Canım ne yaptın gittin mi doktora ? devam ediyor mu akıntın..Kizlar lutfen yardim benim uzun zamandir ic camasirim hep su gibi.islak oluyrdu ben terliyorumdur diye dusundum ama bugun cok fazla islanmis ve.hic terlemedim amniyo sivisi olabilir mi
Oyyyy maşallah sana ve kuzuna canımm...iyi olmanıza çok sevindim..Allah ım sağlıcakla kavuştursun yavrularımıza.zaman yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum ben de ...Günaydın kızlar, inşallah hepiniz iyisinizdir
İlk nst mize girdik dün.34.haftada.10-15 dk boyunca bebişin kalp atışını ve sancı var mı onu takp ettiler.elime de bi buton verdiler hareket edince bas dediler.kerata be kadar hareketlidir normalde, dün durgundu.o şeyleri bağlayınca biraz tedirgin oluyolarmış.bazısı hiç hareket etmiyomuş.şükür bi sıkıntı çıkmadı.
Et benlerimi sordum, hamilelikte bi virüs sebep oluyomuş sonra dökülür dedi.
Ödemleri sordum, sona doğru kan hacmi artıyomuş, ister istemez şişlik olabiliyomuş bi de çok ayakta kalınca..
Bizimki baş aşağıydı.doğuma haxırlık kanala yerleşiyo dedi.ondan kalça bel ağrısı oluyomuş.iyice kucağıma oturuyo artık göbüşüm.hafiften endişe bastı, gelivericek gibi sanki.
Artık izne de ayrılacağım bu hafta bitiminde sanırım, riske atmak istemiyorum.
Bu arada normal doğum olursa- inşallah- doğuracağım odayı gördüm.ooo bi de orda heycanlandım..
Kızlar çok yaklaştı..Allah ım hayırlı kolay doğumlar versin..
Gitmedim cnm kendi kendi mi sakinlestirip normaldir diye.dusunuyrm doktoruma sormustum daha once bebegin suyu olamaz olsa biter demisti hicbir yere de yonlendirmedi eczanede satilan all test diye bir sey varmis amniyo sivisi mi degil mi onu test ediyrmus ama birkac yere sordum bulamadimCanım ne yaptın gittin mi doktora ? devam ediyor mu akıntın..
benim de oluyor öyle.hatat sürekli peçete koyuyorum ben.az biraz ıslanıyo.geçen kontrolde doktoruma söyledim.bebeğin suyu iyi fakat suyu tamken bile sızıntı olablilir bi bakalım dedi..test yaptılar gebelik akıntısıymış.ihmal etme canım istersen için rahat etsin.
Bende olmuyo canım yani öyle bişey hissetmedim hiçKizlar daha oncede sormustm ama cvp alamadim bir de benim bebis.bazen hareket ettikce cit diye ses geliyr siz de.olan var.mi.eklemlerinde bir.sikinti.olabilir mi acaba
Bende oluyordu canim bu hafta duymadm hic parmak kutletir gibi oluyorKizlar daha oncede sormustm ama cvp alamadim bir de benim bebis.bazen hareket ettikce cit diye ses geliyr siz de.olan var.mi.eklemlerinde bir.sikinti.olabilir mi acaba
Canim ya cok uzuldum allah yardimcin olsun kimse anlamaz seni biliyorum aslinda annenin yardimci olmasi lazim ama bilmiorum ne dusunuyor biraz daha dayan canim az kaldi umarim evine de girersin bebisin icin hazirliklar yaparsin yikar utuler koyarsin bunlar cok guzel duygular kendini yipratma daha fazla bence onun gelisine kiyafetlerine odakla kendini canim ben de dogum korkusundan geceleri oyle kotu geciyor ki anlatamam her saat uyaniyorum her an baska sacma ruyalar goruyorum ama buna da şükür diyorum yoklugj daha zorKızlar iki gündür takatim kalmadı artık gece nefes darligindan yatamiyorum bile oturarak kafamı bir yere koyup yorgunluktan uyuyorum artık uyuşma olacagini bile bile.uykusuzluk+gunduzde nefes darlığı olunca artık ağlayarak rahatliyorum çok bunaldim. Ister istemez sersemliyorun gergin oluyorum eşim de annem de anlamiyorlar artık herkes kendine göre konusuyor. Sanki bile bile kalp kiriyorum stresleniyorum.zaten kafam da dünya kadar soru nasıl olacak doğum bebis sağlıklı olacak mı. .....36 haftadır Evimin kapisindan giremedim özel sebeplerden dolayı. ... kendimI bebeğimi çevremı uzmemem için güzel akıllar verin bana...çok dua ediyorum Rabbime. Allaha siginiyorum ama insanım işte çıkamıyorum bu cendereden. Isyan etmiyorum ama çok bunaldim
Canim doktora sordun mu bebegin eklemlerinde bir sikintidan kaynaklanmaz dimiBende oluyordu canim bu hafta duymadm hic parmak kutletir gibi oluyor
Sormadim canim sanmiyorum oyle birsey olacagini hareket edince oluyor zaten o yuzden pek kafaya takmadmCanim doktora sordun mu bebegin eklemlerinde bir sikintidan kaynaklanmaz dimi
Kızlar iki gündür takatim kalmadı artık gece nefes darligindan yatamiyorum bile oturarak kafamı bir yere koyup yorgunluktan uyuyorum artık uyuşma olacagini bile bile.uykusuzluk+gunduzde nefes darlığı olunca artık ağlayarak rahatliyorum çok bunaldim. Ister istemez sersemliyorun gergin oluyorum eşim de annem de anlamiyorlar artık herkes kendine göre konusuyor. Sanki bile bile kalp kiriyorum stresleniyorum.zaten kafam da dünya kadar soru nasıl olacak doğum bebis sağlıklı olacak mı. .....36 haftadır Evimin kapisindan giremedim özel sebeplerden dolayı. ... kendimI bebeğimi çevremı uzmemem için güzel akıllar verin bana...çok dua ediyorum Rabbime. Allaha siginiyorum ama insanım işte çıkamıyorum bu cendereden. Isyan etmiyorum ama çok bunaldim
Oyle mi ben.coook.takmistim kafama ama.netten arastirinca boyle olan cok varmis korkmustum kemik cikikligi filan var diyeSormadim canim sanmiyorum oyle birsey olacagini hareket edince oluyor zaten o yuzden pek kafaya takmadm
Haklısın canım allah razı olsun. Sabır diye diye bi hal oldum:)))) hayitlisiyla sağlıkla kavusalim yavrularimiza da biz de evimize gidelim artik:)Canim ya cok uzuldum allah yardimcin olsun kimse anlamaz seni biliyorum aslinda annenin yardimci olmasi lazim ama bilmiorum ne dusunuyor biraz daha dayan canim az kaldi umarim evine de girersin bebisin icin hazirliklar yaparsin yikar utuler koyarsin bunlar cok guzel duygular kendini yipratma daha fazla bence onun gelisine kiyafetlerine odakla kendini canim ben de dogum korkusundan geceleri oyle kotu geciyor ki anlatamam her saat uyaniyorum her an baska sacma ruyalar goruyorum ama buna da şükür diyorum yoklugj daha zor
Arastrmadim hic canim haftaya kontrol var unutmazsam sorarim bnde merak ettimşimdiOyle mi ben.coook.takmistim kafama ama.netten arastirinca boyle olan cok varmis korkmustum kemik cikikligi filan var diye
Canim neden evine gidemiyorsun?Haklısın canım allah razı olsun. Sabır diye diye bi hal oldum:)))) hayitlisiyla sağlıkla kavusalim yavrularimiza da biz de evimize gidelim artik:)
Gunaydin kizlar.Canim acayip sIkkin.dunden beri kasinti basladi bende.yine erken dogum yollari gozukuyo galiba bana.offff
Gecmis olsun canim 36 dasin artik sorun olmaz diye dusunuyorum canim sikma canini hakkinda hayirli zaman neyse o zaman olsun inşallah saglikla alirsin kucaginaGunaydin kizlar.Canim acayip sIkkin.dunden beri kasinti basladi bende.yine erken dogum yollari gozukuyo galiba bana.offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?