2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Sık sık benim de oluyor ben artık şuram söyle buram böyle demeye cekiniyorum ama yapacak bir şey yok çok bunaliyorum hayırlısıya sağlıkla gelsinler ârtik

softwind magnezyum ilaci alinca azaliyor mu peki? Henuz dr.a soramadim.Kontrolume daha var.Sen sordun mu hic normal miymis acaba?

Normalmiş canım, büyüdükçe artık aşağı inebiliyomuş bi de doğuma hazırlık olarak.baskı yapıyomuş oralara.
Zaten günlük magnezyum alıyorum ben.onu unutunca daha çok bacaklarıma kramp giriyor, belimi kalçamı nasıl etkilediğini bilmiyorum da..
Sanırım idare edicez artık böyle, herkesin benzer şikayeti var çünkü..

softwind magnezyum ilaci alinca azaliyor mu peki? Henuz dr.a soramadim.Kontrolume daha var.Sen sordun mu hic normal miymis acaba?
Canım benim de ellerim ayaklarım çok şişti.ve ellerimde uyuşukluk var.belim de ağrıyor yol yürüyünce ve ayakta kalınca..doktor normal dedi.kalsiyum
magnezyum verdi onu kullanıyorum.

Kizlar bende iş yaptım da ondan kemik batmaya başladı diye vicdan yapıyodum kendime.Normal bir şikayet olmasına sevindim.
softwind canim şişliklerin için eger tüketiyorsan ekmek tüketimini;tahıl tüketimini azaltabilirsin.Kendi molekülünün onlarca katı su tutuyormuş vücutta.Ben buna dikkat ettigim icin şişliklerim minumum düzeyde şuanda.Sana da tavsiye ederim.

Hmm sağol canım evet lazım.malesef çok dikkat edemiyorum, öğlen işte, akşam çoğunlukla k.v. de de yiyince, seçme şansım çok olmuyo.gerçi çok ekmek de yemiyorum ama, pilav makarna derken ipin ucu kaçıyo.

38 günüm kalmış teorik olarak doğuma..yarın ilk nst mize gireceğiz, çok heyecanlıyım kızlar...alttan da muayene eder mi ki?

softwind ayy cok az kaldi dogumlarimiza.Nst tecrubelerini bekliyoruz artik.Alttan muayene eder mi bilmiyorum.Benim Perş. kontrolum var ne olur ne olmaz diye tedarikli gidicem ama.Benim bebegim eskisi kadar hareketli degil buarada sanirim yeri daraldigi icin.

Aynen canım ben de tedarikli gideceğim.yarın akşama yazarım inşallah.evet yeri daraldığından olabilir.ama çok çok fazla su içilmeliymiş ki bebişin suyu azalmasın, sıkıntı olmasın.bol suda bebiş de çok rahat, iyi gelişiyomuş.

Tam bikini bölgesinin üst üçgen kısmında ağrım var sabahtan beri, sizin de oldu mu hiç?

Kizlar bana da cok kramp giriyordu. Kalsiyum ve magnezyum hapı sayesinde gecti. Simdi de bol magnezyum iceren gidalar aliyorum. Cig badem, kaju, kabak cekirdegi, üzüm, karpuz da var. Her gun yiyiyorum

Canım iyi misiniz bebişin bi sıkıntısı yok inş herşey yolunda mı taburcu olmadınız mı
Çarşmba günü taburcu olduk Allah.a bin şükür kavuştum aşkıma dünyanın en güzel duygusu bu olsa gerek mis yavrum <3 Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Kizlar bana da cok kramp giriyordu. Kalsiyum ve magnezyum hapı sayesinde gecti. Simdi de bol magnezyum iceren gidalar aliyorum. Cig badem, kaju, kabak cekirdegi, üzüm, karpuz da var. Her gun yiyiyorum
Bahsettigin ilacta ikisi bir arada mı kalsiyum magnezyum? Bende sadece magnezyum var suda eriyen.İsmini versen bi doktoruma danissam olur mu kullanayim mi diye?

Çarşmba günü taburcu olduk Allah.a bin şükür kavuştum aşkıma dünyanın en güzel duygusu bu olsa gerek mis yavrum <3 Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Canim gözün aydın.Allah sizi hiç ayırmasın insallah.Darısı başımıza:)

çok sevindim çok güzel bi haber gözün aydın sağlığı yerinde inşallah bi sıkıntısı yoktur bebişinin

Cok uzuldum canim ya.bunu la gecmis olsun.biseyler alabilmisler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…