2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Canim cooook.ama cook gecmis.olsun kendini ve yavrunu dusun ve stresi en aza indirmeye calis

Canim cooook.ama cook gecmis.olsun kendini ve yavrunu dusun ve stresi en aza indirmeye calis

Canımm benim yaa çok geçmiş olsun..Bebiş te etkilenmiştir annesi.ondan garip geliyodur sana hareketleri.canım yavrunu düşün sakin olmaya çalış.Rabbim beterinden korumuş.sana evladına eşine birşey olamış ya şükürler olsun.verilmiş sadakanız varmış daha kötü şeyler de olabilirdi..bol bol dua et rahatlamak için Felak nas ayetel kürsi oku canım..lütfen dikkat et kendine ve bebişine.

Canım geçmiş olsun Allah ım şifa versin.değerlerin İnşAllah düzene girer.
Canım araştırma hastanesine sevkini şimdi yapsa orda takip edilsen nasıl olur ?

Allah hepinizden razi olsun; olay yeri inceleme geldi. Ust katimiz dolmuş. Yani tutulmuş. Baska bir ev vardı ama oraya da ne kadar sürede alisirim meçhul. 5.katta idi. Komşular onlar seni takip etmiştir diyor aklim orada kaldı. Bebek sadece tekme atıyor sanirim. Dr a gitmeli miyim
Aşağı baskı çok yaptı tuvaletimi gelmiştir diye gecistirdim

Canım ev taşımak çok zor olur şimdi hamileyken.sakinleşince anlayacaksın.
İçin rahat etsin doktora git istersen.doktora gitmen zor olacaksa en azından sağlık ocağına gidebilirsin.

Canım ev taşımak çok zor olur şimdi hamileyken.sakinleşince anlayacaksın.
İçin rahat etsin doktora git istersen.doktora gitmen zor olacaksa en azından sağlık ocağına gidebilirsin.
Şimdi dr a gidiyoruz canim kizim çok mutsuz çok ilginç şeyler yaptı umarim iyi olur polisler gitti evi toparladim benim de icim biraz toparlandı..

Şimdi dr a gidiyoruz canim kizim çok mutsuz çok ilginç şeyler yaptı umarim iyi olur polisler gitti evi toparladim benim de icim biraz toparlandı..
Canım benim daha iyi olacaksın Allah ın ziniyle bebeşin de gayet iyi..içini ferah tut..olayın etkisindesin halen..zamanla geçecek.güzel haberlerini bekliyoruz canım dikkat et kendine.

Nst ye bağlayacak aynen öyle olayın etkisindeyim ki ben hiçbir şey yetmediğini farkettim hiç uyumadim da zaten

Nst ye bağlayacak aynen öyle olayın etkisindeyim ki ben hiçbir şey yetmediğini farkettim hiç uyumadim da zaten
Canım doktordan gelince evine git başka biyere gitme soğuma evinden.ama yanında bir yoldaş olsun..ve uyu dinlen biraz.ama yalnız kalma yanında biri olsun mutlaka canım.

Canım doktordan gelince evine git başka biyere gitme soğuma evinden.ama yanında bir yoldaş olsun..ve uyu dinlen biraz.ama yalnız kalma yanında biri olsun mutlaka canım.
Oyle yapacağım canim.ciktim nst de sancin yok dedi
Israrla yine rahim ağzı boyunu ölçtü sorun yok dedi eve gidiyoruz canim. Allah hepinizden razi olsun hepsi kabus imis uyaninca bitecekmis gibi. Olay yeri inceleme beyaz Pimapen üzerine siyah boyayı surunce adamın parmaklari çıktı nasıl korkunçtu ya yaşadım sanki o anlari tek tek

Bebişin iyi sen iyisin eşin iyi şükürler olsun.gerisini unutmaya çalış canım aklına getirme..düşünme artık o anları.
Allah senden de razı olsun canım benim

Kızlar sizin de bebişiniz çok hıçkırıyor mu? Benimki nerdeyse her gün 2-3 dk hıçkırıyor, karnımın bir yeri periyodik olarak pıt pıt atıyor sonra geçiyor. Çok önemli değilmiş ama bazen endişeleniyorum uzun sürünce..

Evet canım hickiriyor. Endişelenecek bir şey yok aksine Sevin akciğer gelişiminin olduğunu gösteriyorMuş.

Benimde karnımda sabahları pıt pıt ediyodu bişey..sağlık ocağındaki ebeye sormuştum.pıt pıt diye bişey hissediyorum bu bebeğin kalp atışımı diye.hayır o senin nabzındır dedi.çok mantıklı gelmedi.nabzım olsa herzaman atar.benim nabız sadece sabah mı atıyo,nabızsızmıyım ben demekki hıçkırıkmıymış ooo ayy yerim ben onun hıçkırığını bişey daha öğrendim sayenizde kızlar

Evet hickiriyo gecen kırk küsür pıt saydım.ritmik ufak vuruşlar.hickirik oldugunu anladim.cok komik bebeklerimiz.hayırlısıyla gelseler de sevsek

Evet canım, kocaman oldular, bi de hıçkırıyo minnaklar:)

Benimki de çok hickiriyor. Carsamba günü doktora sordum normal mi diye iyi bir sey dedi. Cigerlerinin, diyaframinin ve bobreklerinin gelistigini gösterirmis. Gecen sabah hıçkırıklar biraz uzun sürünce sinirlendi ve çok tekmeledi

Hastaneden gelince bogure bogure agladim resmen. Cok iyi geldi. Bi duş aldım. O hırsla eşinden halılari tekrar sermesini istedim. Ohalden normal surece geçebilmek için normal davranmaya karar verdim. Kalsin deyince tüm halıları o sinirle serdim. Elime çamaşır suyunu alıp hırsızdan kalan tüm parmak izlerini sildim parmak uclarim çatlamış. Kalk dedim gidiyoruz tv alacağız. Aldik. Gece öyle zor uyudum ki resmen karnim kaskatı idi tüm gece boyu donemedim bacaklarimda kramplar
Dun yazmadim ki sizlere gunahina girip uzmeyeyyim kimseyi dedim çünkü dün herşey daha kabus idi.bugun ilk işim emniyete gitmek oldu. Adam aldı ifademizi baya konuştu benimle mükemmel bir psikologluk yaptı Allah razı olsun. Üzülme yorma kafani bak bixim de evlerimize giriliyor. O ara bir suru suçlu ,kelepçe. Nezarete adamlar şeklinde bir arka sokaklar dizisine girdim resmen. Acelemiz var eve korkuluk takmaya gelinecek. İfade alan adama bir tlf geldi hızla çıktı gelmiyor geri. Esim çıktı diğer polislere dedi ya nereye gitti derken ha dedik geldi. Sizin hırsız yakalandı demesin mi . Esim ben de görebilir miyim deyince ben koptum bağıra bağıra emniyette ağlıyorum tutamıyorum kendimi. Yok durduramiyorum kendimi hemen kafamda kurdum uc kisi su yaşta vs vs. Bebeğinin beşiğini niye bozdun dicem bunu dusunuyorum. Neyse adam yanlış cümle kullanmış yakalanmamış kim olduğu parmak izinden belirlenmiş. 2000 doğumlu bir çocuk. Sevinmek uzulmek ve rahatlamakti sanirim hissettigim. Eve geldik saat 4de korkuluk takıldı balkona tv montaj yapıldı. Esimin annesi ile 4den bu yana bes dk oturmadan temizlik yaptık. Cam çerçeve çamaşır suyu ile yikandi tüm çamaşırlar 5 makine açıp komşulardan tel alıp asabildim. Geriye bir bes mak daha var sanırım. Hepinizden tekrar tekrar Allah razı olsun. Derdimi paylaşıp yanimda olduğunuz icin. Bu kadar ağlamak bu kadar iş yapmaya insaallah minnaga zarar vermez. Umarim az etkilenir. Dualarımız da olmak dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…