2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Canım benim, tekrar tekrar çok geçmiş olsun.o kadar yüklenmeseydin kendine keşke, k.v. yapsaydı hepsini, için durmadı tabi.kendini, bebişini düşün Allah korusun..
Zor bi olay, bi de hamilesin iyice hassassın.unutmaya çalış, kendini bilmez cahil çocuğun tekiymiş bak.bizim eve giren de çocuktu.
Allah beterinden korusun canım.sizden önemli değil hiç bi şey.bak tüm izleri silmişsiniz.dua et, Allah ım sen benim içimi ferahlat de..

Tekrar cok gecmis olsun canım daha yorma kendini bebegini düşün oda seninle beraber yorulmustur zor bi donemden gecio sun allahim o adi hirsizin da belasini versin birdaha yapamasin inşallah

Canım benim kendine ve bebeğine çok dikkat et..zamanla unutacaksın.aklına da getirmemeye çalış artık..ne güzel gözle görünen izleri yok etmişsiniz.gönlündeki ve aklındaki izleri de duayla sabırla Allahın izniyle yok edeceksin en kısa zamanda İnşAllah..

softwind umutsa20 kaderdene varsa Allah hepinizden razi olsun. Kabus gitti gerçeğe yüzünü açmak gibi oldu sabah.esim annesini bırakmak için 7 gibi gidince evden duramadim ciktim komsuma aynı zamanda ogrencimin annesi gittim uyudum. Elimden geldiğince cocugu düşünmeye calissam da ağlamaya engel olamıyorum. Çok kötü hissediyorum sanki kötü anneyim koruyamiyorum onu ağlayıp zarar veriyorum. O da kimil kimil mübarek sanki anne üzülme ben iyiyim mesajı veriyor. 5binlik mala uzulmedim banyoda minicik kupelerim vardı gümüş yeni farkettim aldigini onlara agladim. Sanirim hamileyim:) bozuldu ayarlarım..

Canım kendini bırakma salıverme..zor haklısın ama elimizden gelen tek şey Allah ım daha beterinden korudu diyip şükretmek..Canım benim bi hayır filan dağıtsanız..belalar kötü düşünceler başınızdan gitsin diye..sana tavsiyem evinden uzaklaşma canım..ama yalnız da kalma..mesela sen komşuna gitmişsin ya komşunu size çağır..evinden soğuma..
Kendine de meleğine de çok dikkat et

Allah razı olsun. Tavsiye lerin hep aklımda idi ama o gün uyumam gerekliydi . Onun da 3 cocugu var. Pazar sabah nasıl korkuyorum evde kizim tekme atıyordu elimi koydum birde ayagini vurdu diğer elimi de oraya koyunca karnimin ustune çaprazlama sarilip uyuyakalmisim. Baya güzel dinlendim. Sizlerinde ilk hamilelik dönemi gibi uyku bastırıyor mu yada stresten

Allah senden de razı olsun canım benim..ohhh maşallah ana kız sarılıp uyudunuz demek ne güzel..
arada bana da oluyo canım.mesela bugün sabah namazını kıldıktan sonra eşimi uğurlayınca bi müddet uyuyamadım.sonra bir uyumuşum kalktım saat 10 olmuş :) deliksiz uyumuşum ama haberim yok hiçbirşeyden. :) sonra hemen hazırlanıp işe tabi :) ama geceleri sürekli uyanıyorum.şöle dalıp uyuyamıyorum bikaç aydır.

Sagol canim. Kanından saydiklarimdan daha yakın oldunuz inanki çok sağol Allah razı olsun ve en guzeline hayırlı doğumlar nasip etsin inşaallah

Sagol canim. Kanından saydiklarimdan daha yakın oldunuz inanki çok sağol Allah razı olsun ve en guzeline hayırlı doğumlar nasip etsin inşaallah
Canım benim Allah senden de razı olsun..dualarına canı gönülden amin ecmain diyorum.Rabbim cümlemize kolay doğum nasip etsin sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza İnşAllah..
inan hep aklımdaydın dualarımdaydın..keşke elimden daha fazlası gelebilseydi..

Hepinizi hissettim ondan dedim daha yakindiniz. Esim işten geldi uyudu.babasi o gece oraya gittik iyi hırsızlar sizi dovramadi dedi güldü ise gitti ki ben karnimdakiyle sabaha dek göz kırpmadim o da uyanmadi. Annesi bize gelince onlar burdanda çıkar dedi mutfak penceresini kastediyor. Ben karnim burnumda camasirlar ile cebellesirken kız kardeşi yenge iyi misin demedi de al bak bu elbiseyi beğendim eylülde doğum gününde almamiz için resmini gönderdi. Klavye ucunda olsan da normal insanların varlığı akıl sağlığını korudu. O yüzden bin kere razi olsun Rabbim. Derler ya kiminin duası kiminin bedduasi işte bazen bize basit olan şeyler karşı taraf için çok kıymetli olabiliyor

Haklısın canım.Canı yanan sensin.Böyle zamanlarda belli oluyor dostun da düşmanın da..velhasıl herkes yerinde sağolsun canım..
yaşadığın şey kolay değil..benim başımdan böyle bir olay geçmedi .. ortak yönümüz hamilesin..senin için evladın için endişelendim..kendi ailenden kimse destek olmadı mı canım..

Canım benim Allah herkesi görür,niyetine göre verir.kimsenin yaptığı iyi ya da kötü, karşılıksız kalmaz.Allah ın adaleti çok büyük.
Böyle zamanlarda insanların gerçek yüzü ortaya çıkar, iyiyken çok tanıyamazsın malesef herkesi.bu kendi annen de olabilir, kocan da..
Ama işte bir de böyle zamanlarda güçlenirsin, gözün açılır, daha dik durursun hayata karşı, öğrenirsin.
Rabbim daha beterleriyle sınamasın.her yaşadığın durum başka bir şeye vesile.Öğreneceğin kadarını al, gerisini Allah a bırak.Bir tek O yeter, sıkma canını...

Canim normalde cok hassas zamanımız
Bir de üstüne bu olay...kendini bebeğini yuvani düşünerek fazla yipratmamaya çalış kendini.yaşadığın şeyleri üzüntünü korkularını esinle v guvendigin insanlarla Paylaş ki icinde büyümesi n.Rabbim beterinden korusun. Evladinizla birlikte saglik huzur mutluluk versin rabbim

Susam-cik canım geride kaldı artık olanlar.Bebegini ve gecireceginiz guzel günlerin hayalini kur.dikkate alma seni üzenleri.bebekten ve esinden baska hersey fonda kalsin senin icin.bebeklerimiz iyice büyüdü ve artik hic hissetmedikleri kadar cok hissediyorlar bizim ruh hallerimizi.degmeyecek seylere takilip icindeki en degerlini üzme bence.güveniyoruz sana güćlü ol lütfen:)

Kizlar buarada cok az kaldi dogumlarimiza ve benim kalca kemigim yururken ve merdiven inip cikarken inanilmaz batmaya basladi.sizin de var mi bu tarz kemik batmasi sikayetleriniz?

Benim de kalçam ve belim ağrıyor yürüdükçe. Ayrıca kasıklarım da..15 dk yürüyemiyorum aralıksız bi de herkes karnın aşağı inmiş diyor..

softwind magnezyum ilaci alinca azaliyor mu peki? Henuz dr.a soramadim.Kontrolume daha var.Sen sordun mu hic normal miymis acaba?

Ögretmen olan arkadaslarim size bir sorum var.Ben calisabilir raporu almayi kacirdim 32. haftada.Suan alsam saçma mi olur acaba? Seminer doneminde gidip gelebilirim okul cok yakin cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…