 gram 41 cm teyzesi :)
doktor haftasıyla uyumlu dedi canım..senin bebişin cinsiyeti ne, kaç kilo ?
Kesin degil cnm 4 kiloyu gecerse alirim dedi ama kilo almamasu icin ne.yapabilirim ki onu sormadim doktora sadece muzu ve kuruyemisi bugunden itibarem kestim bakalim hayirlisi saglikli olaun da fark etmez tabii gonlum.normal.dogumdaMasaallah tosuncuga. Benim 29.haftanin sonunda seninkinin tersi idi 1200. Sezeryan kesin mi dedi. Bazen endişeleniyorum yesek bi dert yemesek ayrı.4 kg olunca falan mecbur sezeryan diyorlar. Dr una danissaydin canim sakin aç falan bırakma kendini
Gitmedim.cnm.benim.doktorun ozel muayen3 yeri var o yuzden tahlil filan sikinti oluyr inun icin baska hast gitmek gerekiyr rahat bir doktor zaten ama.bana.biraz sezeryana.meyilli.geldiCanım o değerlere bakılmadan sen diyabetsin denilmez ki..diyabet çeşitleri var tip1 diyabet , tip2 diyabet , gebelik diyabeti gibi.sen endokrin bölümüne gittin mi canım ?
Aynen katiliyorum sana canim.ben azonce yazdim benimkinin kilo gelisimini.34+1 de 2520 ydi.doktor vaktinde dogarsa ortalama 3700 falan olur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?