Sık sık benim de oluyor ben artık şuram söyle buram böyle demeye cekiniyorum ama yapacak bir şey yok çok bunaliyorum hayırlısıya sağlıkla gelsinler ârtikSusam-cik canım geride kaldı artık olanlar.Bebegini ve gecireceginiz guzel günlerin hayalini kur.dikkate alma seni üzenleri.bebekten ve esinden baska hersey fonda kalsin senin icin.bebeklerimiz iyice büyüdü ve artik hic hissetmedikleri kadar cok hissediyorlar bizim ruh hallerimizi.degmeyecek seylere takilip icindeki en degerlini üzme bence.güveniyoruz sana güćlü ol lütfen:)
Kizlar buarada cok az kaldi dogumlarimiza ve benim kalca kemigim yururken ve merdiven inip cikarken inanilmaz batmaya basladi.sizin de var mi bu tarz kemik batmasi sikayetleriniz?
softwind magnezyum ilaci alinca azaliyor mu peki? Henuz dr.a soramadim.Kontrolume daha var.Sen sordun mu hic normal miymis acaba?
Canım benim de ellerim ayaklarım çok şişti.ve ellerimde uyuşukluk var.belim de ağrıyor yol yürüyünce ve ayakta kalınca..doktor normal dedi.kalsiyumsoftwind magnezyum ilaci alinca azaliyor mu peki? Henuz dr.a soramadim.Kontrolume daha var.Sen sordun mu hic normal miymis acaba?
Canım benim de ellerim ayaklarım çok şişti.ve ellerimde uyuşukluk var.belim de ağrıyor yol yürüyünce ve ayakta kalınca..doktor normal dedi.kalsiyum
magnezyum verdi onu kullanıyorum.
Kizlar bende iş yaptım da ondan kemik batmaya başladı diye vicdan yapıyodum kendime.Normal bir şikayet olmasına sevindim.
softwind canim şişliklerin için eger tüketiyorsan ekmek tüketimini;tahıl tüketimini azaltabilirsin.Kendi molekülünün onlarca katı su tutuyormuş vücutta.Ben buna dikkat ettigim icin şişliklerim minumum düzeyde şuanda.Sana da tavsiye ederim.
Kizlar bende iş yaptım da ondan kemik batmaya başladı diye vicdan yapıyodum kendime.Normal bir şikayet olmasına sevindim.
Normalmiş ama tabi yürüyünce, iş yapınca yani yorulunca daha çok ağrıyo, yine de dikkat etmek lazım canım.ben geçen 4-5 gömlek ütüledim, akşama kadar atamadım yorgunluğumu...
softwind ayy cok az kaldi dogumlarimiza.Nst tecrubelerini bekliyoruz artik.Alttan muayene eder mi bilmiyorum.Benim Perş. kontrolum var ne olur ne olmaz diye tedarikli gidicem ama.Benim bebegim eskisi kadar hareketli degil buarada sanirim yeri daraldigi icin.
Çarşmba günü taburcu olduk Allah.a bin şükür kavuştum aşkıma dünyanın en güzel duygusu bu olsa gerek mis yavrum <3 Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuCanım iyi misiniz bebişin bi sıkıntısı yok inş herşey yolunda mı taburcu olmadınız mı
Bahsettigin ilacta ikisi bir arada mı kalsiyum magnezyum? Bende sadece magnezyum var suda eriyen.İsmini versen bi doktoruma danissam olur mu kullanayim mi diye?Kizlar bana da cok kramp giriyordu. Kalsiyum ve magnezyum hapı sayesinde gecti. Simdi de bol magnezyum iceren gidalar aliyorum. Cig badem, kaju, kabak cekirdegi, üzüm, karpuz da var. Her gun yiyiyorum
Canim gözün aydın.Allah sizi hiç ayırmasın insallah.Darısı başımıza:)Çarşmba günü taburcu olduk Allah.a bin şükür kavuştum aşkıma dünyanın en güzel duygusu bu olsa gerek mis yavrum <3 Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
çok sevindim çok güzel bi haber gözün aydın sağlığı yerinde inşallah bi sıkıntısı yoktur bebişininÇarşmba günü taburcu olduk Allah.a bin şükür kavuştum aşkıma dünyanın en güzel duygusu bu olsa gerek mis yavrum <3 Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Adı Osmine positive. Kalsiyum, magnezyum, d vitamini ve çinko var.Bahsettigin ilacta ikisi bir arada mı kalsiyum magnezyum? Bende sadece magnezyum var suda eriyen.İsmini versen bi doktoruma danissam olur mu kullanayim mi diye?
Cok uzuldum canim ya.bunu la gecmis olsun.biseyler alabilmisler mi?Eşim saat 9 da aradi büyük bir yengeleri var annelerine gelmiş. Beni cok sever dedi.Biz de gidelim mi dedim. Saat 10 da eve geldi beni aldı annelerine geçtik sohbet muhabbet saat gece 1de yola ciktik eve dönüs için. Nöbetin son günü diye vatan caddesinde trafiğe takıldık. Eve vardık eşim sen çık sıkıştın hamilesin dedi. Korkuyorum dedim bekledim.ciktik kapiyi actim ust uc alt uc ortası takıldı. Ki ortası icerden kitlenebiliyor sadece.Oluyor oyle arada dedim eminim ben sıkıntı yok. Ya dedim son anda balkon kapısını farkettim keske kapatmasaydim görmeseydim eşim balkondan girseydi. Akıl işte. Kapattigima üzüldüm. Yüksek girişte oturuyoruz. Neyse eşim arabadan levye tornavida bisiler getirdi vur kır çek derken açılmadı. Hırsız girmiş olmasin dedi. Yok canım dedim. Eşim cilingirin numarasını çevirdi kulağına koydu tlfu,elime aldim anahtarı bismillah dedim actim içeri girdim
. Gururlu gururlu,kapinin dili tam çevrili imis nasil ki dedim onuda çevirdim icine ve mutfağa emin adımlarla yururken salona bir baktım ki aman Yarabbi her yer her yerde. Esime eve hırsız girmiş deyip ciktim dışarı ve sonrasını hatırlamıyorum
. Niye bu kadar detay anlattim. Evine hırsiz giren bana vermek istediği akıl olan var mı ve en önemlisi sizce bebek bu gece birseyler olmadı ise yarin olmaz mı. Karnim hep sertti gece boyu. Simdi sabahı ettik uyumadim arkadaşlar. Dokunmaya kiyamadigim bebeğinin beşiğini elbiselerini hep darmaduman etmişler
. En çok ona üzüldüm altininda maddiyatini evi pisletmesini gectim
Ooyy masallah kuzucuga.Allah.a şükür bi sıkıntımız yok. Darısı başınızasaglicakla insllahh :)
Maasaallah canim cook sevindim allah sizi hic ayirmasinÇarşmba günü taburcu olduk Allah.a bin şükür kavuştum aşkıma dünyanın en güzel duygusu bu olsa gerek mis yavrum <3 Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Aminn Cok sevindim canim rabbim ayirmasin bi daha mis gibi kokuyordur öp benm icin :)Çarşmba günü taburcu olduk Allah.a bin şükür kavuştum aşkıma dünyanın en güzel duygusu bu olsa gerek mis yavrum <3 Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?