Sıkıntı yapma benim dün dr gittim dönmüştü ama dr gitmeden önceki gece döndüğünü hissettim 36. Haftaya kadar dönme ihtimali yüksek duor drlarCan8m benim dun kontrolum vardi erken dogum riski var mi dedim o risk her zaman olur dedi fazla yuruyus yapma kendini cok yorma dedi benim bebis daha.donmemis bile
Ayy bana da karnin asagida sen kolay dogum yaparsin diyolar ama ben normal doguramicam galiba. Kanımda pıhtılasma problemi var, pıhtilasmiyo yani.Doguma yakin normale dönmesini beklerken her ölçümde iyice düşüyo maalesefEvet cnm.hic takma artik.boynuma yazi yazacagim bebegim asagida degil diye
Canım allah yardımcın olsun. Insallah her sey yolunda gider sağlıkla kavusursun bebeğineMaalesef ilac tedavisi yok.Nakil yapilabilir sadece dogum aninda cok kanamam olursa.Plt düsüklüğünün sebebi de bulunamadi.Gebelik öncesinde boyle bir sorun yoktu.Hayirlisi artik.Dua edin bana yukselsin kizlar
Cooooook geçmiş olsun canım. Seni çok iyi anlayabiliyorum ama nolursun kendini daha fazla yipratmamaya çalış minik yavrunu yorma stres erken dogumu tetikleyebilir Allah Esirgesin. Esinin iste oldugu zamanlarda Sana destek olacak bidi olsa yanında keşke. Bebişin kıyafetlerini kısa programda çevir onları yerlestir kendini yormadan.Ayy o kadar sinir oldum ki ne diyeceğimi toparlayamiyorum nolur yavrunu düşün daha sakin olmaya çalış hamileliğin başında bizim eve de girenler oldu biraz durum karışık. 2 3 hafta önce küçük bir tatil yapalım dedik eşimle göl kenarinda ormanlikti etraf kocaman yılana bastım görmeden Rabbim bebeklerimizi korusun allaha emanetler 7 âyet kursi oku ona da kendine de .tekrar çooook geçmiş olsunEşim saat 9 da aradi büyük bir yengeleri var annelerine gelmiş. Beni cok sever dedi.Biz de gidelim mi dedim. Saat 10 da eve geldi beni aldı annelerine geçtik sohbet muhabbet saat gece 1de yola ciktik eve dönüs için. Nöbetin son günü diye vatan caddesinde trafiğe takıldık. Eve vardık eşim sen çık sıkıştın hamilesin dedi. Korkuyorum dedim bekledim.ciktik kapiyi actim ust uc alt uc ortası takıldı. Ki ortası icerden kitlenebiliyor sadece.Oluyor oyle arada dedim eminim ben sıkıntı yok. Ya dedim son anda balkon kapısını farkettim keske kapatmasaydim görmeseydim eşim balkondan girseydi. Akıl işte. Kapattigima üzüldüm. Yüksek girişte oturuyoruz. Neyse eşim arabadan levye tornavida bisiler getirdi vur kır çek derken açılmadı. Hırsız girmiş olmasin dedi. Yok canım dedim. Eşim cilingirin numarasını çevirdi kulağına koydu tlfu,elime aldim anahtarı bismillah dedim actim içeri girdim
. Gururlu gururlu,kapinin dili tam çevrili imis nasil ki dedim onuda çevirdim icine ve mutfağa emin adımlarla yururken salona bir baktım ki aman Yarabbi her yer her yerde. Esime eve hırsız girmiş deyip ciktim dışarı ve sonrasını hatırlamıyorum
. Niye bu kadar detay anlattim. Evine hırsiz giren bana vermek istediği akıl olan var mı ve en önemlisi sizce bebek bu gece birseyler olmadı ise yarin olmaz mı. Karnim hep sertti gece boyu. Simdi sabahı ettik uyumadim arkadaşlar. Dokunmaya kiyamadigim bebeğinin beşiğini elbiselerini hep darmaduman etmişler
. En çok ona üzüldüm altininda maddiyatini evi pisletmesini gectim
Geçmiş olsun canım inşallah normal değerine döner hayirlisiyla kolay doğum olur inşallah kanaman çok olmadan değerin normal bir sekildeMaalesef ilac tedavisi yok.Nakil yapilabilir sadece dogum aninda cok kanamam olursa.Plt düsüklüğünün sebebi de bulunamadi.Gebelik öncesinde boyle bir sorun yoktu.Hayirlisi artik.Dua edin bana yukselsin kizlar
Çok geçmiş olsun canım.Sana esine bebege bir zarar gelmemis cok sükür.Elbiseleri at yikansin tekrar annesi.Sürekli düşünüp canini sıkma.Karnin stresten katilmistir.Cok fazla düşünüp stresin sürekliliğini sağlama.İnsaniz basimiza hic ummadigimiz anlarda hersey gelebilir.Önemli olan caninizin sağlığı annesi.Sen dünyaya bir melek getiriyorsun, bunu mu atlatamayacaksın.Çok sükür Allah o pisliklerle karsilasmanizi engellemis.En kısa zamanda toparlanacagina inaniyorumEşim saat 9 da aradi büyük bir yengeleri var annelerine gelmiş. Beni cok sever dedi.Biz de gidelim mi dedim. Saat 10 da eve geldi beni aldı annelerine geçtik sohbet muhabbet saat gece 1de yola ciktik eve dönüs için. Nöbetin son günü diye vatan caddesinde trafiğe takıldık. Eve vardık eşim sen çık sıkıştın hamilesin dedi. Korkuyorum dedim bekledim.ciktik kapiyi actim ust uc alt uc ortası takıldı. Ki ortası icerden kitlenebiliyor sadece.Oluyor oyle arada dedim eminim ben sıkıntı yok. Ya dedim son anda balkon kapısını farkettim keske kapatmasaydim görmeseydim eşim balkondan girseydi. Akıl işte. Kapattigima üzüldüm. Yüksek girişte oturuyoruz. Neyse eşim arabadan levye tornavida bisiler getirdi vur kır çek derken açılmadı. Hırsız girmiş olmasin dedi. Yok canım dedim. Eşim cilingirin numarasını çevirdi kulağına koydu tlfu,elime aldim anahtarı bismillah dedim actim içeri girdim
. Gururlu gururlu,kapinin dili tam çevrili imis nasil ki dedim onuda çevirdim icine ve mutfağa emin adımlarla yururken salona bir baktım ki aman Yarabbi her yer her yerde. Esime eve hırsız girmiş deyip ciktim dışarı ve sonrasını hatırlamıyorum
. Niye bu kadar detay anlattim. Evine hırsiz giren bana vermek istediği akıl olan var mı ve en önemlisi sizce bebek bu gece birseyler olmadı ise yarin olmaz mı. Karnim hep sertti gece boyu. Simdi sabahı ettik uyumadim arkadaşlar. Dokunmaya kiyamadigim bebeğinin beşiğini elbiselerini hep darmaduman etmişler
Eşim saat 9 da aradi büyük bir yengeleri var annelerine gelmiş. Beni cok sever dedi.Biz de gidelim mi dedim. Saat 10 da eve geldi beni aldı annelerine geçtik sohbet muhabbet saat gece 1de yola ciktik eve dönüs için. Nöbetin son günü diye vatan caddesinde trafiğe takıldık. Eve vardık eşim sen çık sıkıştın hamilesin dedi. Korkuyorum dedim bekledim.ciktik kapiyi actim ust uc alt uc ortası takıldı. Ki ortası icerden kitlenebiliyor sadece.Oluyor oyle arada dedim eminim ben sıkıntı yok. Ya dedim son anda balkon kapısını farkettim keske kapatmasaydim görmeseydim eşim balkondan girseydi. Akıl işte. Kapattigima üzüldüm. Yüksek girişte oturuyoruz. Neyse eşim arabadan levye tornavida bisiler getirdi vur kır çek derken açılmadı. Hırsız girmiş olmasin dedi. Yok canım dedim. Eşim cilingirin numarasını çevirdi kulağına koydu tlfu,elime aldim anahtarı bismillah dedim actim içeri girdim
Kendini nasıl rahat hissedersen öyle yap canım ben olsam tasinirdim.Yaşamak başka bisey ya sanirim onun etkisi var üzerimde .Allah razı olsun hepinizden. Eşime kizdim bende geldik annesine uyudu. Gozumu kirpmadim. Polisler yapmaz bisey dedi eve daha geçmedik olay yeri inceleme gelecekti. Ust katimiz boşaldı ona geçelim diyor ben istemiyorum dostlar siz olsanız ne yapardınız
Valla canım televizyonu yüzükleri takamıyoruz ya hamilelikten dolayı alyansimi tektasimi almışlar. Evde başka bisey yoktu değerli. İki saatim vardı swatch romanson en pahalı şey onlardı görmemişler iki bilgisayar vardı onu da görmemişler. Kurdukça kuruyorum kafamda şöyle olsaydı girmezler miydi tek olsam nolurdu. Benden çok eşim korktu eve giremedi sanirim en çok ondan etkilendim.hani insan bi dayanak arıyor kendine
Amin canim insallah hepimiz aliriz heyecan korku cokk fazla dun kontrolumuz vardi doktorum artik heran hersey olabilir dedi kucagima alip kokusunu icime cekmeyi istiyorum ama korku da bi o kadar bastirio gece 1 saat boyunca karnima sancilar girdi niye oldu bilmiyorum 1 saat agladm gecmedigi icin ve ben buna dayanamazken nasil doguracam doye iyice agladim esimde gelmiş gidelim bu cocugu aldiralim boyle olmaz diyorSağlıcakla hayırlısıyla alırsın İnşAllah bebişini kucağına canım..heyecan var mı canım.
ben şimdiden çok heyecanlanıyorum korkuyorum ya..
Canim cok gecmis olsun allahim beterinden saklasin kendini sakin tut sen stres yaptigi icin bebegin kasilio bende de oluyordu çünkü bence yukari tasinman senin icin daha iyi olur benimde ilk evim zemindi aklim cikiodu halbuki demirliydi simdi4.katta oturuom icim daha rahat şükür allaha emanet edip duruyorum hepYaşamak başka bisey ya sanirim onun etkisi var üzerimde .Allah razı olsun hepinizden. Eşime kizdim bende geldik annesine uyudu. Gozumu kirpmadim. Polisler yapmaz bisey dedi eve daha geçmedik olay yeri inceleme gelecekti. Ust katimiz boşaldı ona geçelim diyor ben istemiyorum dostlar siz olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?