Hastaneden gelince bogure bogure agladim resmen. Cok iyi geldi. Bi duş aldım. O hırsla eşinden halılari tekrar sermesini istedim. Ohalden normal surece geçebilmek için normal davranmaya karar verdim. Kalsin deyince tüm halıları o sinirle serdim. Elime çamaşır suyunu alıp hırsızdan kalan tüm parmak izlerini sildim parmak uclarim çatlamış. Kalk dedim gidiyoruz tv alacağız. Aldik. Gece öyle zor uyudum ki resmen karnim kaskatı idi tüm gece boyu donemedim bacaklarimda kramplar
Dun yazmadim ki sizlere gunahina girip uzmeyeyyim kimseyi dedim çünkü dün herşey daha kabus idi.bugun ilk işim emniyete gitmek oldu. Adam aldı ifademizi baya konuştu benimle mükemmel bir psikologluk yaptı Allah razı olsun. Üzülme yorma kafani bak bixim de evlerimize giriliyor. O ara bir suru suçlu ,kelepçe. Nezarete adamlar şeklinde bir arka sokaklar dizisine girdim resmen. Acelemiz var eve korkuluk takmaya gelinecek. İfade alan adama bir tlf geldi hızla çıktı gelmiyor geri. Esim çıktı diğer polislere dedi ya nereye gitti derken ha dedik geldi. Sizin hırsız yakalandı demesin mi . Esim ben de görebilir miyim deyince ben koptum bağıra bağıra emniyette ağlıyorum tutamıyorum kendimi. Yok durduramiyorum kendimi hemen kafamda kurdum uc kisi su yaşta vs vs. Bebeğinin beşiğini niye bozdun dicem bunu dusunuyorum. Neyse adam yanlış cümle kullanmış yakalanmamış kim olduğu parmak izinden belirlenmiş. 2000 doğumlu bir çocuk. Sevinmek uzulmek ve rahatlamakti sanirim hissettigim. Eve geldik saat 4de korkuluk takıldı balkona tv montaj yapıldı. Esimin annesi ile 4den bu yana bes dk oturmadan temizlik yaptık. Cam çerçeve çamaşır suyu ile yikandi tüm çamaşırlar 5 makine açıp komşulardan tel alıp asabildim. Geriye bir bes mak daha var sanırım. Hepinizden tekrar tekrar Allah razı olsun. Derdimi paylaşıp yanimda olduğunuz icin. Bu kadar ağlamak bu kadar iş yapmaya insaallah minnaga zarar vermez. Umarim az etkilenir. Dualarımız da olmak dileğiyle..
Tekrar cok gecmis olsun canım daha yorma kendini bebegini düşün oda seninle beraber yorulmustur zor bi donemden gecio sun allahim o adi hirsizin da belasini versin birdaha yapamasin inşallahHastaneden gelince bogure bogure agladim resmen. Cok iyi geldi. Bi duş aldım. O hırsla eşinden halılari tekrar sermesini istedim. Ohalden normal surece geçebilmek için normal davranmaya karar verdim. Kalsin deyince tüm halıları o sinirle serdim. Elime çamaşır suyunu alıp hırsızdan kalan tüm parmak izlerini sildim parmak uclarim çatlamış. Kalk dedim gidiyoruz tv alacağız. Aldik. Gece öyle zor uyudum ki resmen karnim kaskatı idi tüm gece boyu donemedim bacaklarimda kramplar
Dun yazmadim ki sizlere gunahina girip uzmeyeyyim kimseyi dedim çünkü dün herşey daha kabus idi.bugun ilk işim emniyete gitmek oldu. Adam aldı ifademizi baya konuştu benimle mükemmel bir psikologluk yaptı Allah razı olsun. Üzülme yorma kafani bak bixim de evlerimize giriliyor. O ara bir suru suçlu ,kelepçe. Nezarete adamlar şeklinde bir arka sokaklar dizisine girdim resmen. Acelemiz var eve korkuluk takmaya gelinecek. İfade alan adama bir tlf geldi hızla çıktı gelmiyor geri. Esim çıktı diğer polislere dedi ya nereye gitti derken ha dedik geldi. Sizin hırsız yakalandı demesin mi . Esim ben de görebilir miyim deyince ben koptum bağıra bağıra emniyette ağlıyorum tutamıyorum kendimi. Yok durduramiyorum kendimi hemen kafamda kurdum uc kisi su yaşta vs vs. Bebeğinin beşiğini niye bozdun dicem bunu dusunuyorum. Neyse adam yanlış cümle kullanmış yakalanmamış kim olduğu parmak izinden belirlenmiş. 2000 doğumlu bir çocuk. Sevinmek uzulmek ve rahatlamakti sanirim hissettigim. Eve geldik saat 4de korkuluk takıldı balkona tv montaj yapıldı. Esimin annesi ile 4den bu yana bes dk oturmadan temizlik yaptık. Cam çerçeve çamaşır suyu ile yikandi tüm çamaşırlar 5 makine açıp komşulardan tel alıp asabildim. Geriye bir bes mak daha var sanırım. Hepinizden tekrar tekrar Allah razı olsun. Derdimi paylaşıp yanimda olduğunuz icin. Bu kadar ağlamak bu kadar iş yapmaya insaallah minnaga zarar vermez. Umarim az etkilenir. Dualarımız da olmak dileğiyle..
Canım benim kendine ve bebeğine çok dikkat et..zamanla unutacaksın.aklına da getirmemeye çalış artık..ne güzel gözle görünen izleri yok etmişsiniz.gönlündeki ve aklındaki izleri de duayla sabırla Allahın izniyle yok edeceksin en kısa zamanda İnşAllah..Hastaneden gelince bogure bogure agladim resmen. Cok iyi geldi. Bi duş aldım. O hırsla eşinden halılari tekrar sermesini istedim. Ohalden normal surece geçebilmek için normal davranmaya karar verdim. Kalsin deyince tüm halıları o sinirle serdim. Elime çamaşır suyunu alıp hırsızdan kalan tüm parmak izlerini sildim parmak uclarim çatlamış. Kalk dedim gidiyoruz tv alacağız. Aldik. Gece öyle zor uyudum ki resmen karnim kaskatı idi tüm gece boyu donemedim bacaklarimda kramplar
Canım kendini bırakma salıverme..zor haklısın ama elimizden gelen tek şey Allah ım daha beterinden korudu diyip şükretmek..Canım benim bi hayır filan dağıtsanız..belalar kötü düşünceler başınızdan gitsin diye..sana tavsiyem evinden uzaklaşma canım..ama yalnız da kalma..mesela sen komşuna gitmişsin ya komşunu size çağır..evinden soğuma..softwind umutsa20 kaderdene varsa Allah hepinizden razi olsun. Kabus gitti gerçeğe yüzünü açmak gibi oldu sabah.esim annesini bırakmak için 7 gibi gidince evden duramadim ciktim komsuma aynı zamanda ogrencimin annesi gittim uyudum. Elimden geldiğince cocugu düşünmeye calissam da ağlamaya engel olamıyorum. Çok kötü hissediyorum sanki kötü anneyim koruyamiyorum onu ağlayıp zarar veriyorum. O da kimil kimil mübarek sanki anne üzülme ben iyiyim mesajı veriyor. 5binlik mala uzulmedim banyoda minicik kupelerim vardı gümüş yeni farkettim aldigini onlara agladim. Sanirim hamileyim:) bozuldu ayarlarım..
Allah senden de razı olsun canım benim..ohhh maşallah ana kız sarılıp uyudunuz demek ne güzel..Allah razı olsun. Tavsiye lerin hep aklımda idi ama o gün uyumam gerekliydi . Onun da 3 cocugu var. Pazar sabah nasıl korkuyorum evde kizim tekme atıyordu elimi koydum birde ayagini vurdu diğer elimi de oraya koyunca karnimin ustune çaprazlama sarilip uyuyakalmisim. Baya güzel dinlendim. Sizlerinde ilk hamilelik dönemi gibi uyku bastırıyor mu yada stresten
Allah kabul etsin canım.belaların müsibetlerin önüne geçsin.seni ve aileni korusun İnşAllah..Minik de olsa yardımlar yapıyorduk Allah nasip ederse kurbani bekliyoruz iste
Canım benim Allah senden de razı olsun..dualarına canı gönülden amin ecmain diyorum.Rabbim cümlemize kolay doğum nasip etsin sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza İnşAllah..Sagol canim. Kanından saydiklarimdan daha yakın oldunuz inanki çok sağol Allah razı olsun ve en guzeline hayırlı doğumlar nasip etsin inşaallah
Haklısın canım.Canı yanan sensin.Böyle zamanlarda belli oluyor dostun da düşmanın da..velhasıl herkes yerinde sağolsun canım..Hepinizi hissettim ondan dedim daha yakindiniz. Esim işten geldi uyudu.babasi o gece oraya gittik iyi hırsızlar sizi dovramadi dedi güldü ise gitti ki ben karnimdakiyle sabaha dek göz kırpmadim o da uyanmadi. Annesi bize gelince onlar burdanda çıkar dedi mutfak penceresini kastediyor. Ben karnim burnumda camasirlar ile cebellesirken kız kardeşi yenge iyi misin demedi de al bak bu elbiseyi beğendim eylülde doğum gününde almamiz için resmini gönderdi. Klavye ucunda olsan da normal insanların varlığı akıl sağlığını korudu. O yüzden bin kere razi olsun Rabbim. Derler ya kiminin duası kiminin bedduasi işte bazen bize basit olan şeyler karşı taraf için çok kıymetli olabiliyor
Hepinizi hissettim ondan dedim daha yakindiniz. Esim işten geldi uyudu.babasi o gece oraya gittik iyi hırsızlar sizi dovramadi dedi güldü ise gitti ki ben karnimdakiyle sabaha dek göz kırpmadim o da uyanmadi. Annesi bize gelince onlar burdanda çıkar dedi mutfak penceresini kastediyor. Ben karnim burnumda camasirlar ile cebellesirken kız kardeşi yenge iyi misin demedi de al bak bu elbiseyi beğendim eylülde doğum gününde almamiz için resmini gönderdi. Klavye ucunda olsan da normal insanların varlığı akıl sağlığını korudu. O yüzden bin kere razi olsun Rabbim. Derler ya kiminin duası kiminin bedduasi işte bazen bize basit olan şeyler karşı taraf için çok kıymetli olabiliyor
Canim normalde cok hassas zamanımızHepinizi hissettim ondan dedim daha yakindiniz. Esim işten geldi uyudu.babasi o gece oraya gittik iyi hırsızlar sizi dovramadi dedi güldü ise gitti ki ben karnimdakiyle sabaha dek göz kırpmadim o da uyanmadi. Annesi bize gelince onlar burdanda çıkar dedi mutfak penceresini kastediyor. Ben karnim burnumda camasirlar ile cebellesirken kız kardeşi yenge iyi misin demedi de al bak bu elbiseyi beğendim eylülde doğum gününde almamiz için resmini gönderdi. Klavye ucunda olsan da normal insanların varlığı akıl sağlığını korudu. O yüzden bin kere razi olsun Rabbim. Derler ya kiminin duası kiminin bedduasi işte bazen bize basit olan şeyler karşı taraf için çok kıymetli olabiliyor
Susam-cik canım geride kaldı artık olanlar.Bebegini ve gecireceginiz guzel günlerin hayalini kur.dikkate alma seni üzenleri.bebekten ve esinden baska hersey fonda kalsin senin icin.bebeklerimiz iyice büyüdü ve artik hic hissetmedikleri kadar cok hissediyorlar bizim ruh hallerimizi.degmeyecek seylere takilip icindeki en degerlini üzme bence.güveniyoruz sana güćlü ol lütfen:)
Kizlar buarada cok az kaldi dogumlarimiza ve benim kalca kemigim yururken ve merdiven inip cikarken inanilmaz batmaya basladi.sizin de var mi bu tarz kemik batmasi sikayetleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?