2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Kizlar lutfen yardim benim uzun zamandir ic camasirim hep su gibi.islak oluyrdu ben terliyorumdur diye dusundum ama bugun cok fazla islanmis ve.hic terlemedim amniyo sivisi olabilir mi
Canım ne yaptın gittin mi doktora ? devam ediyor mu akıntın..
benim de oluyor öyle.hatat sürekli peçete koyuyorum ben.az biraz ıslanıyo.geçen kontrolde doktoruma söyledim.bebeğin suyu iyi fakat suyu tamken bile sızıntı olablilir bi bakalım dedi..test yaptılar gebelik akıntısıymış.ihmal etme canım istersen için rahat etsin.

Oyyyy maşallah sana ve kuzuna canımm...iyi olmanıza çok sevindim..Allah ım sağlıcakla kavuştursun yavrularımıza.zaman yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum ben de ...

Gitmedim cnm kendi kendi mi sakinlestirip normaldir diye.dusunuyrm doktoruma sormustum daha once bebegin suyu olamaz olsa biter demisti hicbir yere de yonlendirmedi eczanede satilan all test diye bir sey varmis amniyo sivisi mi degil mi onu test ediyrmus ama birkac yere sordum bulamadim

Kizlar daha oncede sormustm ama cvp alamadim bir de benim bebis.bazen hareket ettikce cit diye ses geliyr siz de.olan var.mi.eklemlerinde bir.sikinti.olabilir mi acaba

Kızlar iki gündür takatim kalmadı artık gece nefes darligindan yatamiyorum bile oturarak kafamı bir yere koyup yorgunluktan uyuyorum artık uyuşma olacagini bile bile.uykusuzluk+gunduzde nefes darlığı olunca artık ağlayarak rahatliyorum çok bunaldim. Ister istemez sersemliyorun gergin oluyorum eşim de annem de anlamiyorlar artık herkes kendine göre konusuyor. Sanki bile bile kalp kiriyorum stresleniyorum.zaten kafam da dünya kadar soru nasıl olacak doğum bebis sağlıklı olacak mı. .....36 haftadır Evimin kapisindan giremedim özel sebeplerden dolayı. ... kendimI bebeğimi çevremı uzmemem için güzel akıllar verin bana...çok dua ediyorum Rabbime. Allaha siginiyorum ama insanım işte çıkamıyorum bu cendereden. Isyan etmiyorum ama çok bunaldim

Canim ya cok uzuldum allah yardimcin olsun kimse anlamaz seni biliyorum aslinda annenin yardimci olmasi lazim ama bilmiorum ne dusunuyor biraz daha dayan canim az kaldi umarim evine de girersin bebisin icin hazirliklar yaparsin yikar utuler koyarsin bunlar cok guzel duygular kendini yipratma daha fazla bence onun gelisine kiyafetlerine odakla kendini canim ben de dogum korkusundan geceleri oyle kotu geciyor ki anlatamam her saat uyaniyorum her an baska sacma ruyalar goruyorum ama buna da şükür diyorum yoklugj daha zor

Canım Allah a sığın, bol bol dua et, Kuran oku, rahatlatsın..
İnsanları umursamamak gerçekten çok zor, hele ki en yakınlarını.ama malesef can sıkıcı şeyler olabiliyor.Allah beterinden korusun.
Her zaman kendinden kötü durumdakileri düşün.hangi gecenin sabahı olmadı ki? Kimin bebeği kaldı karnında? Herkes bi şekilde doğurdu bitti.önemli olan sağlıklı mutlu olmak olabildiğince..
Ben de çok heyecanlıyım, içim durmuyo, nabzım 100 lerde..biliyorum içine laf geçirmek çok zor ama, olumsuzluklara değil de bebişine odaklan..her şey sende başlar, sende biter..sen sağlam dur ki bebişin etkilenmesin..yazık yavrucağın ne suçu var, her şeyi sana bağlı..

Haklısın canım allah razı olsun. Sabır diye diye bi hal oldum:)))) hayitlisiyla sağlıkla kavusalim yavrularimiza da biz de evimize gidelim artik:)

Gunaydin kizlar.Canim acayip sIkkin.dunden beri kasinti basladi bende.yine erken dogum yollari gozukuyo galiba bana.offff

Gunaydin kizlar.Canim acayip sIkkin.dunden beri kasinti basladi bende.yine erken dogum yollari gozukuyo galiba bana.offff
Gecmis olsun canim 36 dasin artik sorun olmaz diye dusunuyorum canim sikma canini hakkinda hayirli zaman neyse o zaman olsun inşallah saglikla alirsin kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…