Canım benim bebişim kilosuna haftasıyla uyumlu dedi zaten doktorum :) 1700 gram olan bebiş benimki :)Canim masallah bebisine.ama 1.700 cok degil ki.ben 31+1 de gittim 1 kilo 673 gr di.doktor normal dedi.34+1 de 2.520 gayet normal diyolar bu kilo gelisimine.hatta benimki haftasindan onde gidiyo ama normal diyo kilosu.anlamadim ben simdi.
Ben hic muz falan da yemedim.hatta hamilelik oncesiyle suan hala ayni yemem.ilk hamileligimde de ayniydim.hala kendi kiyafetlerimi giyiniyorum.1 beden bile degismedim.onun cok fazla yemeyle ilgisi yok canim.senin bunyeyle alakali.yemeyle ilgili olsa suan benim ufaklik 1 kilo anca olurdu.
Kendine de cocuga da bosuna diyet yaptirma.yedigin cocuga gidiyo senin.yesen de yemesende bebis alcak kiloyu
o testler yapılmadan sana sık acıkıyosun diye ya da kilo aldın diye diyabetsin teşhisi konulamaz ki zaten açlık tokluk değerlerin normal çıkmış..tiroid hormonlarına filan bakılması lazım.bence endokrin bölümüne gitmelisin.hamilelikte bu değerler çok önemli hem senin için hem bebişin için canımOlcturmedm.cnm oyle bir test kimse bahsetmedi bana
Karistirdigimi farkettim ama duzenleme dk si gecmis duzeltemedim.yorgunluktan galiba karistirdim.bi msj daha yazmistim gec kalmadiysam onu duzelteyim bariCanım benim bebişim kilosuna haftasıyla uyumlu dedi zaten doktorum :) 1700 gram olan bebiş benimki :)
Qwest in bebişine kilolu demiş doktoru..
Dikkat et kendine canımKaristirdigimi farkettim ama duzenleme dk si gecmis duzeltemedim.yorgunluktan galiba karistirdim.bi msj daha yazmistim gec kalmadiysam onu duzelteyim bari
Dogurdu vallahi.hem de dogum arkadasimdi benim.ayni odada kalmistik.dogumdan bikac saat sonra da ayaklandi.tas gibiydi masallahYuh, maşallah nasıl doğurmuş 4.5 kg ı? Ouuuu!!! Maşallah maşallah...
Sagol canim benim.bu ara cidden cok yoruyorum kendimi.dun de misafirlerim vardi aksama kadar bi dk durmadim.sonrasinda da acilde aldik solugu gece.cok az bi kanamam oldu ama onemlidir diye gittik.cok sukur bisey cikmadi ama mahvoldum yorgunluktan.hala kendime gelemedim.Dikkat et kendine canım
Ah canım neden bu kadar yoruyosun kendini.neyse ki kötü bişey çıkmamış..Sagol canim benim.bu ara cidden cok yoruyorum kendimi.dun de misafirlerim vardi aksama kadar bi dk durmadim.sonrasinda da acilde aldik solugu gece.cok az bi kanamam oldu ama onemlidir diye gittik.cok sukur bisey cikmadi ama mahvoldum yorgunluktan.hala kendime gelemedim.
Kader ortağıyız canım.ben de 4 kusur kilo doğmuşumsoftwind yapıyla alakalı annem de beni 4küsur dünyaya getirmiş o çatı dedikleri yapı herhalde oldu mu oluyor. Biz 2800 3100 leri başaranlar hayran iken dimi:)
Canim senin bir bebeğin daha var diye hatırlıyorum yani deneyimlisin. Allah aşkına senden daha önemli birşey mi var? Ataşe de gelse evine o kadar yıpratma kendini. Hoş sana diyorum ramazanda kaynanamlar gelince oyle olmuştum. Sonra agrin sızın sadece sana kalacak.kendini dusun lütfen.senden ote bir sen var içinde unutma annisSagol canim benim.bu ara cidden cok yoruyorum kendimi.dun de misafirlerim vardi aksama kadar bi dk durmadim.sonrasinda da acilde aldik solugu gece.cok az bi kanamam oldu ama onemlidir diye gittik.cok sukur bisey cikmadi ama mahvoldum yorgunluktan.hala kendime gelemedim.
Oyleyiz valla canım. Burasi bana çok iyi geliyor şahsen benim gibi hisseden dusunen insanların olduğunu bilmek çok güzel. Hani tanıdıkların sana demisti ya bebeğin aşağıda sanki diye onu bana da dediler dün ama tabi senden tecrubeliyim takilmadim:) o hep aşağıda dedim sustu.Sag.olun kizlar bakalim bizimki.de.bir sekilde cikacak insaallah herkesten guzel guzel dogum hikayeleri aliriz az kaldi sanki son duzlukteyiz
softwind yapıyla alakalı annem de beni 4küsur dünyaya getirmiş o çatı dedikleri yapı herhalde oldu mu oluyor. Biz 2800 3100 leri başaranlar hayran iken dimi:)
Sagol canim benim.bu ara cidden cok yoruyorum kendimi.dun de misafirlerim vardi aksama kadar bi dk durmadim.sonrasinda da acilde aldik solugu gece.cok az bi kanamam oldu ama onemlidir diye gittik.cok sukur bisey cikmadi ama mahvoldum yorgunluktan.hala kendime gelemedim.
Ben ilk hamile kaldığım ay artık araştırırken bir ara İngilizce makalelere kadar gitmistim. Diyorki eskiden yurtdışında ki sanirim hala o uygulama var . Bir bayan doğumunu sezeryan istedi mi onu psikologo yonlendirilermis . Yani tam ceviremiyorum da aklından şüphesi mi var derdik demek istiyor. Ama malesef ülkemizde her geçen gün azaliyormus normal oranı.
Evet cnm.hic takma artik.boynuma yazi yazacagim bebegim asagida degil diyeOyleyiz valla canım. Burasi bana çok iyi geliyor şahsen benim gibi hisseden dusunen insanların olduğunu bilmek çok güzel. Hani tanıdıkların sana demisti ya bebeğin aşağıda sanki diye onu bana da dediler dün ama tabi senden tecrubeliyim takilmadim:) o hep aşağıda dedim sustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?