Canim cooook.ama cook gecmis.olsun kendini ve yavrunu dusun ve stresi en aza indirmeye calisEşim saat 9 da aradi büyük bir yengeleri var annelerine gelmiş. Beni cok sever dedi.Biz de gidelim mi dedim. Saat 10 da eve geldi beni aldı annelerine geçtik sohbet muhabbet saat gece 1de yola ciktik eve dönüs için. Nöbetin son günü diye vatan caddesinde trafiğe takıldık. Eve vardık eşim sen çık sıkıştın hamilesin dedi. Korkuyorum dedim bekledim.ciktik kapiyi actim ust uc alt uc ortası takıldı. Ki ortası icerden kitlenebiliyor sadece.Oluyor oyle arada dedim eminim ben sıkıntı yok. Ya dedim son anda balkon kapısını farkettim keske kapatmasaydim görmeseydim eşim balkondan girseydi. Akıl işte. Kapattigima üzüldüm. Yüksek girişte oturuyoruz. Neyse eşim arabadan levye tornavida bisiler getirdi vur kır çek derken açılmadı. Hırsız girmiş olmasin dedi. Yok canım dedim. Eşim cilingirin numarasını çevirdi kulağına koydu tlfu,elime aldim anahtarı bismillah dedim actim içeri girdim
. Gururlu gururlu,kapinin dili tam çevrili imis nasil ki dedim onuda çevirdim icine ve mutfağa emin adımlarla yururken salona bir baktım ki aman Yarabbi her yer her yerde. Esime eve hırsız girmiş deyip ciktim dışarı ve sonrasını hatırlamıyorum
. Niye bu kadar detay anlattim. Evine hırsiz giren bana vermek istediği akıl olan var mı ve en önemlisi sizce bebek bu gece birseyler olmadı ise yarin olmaz mı. Karnim hep sertti gece boyu. Simdi sabahı ettik uyumadim arkadaşlar. Dokunmaya kiyamadigim bebeğinin beşiğini elbiselerini hep darmaduman etmişler
. En çok ona üzüldüm altininda maddiyatini evi pisletmesini gectim
Canim cooook.ama cook gecmis.olsun kendini ve yavrunu dusun ve stresi en aza indirmeye calisEşim saat 9 da aradi büyük bir yengeleri var annelerine gelmiş. Beni cok sever dedi.Biz de gidelim mi dedim. Saat 10 da eve geldi beni aldı annelerine geçtik sohbet muhabbet saat gece 1de yola ciktik eve dönüs için. Nöbetin son günü diye vatan caddesinde trafiğe takıldık. Eve vardık eşim sen çık sıkıştın hamilesin dedi. Korkuyorum dedim bekledim.ciktik kapiyi actim ust uc alt uc ortası takıldı. Ki ortası icerden kitlenebiliyor sadece.Oluyor oyle arada dedim eminim ben sıkıntı yok. Ya dedim son anda balkon kapısını farkettim keske kapatmasaydim görmeseydim eşim balkondan girseydi. Akıl işte. Kapattigima üzüldüm. Yüksek girişte oturuyoruz. Neyse eşim arabadan levye tornavida bisiler getirdi vur kır çek derken açılmadı. Hırsız girmiş olmasin dedi. Yok canım dedim. Eşim cilingirin numarasını çevirdi kulağına koydu tlfu,elime aldim anahtarı bismillah dedim actim içeri girdim
. Gururlu gururlu,kapinin dili tam çevrili imis nasil ki dedim onuda çevirdim icine ve mutfağa emin adımlarla yururken salona bir baktım ki aman Yarabbi her yer her yerde. Esime eve hırsız girmiş deyip ciktim dışarı ve sonrasını hatırlamıyorum
. Niye bu kadar detay anlattim. Evine hırsiz giren bana vermek istediği akıl olan var mı ve en önemlisi sizce bebek bu gece birseyler olmadı ise yarin olmaz mı. Karnim hep sertti gece boyu. Simdi sabahı ettik uyumadim arkadaşlar. Dokunmaya kiyamadigim bebeğinin beşiğini elbiselerini hep darmaduman etmişler
. En çok ona üzüldüm altininda maddiyatini evi pisletmesini gectim
Canımm benim yaa çok geçmiş olsun..Bebiş te etkilenmiştir annesi.ondan garip geliyodur sana hareketleri.canım yavrunu düşün sakin olmaya çalış.Rabbim beterinden korumuş.sana evladına eşine birşey olamış ya şükürler olsun.verilmiş sadakanız varmış daha kötü şeyler de olabilirdi..bol bol dua et rahatlamak için Felak nas ayetel kürsi oku canım..lütfen dikkat et kendine ve bebişine.Karnimda çocuk kendini bir o tarafa bir bu tarafa dikliyor. Kafam çok çalışmıyor oyle yapiyormuydu yapmiyormuydu hatırlamıyorum. Kasılma mi değil mi elim hep karnimda. Agrim yok nasıl anlarım acaba. Sert mi diye millete bağırıyorum değil diyorlar. Olay yeri inceleme gelecek şimdi eve gidiyoruz bakalim Allah ne gosterecek
Canım geçmiş olsun Allah ım şifa versin.değerlerin İnşAllah düzene girer.Ayy bana da karnin asagida sen kolay dogum yaparsin diyolar ama ben normal doguramicam galiba. Kanımda pıhtılasma problemi var, pıhtilasmiyo yani.Doguma yakin normale dönmesini beklerken her ölçümde iyice düşüyo maalesefbelli degerin altina indigi anda dr.um beni doguma kabul edemeyecegini, arastirma hast. sevk edecegini soyledi.Surekli degerlerimi ve nerede ve tanimadigim hangi dr.la dogum yapacagimi dusunuyorum artik.Belirsizlik hele de hamilelik surecinde cok kötü
Canım ev taşımak çok zor olur şimdi hamileyken.sakinleşince anlayacaksın.Allah hepinizden razi olsun; olay yeri inceleme geldi. Ust katimiz dolmuş. Yani tutulmuş. Baska bir ev vardı ama oraya da ne kadar sürede alisirim meçhul. 5.katta idi. Komşular onlar seni takip etmiştir diyor aklim orada kaldı. Bebek sadece tekme atıyor sanirim. Dr a gitmeli miyim
Aşağı baskı çok yaptı tuvaletimi gelmiştir diye gecistirdim
Şimdi dr a gidiyoruz canim kizim çok mutsuz çok ilginç şeyler yaptı umarim iyi olur polisler gitti evi toparladim benim de icim biraz toparlandı..Canım ev taşımak çok zor olur şimdi hamileyken.sakinleşince anlayacaksın.
İçin rahat etsin doktora git istersen.doktora gitmen zor olacaksa en azından sağlık ocağına gidebilirsin.
Canım benim daha iyi olacaksın Allah ın ziniyle bebeşin de gayet iyi..içini ferah tut..olayın etkisindesin halen..zamanla geçecek.güzel haberlerini bekliyoruz canım dikkat et kendine.Şimdi dr a gidiyoruz canim kizim çok mutsuz çok ilginç şeyler yaptı umarim iyi olur polisler gitti evi toparladim benim de icim biraz toparlandı..
Canım doktordan gelince evine git başka biyere gitme soğuma evinden.ama yanında bir yoldaş olsun..ve uyu dinlen biraz.ama yalnız kalma yanında biri olsun mutlaka canım.Nst ye bağlayacak aynen öyle olayın etkisindeyim ki ben hiçbir şey yetmediğini farkettim hiç uyumadim da zaten
Oyle yapacağım canim.ciktim nst de sancin yok dediCanım doktordan gelince evine git başka biyere gitme soğuma evinden.ama yanında bir yoldaş olsun..ve uyu dinlen biraz.ama yalnız kalma yanında biri olsun mutlaka canım.
Bebişin iyi sen iyisin eşin iyi şükürler olsun.gerisini unutmaya çalış canım aklına getirme..düşünme artık o anları.Oyle yapacağım canim.ciktim nst de sancin yok dedi
Israrla yine rahim ağzı boyunu ölçtü sorun yok dedi eve gidiyoruz canim. Allah hepinizden razi olsun hepsi kabus imis uyaninca bitecekmis gibi. Olay yeri inceleme beyaz Pimapen üzerine siyah boyayı surunce adamın parmaklari çıktı nasıl korkunçtu ya yaşadım sanki o anlari tek tek
Evet canım hickiriyor. Endişelenecek bir şey yok aksine Sevin akciğer gelişiminin olduğunu gösteriyorMuş.Kızlar sizin de bebişiniz çok hıçkırıyor mu? Benimki nerdeyse her gün 2-3 dk hıçkırıyor, karnımın bir yeri periyodik olarak pıt pıt atıyor sonra geçiyor. Çok önemli değilmiş ama bazen endişeleniyorum uzun sürünce..
Evet canım hickiriyor. Endişelenecek bir şey yok aksine Sevin akciğer gelişiminin olduğunu gösteriyorMuş.
Benimde karnımda sabahları pıt pıt ediyodu bişey..sağlık ocağındaki ebeye sormuştum.pıt pıt diye bişey hissediyorum bu bebeğin kalp atışımı diye.hayır o senin nabzındır dedi.çok mantıklı gelmedi.nabzım olsa herzaman atar.benim nabız sadece sabah mı atıyo,nabızsızmıyım benKızlar sizin de bebişiniz çok hıçkırıyor mu? Benimki nerdeyse her gün 2-3 dk hıçkırıyor, karnımın bir yeri periyodik olarak pıt pıt atıyor sonra geçiyor. Çok önemli değilmiş ama bazen endişeleniyorum uzun sürünce..
Benimde karnımda sabahları pıt pıt ediyodu bişey..sağlık ocağındaki ebeye sormuştum.pıt pıt diye bişey hissediyorum bu bebeğin kalp atışımı diye.hayır o senin nabzındır dedi.çok mantıklı gelmedi.nabzım olsa herzaman atar.benim nabız sadece sabah mı atıyo,nabızsızmıyım bendemekki hıçkırıkmıymış ooo ayy yerim ben onun hıçkırığını bişey daha öğrendim sayenizde kızlar
Benimki de çok hickiriyor. Carsamba günü doktora sordum normal mi diye iyi bir sey dedi. Cigerlerinin, diyaframinin ve bobreklerinin gelistigini gösterirmis. Gecen sabah hıçkırıklar biraz uzun sürünce sinirlendi ve çok tekmelediKızlar sizin de bebişiniz çok hıçkırıyor mu? Benimki nerdeyse her gün 2-3 dk hıçkırıyor, karnımın bir yeri periyodik olarak pıt pıt atıyor sonra geçiyor. Çok önemli değilmiş ama bazen endişeleniyorum uzun sürünce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?