2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Allah.a şükür bi sıkıntımız yok. Darısı başınızasaglicakla insllahh :)
Dün gece rüyamda gördüm..siteye girmişim sen birşeyler yazmışmısın diye arıyorum.kzılara soruyorum haber aldınız mı diye.şimdi sayfayı açar açmaz mesajını gördüm çok sevindim canım..kaç gündür aklımdaydın naptılar acaba diye..hadi gözümüz aydın..Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin..evladını sana bağışlasın,hayırlı evlat olsun İnşAllah..

Bahsettigin bolgede agri degilde boyle adet oncesi basınç, yogunluk hissedersin ya öyle hissediyorum ara ara.Sanirim artik normal yasadiklarimiz canim.

Ya gerçekten mi :) Allah razı olsun hatrlanmak çok güzel. Bn de hepinize dua ettim inş sağ saglm kurtulursunuz kavuşursunuz bebeklerde ins.

Bahsettigin bolgede agri degilde boyle adet oncesi basınç, yogunluk hissedersin ya öyle hissediyorum ara ara.Sanirim artik normal yasadiklarimiz canim.
Normal canim o bende de cok oluyo.bazen cok rahatim bazen yogun bi basinc oluyo yurumekte bile zorlanir gibi oluyorum.cok yoruyomusun kendini.ben cok yoruldugum zamanlar oluyo genelde biraz dinlenince geciyo

Ya gerçekten mi :) Allah razı olsun hatrlanmak çok güzel. Bn de hepinize dua ettim inş sağ saglm kurtulursunuz kavuşursunuz bebeklerde ins.
Gerçekten yaa :) Allah ım dualarını,dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla İnşAllah..Aminn canımm..öp bebişini bizim için :)

Kizlar lutfen yardim benim uzun zamandir ic camasirim hep su gibi.islak oluyrdu ben terliyorumdur diye dusundum ama bugun cok fazla islanmis ve.hic terlemedim amniyo sivisi olabilir mi

Kizlar lutfen yardim benim uzun zamandir ic camasirim hep su gibi.islak oluyrdu ben terliyorumdur diye dusundum ama bugun cok fazla islanmis ve.hic terlemedim amniyo sivisi olabilir mi
Belli zamandan sonra bebisin yeri daralıyor ondan dolayi oluyor diye biliyorum. Bende de oluyor ama akıntıya az geliyor. Yinede için rahat etmezse doktora görün canim

Belli zamandan sonra bebisin yeri daralıyor ondan dolayi oluyor diye biliyorum. Bende de oluyor ama akıntıya az geliyor. Yinede için rahat etmezse doktora görün canim
Insaallah oylesir cnm benim baya baya camasirim islaniyr ozellikle tuvaletten sonra ne yapacagimi bilemedi

ebru67 hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..bebisle sen iyisin inşallah. .doğum hikayeni ve sonrasinipaylaşırsan sevinirim canım.
Paylaşmıştım aslında ama :)
Sancım var diye doktora gittim , açılma da var dedi doktor , nts de de sancım çıktı. Bebek 2 kilonun altnda olduğu için üniversite hast. Sevk etti. Orada Sancımı durdurmaya çalışırlarken karaciğer enzimlerimde yükselme oldu ve 31+6 da sezeryana bebeğimi aldılar. 14 gün kuvezde kaldı solunum sıkıntısı vardı , ciğerleri gelişmemişti ve emme refleksi gelişmemişti. 1 hafta önce taburcu olduk cennetine kavuştum Allah herkese nasip etsin bu duyguyu

Amin canım. Sağlıkla hayirla gelsinler artık. ..Rabbim bagislasin. ..ne uyku ne düzen kaldı nefes darlığı nda bırak uyumayi yatamiyorum bile...çok bunaldim cooookkk

Günaydın kızlar, inşallah hepiniz iyisinizdir
İlk nst mize girdik dün.34.haftada.10-15 dk boyunca bebişin kalp atışını ve sancı var mı onu takp ettiler.elime de bi buton verdiler hareket edince bas dediler.kerata be kadar hareketlidir normalde, dün durgundu.o şeyleri bağlayınca biraz tedirgin oluyolarmış.bazısı hiç hareket etmiyomuş.şükür bi sıkıntı çıkmadı.
Et benlerimi sordum, hamilelikte bi virüs sebep oluyomuş sonra dökülür dedi.
Ödemleri sordum, sona doğru kan hacmi artıyomuş, ister istemez şişlik olabiliyomuş bi de çok ayakta kalınca..
Bizimki baş aşağıydı.doğuma haxırlık kanala yerleşiyo dedi.ondan kalça bel ağrısı oluyomuş.iyice kucağıma oturuyo artık göbüşüm.hafiften endişe bastı, gelivericek gibi sanki.
Artık izne de ayrılacağım bu hafta bitiminde sanırım, riske atmak istemiyorum.
Bu arada normal doğum olursa- inşallah- doğuracağım odayı gördüm.ooo bi de orda heycanlandım..
Kızlar çok yaklaştı..Allah ım hayırlı kolay doğumlar versin..

Canm benimde bi kac islandi ben ne olur ne olmaz die gittim 34.haftada olmustu bence git benimki idrarmis bildigin altima yapmisim

Günaydın canim cok sevindim nst de bnmkide huysuzlanio kipirdio oda kalp atislarini yakalayamiyor :) dun bende cekindim hersey yolunda ben dogumhaneyi kanamadan dolayi 4 aylikken gormusdum ve tirsmistim korku heyecan artik kucagima almak istiyorum alt komsum dogurmustu gecen hafta dun gormeye gittim cok tuhaf oldum ya bundan bende de var içimde duruo die :)

bundan bende de var içimde duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…