2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Canım benim bebişim kilosuna haftasıyla uyumlu dedi zaten doktorum :) 1700 gram olan bebiş benimki :)
Qwest in bebişine kilolu demiş doktoru..

Olcturmedm.cnm oyle bir test kimse bahsetmedi bana
o testler yapılmadan sana sık acıkıyosun diye ya da kilo aldın diye diyabetsin teşhisi konulamaz ki zaten açlık tokluk değerlerin normal çıkmış..tiroid hormonlarına filan bakılması lazım.bence endokrin bölümüne gitmelisin.hamilelikte bu değerler çok önemli hem senin için hem bebişin için canım

Canım benim bebişim kilosuna haftasıyla uyumlu dedi zaten doktorum :) 1700 gram olan bebiş benimki :)
Qwest in bebişine kilolu demiş doktoru..
Karistirdigimi farkettim ama duzenleme dk si gecmis duzeltemedim.yorgunluktan galiba karistirdim.bi msj daha yazmistim gec kalmadiysam onu duzelteyim bari

Q Qwest bayagi karistirmisim ben msjlari.

Bu arada bi arkadasim 4.5 kiloluk bebegi normal dogum yapmisti.baska bi doktora da git kesinlikle

Dikkat et kendine canım
Sagol canim benim.bu ara cidden cok yoruyorum kendimi.dun de misafirlerim vardi aksama kadar bi dk durmadim.sonrasinda da acilde aldik solugu gece.cok az bi kanamam oldu ama onemlidir diye gittik.cok sukur bisey cikmadi ama mahvoldum yorgunluktan.hala kendime gelemedim.

Ah canım neden bu kadar yoruyosun kendini.neyse ki kötü bişey çıkmamış..
Bana eşim çok destek oluyor.yükümü hafifletmek için elinden gelen herşeyi yapıyor.canım kocam benim yaa hakkını ödeyemem
Öyle misafirin filan geleceğinde sana yardım edebilecek kimsen yok mu canım.eşin filan yardım etsin.kendini de bebişini de düşün yorma lütfen kendini

Canim senin bir bebeğin daha var diye hatırlıyorum yani deneyimlisin. Allah aşkına senden daha önemli birşey mi var? Ataşe de gelse evine o kadar yıpratma kendini. Hoş sana diyorum ramazanda kaynanamlar gelince oyle olmuştum. Sonra agrin sızın sadece sana kalacak.kendini dusun lütfen.senden ote bir sen var içinde unutma annis

Sag.olun kizlar bakalim bizimki.de.bir sekilde cikacak insaallah herkesten guzel guzel dogum hikayeleri aliriz az kaldi sanki son duzlukteyiz

Sag.olun kizlar bakalim bizimki.de.bir sekilde cikacak insaallah herkesten guzel guzel dogum hikayeleri aliriz az kaldi sanki son duzlukteyiz
Oyleyiz valla canım. Burasi bana çok iyi geliyor şahsen benim gibi hisseden dusunen insanların olduğunu bilmek çok güzel. Hani tanıdıkların sana demisti ya bebeğin aşağıda sanki diye onu bana da dediler dün ama tabi senden tecrubeliyim takilmadim:) o hep aşağıda dedim sustu.

Ben ilk hamile kaldığım ay artık araştırırken bir ara İngilizce makalelere kadar gitmistim. Diyorki eskiden yurtdışında ki sanirim hala o uygulama var . Bir bayan doğumunu sezeryan istedi mi onu psikologo yonlendirilermis . Yani tam ceviremiyorum da aklından şüphesi mi var derdik demek istiyor. Ama malesef ülkemizde her geçen gün azaliyormus normal oranı.

Canım hakkaten yapma bu kadar yorma kendini, onlar da görüyo biliyo az yardım etselermiş sana..Allah korusun canım şurda ne kaldı, aman diyim..

Aynen canım, şimdi dr lar özellikle özeldekiler hiç risk almak istemiyorlar.yurtdışında çok çok az sezeryan, sadece zorunluluktan.ben de korkuyorum, normal olabilecekken boşuna sezeryana yönlendirilmekten.Allah ım hepimize hayırlısını versin..

Evet cnm.hic takma artik.boynuma yazi yazacagim bebegim asagida degil diye

Kizlar benim 1 haftadir bazen bebek hareket ettikce cit diye ses geliyr doktora sordum gecistirdi.olur.mu.oyle sey der gibi ama buraz once yine.oldu siz de varmi boyle.bir sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…