Tamam cnm tesekkur ederim sorarsan cok sevinirimArastrmadim hic canim haftaya kontrol var unutmazsam sorarim bnde merak ettimşimdi
Gecmis olsun cnm vucudunun butun bolgesi mi kasiniyrGunaydin kizlar.Canim acayip sIkkin.dunden beri kasinti basladi bende.yine erken dogum yollari gozukuyo galiba bana.offff
Eşim güney doğuda öğretmen terör olayları çıktığında geldik sonra yasak kalkınca eşim gitti beni doktor göndermedi şimdi eşim yanımda hamdolsun o gün bugündür evime gidemedimCanim neden evine gidemiyorsun?
GunaydinnnnnGünaydın kızlarcümleten hayırlı cumalar..Bu mübarek gün hürmetine Rabbim hanginizin sıkıntısı varsa gidersin,kalbine ferahlık versin..ağrısı acısı olanların ağrılarını dindirsin..sağlık sıhhat afiyet versin.Sağlıcakla vaktinde zamanında yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.doğumumuzu kolaylaştırsın iyi insanlarla karşılaştırsın İnşAllah..aminnnn
Senin dualarinla ayaktayız. Seni seviyoruz teyzisGünaydın kızlarcümleten hayırlı cumalar..Bu mübarek gün hürmetine Rabbim hanginizin sıkıntısı varsa gidersin,kalbine ferahlık versin..ağrısı acısı olanların ağrılarını dindirsin..sağlık sıhhat afiyet versin.Sağlıcakla vaktinde zamanında yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.doğumumuzu kolaylaştırsın iyi insanlarla karşılaştırsın İnşAllah..aminnnn
Cok gecmis olsun . Hoşgeldiniz sefa getirdiniz. Cennet kokulular. Biri cennetten geldi; birinin de ayağının altında. Rabbim acısını gostermesin canim ,hep iyi haberlerini alalim insaallah. Elbiseleri çok mu büyük geliyor nasıl minnak buyudumu toparladı mi??Kırkı cikinca bize fotoğraf atarsin. Hepimiz kapı agzindayiz ama insan inanamiyor bizim de olacakPaylaşmıştım aslında ama :)
Sancım var diye doktora gittim , açılma da var dedi doktor , nts de de sancım çıktı. Bebek 2 kilonun altnda olduğu için üniversite hast. Sevk etti. Orada Sancımı durdurmaya çalışırlarken karaciğer enzimlerimde yükselme oldu ve 31+6 da sezeryana bebeğimi aldılar. 14 gün kuvezde kaldı solunum sıkıntısı vardı , ciğerleri gelişmemişti ve emme refleksi gelişmemişti. 1 hafta önce taburcu olduk cennetine kavuştum Allah herkese nasip etsin bu duyguyu
Aminnnn canim aminnnGünaydın kızlarcümleten hayırlı cumalar..Bu mübarek gün hürmetine Rabbim hanginizin sıkıntısı varsa gidersin,kalbine ferahlık versin..ağrısı acısı olanların ağrılarını dindirsin..sağlık sıhhat afiyet versin.Sağlıcakla vaktinde zamanında yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.doğumumuzu kolaylaştırsın iyi insanlarla karşılaştırsın İnşAllah..aminnnn
Estağfirullah canım benimSenin dualarinla ayaktayız. Seni seviyoruz teyzis
Insallah canim ya valla dua ediyorum insallah normal bi alerjidir bu kez diye.pazartesi kontrolum var kan testi yaparlar artik.ama inan ayni seyleri tekrar yasamak istemiyorum.vitamini kescem bakalim bugunden itibaren belki faydasi olur eger enzimler yuksekseAyy canım Allah korusun bi gitsen dr a ya?gerçi hayırlısı olsun dur bakalım bu sefer değildir belki önceki gibi..
Sagol canim.yok butun bolge degil.bacaklarim kollarim ayak altlarim avuc iclerim.aksam fazlaydi suan aksam ki gibi bi yogunluk yok ama yine de huzursuzumGecmis olsun cnm vucudunun butun bolgesi mi kasiniyr
35+5 bugun canim.diger hamileligimde de ayni bugunlerde test yapilmis bana.36+6 da tekrar 2. Bi testle doguma karar verilmis. Oyle olursa yine cok bi vaktim yok acikcasi.bu ayin sonunu gormem. Cunku yine ayni seyi yasarsam 37.yi haftayi gecirmiyolar mecburen.Gecmis olsun canim 36 dasin artik sorun olmaz diye dusunuyorum canim sikma canini hakkinda hayirli zaman neyse o zaman olsun inşallah saglikla alirsin kucagina
Amin canim insallahGünaydın kızlarcümleten hayırlı cumalar..Bu mübarek gün hürmetine Rabbim hanginizin sıkıntısı varsa gidersin,kalbine ferahlık versin..ağrısı acısı olanların ağrılarını dindirsin..sağlık sıhhat afiyet versin.Sağlıcakla vaktinde zamanında yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.doğumumuzu kolaylaştırsın iyi insanlarla karşılaştırsın İnşAllah..aminnnn
Esin yanindaymis cok sukur bak.stres yapmamaya calis canim.hersey olacagina varir.minigin senin hissettiklerini hissediyo.onu da uzme annesi.insallah en kisa zamanda kavusursunuz yuvaniza...Eşim güney doğuda öğretmen terör olayları çıktığında geldik sonra yasak kalkınca eşim gitti beni doktor göndermedi şimdi eşim yanımda hamdolsun o gün bugündür evime gidemedim
Inşallah canım teşekkür ler:))Esin yanindaymis cok sukur bak.stres yapmamaya calis canim.hersey olacagina varir.minigin senin hissettiklerini hissediyo.onu da uzme annesi.insallah en kisa zamanda kavusursunuz yuvaniza...
Rabbim yardimcin olsun canim insallah gecici bi kasintidir suni sanci herkes anlattigi gibi berbat birseymis tatmadim ama rabbim tatdirmasin35+5 bugun canim.diger hamileligimde de ayni bugunlerde test yapilmis bana.36+6 da tekrar 2. Bi testle doguma karar verilmis. Oyle olursa yine cok bi vaktim yok acikcasi.bu ayin sonunu gormem. Cunku yine ayni seyi yasarsam 37.yi haftayi gecirmiyolar mecburen.
Saglik acisindan degilde bebegin tam daha cok gelisecegi zaman doguma girmek ve yine suni sanci yeme ihtimali canimi SIkiyo.
Korkutmak istemem gerci herkeste ayni etkiyi gostermiyo ama bu suni sanci cidden beter bisey.acilma olmadigi icin daha uzun suruyo dogum.daha nerden baksan 1 ay var.sezeryan istesende yapmiyolar zaten gerci istemiyorum ama.hayirlisi bakalim.
Amin canim.ben 2 kere yedim o suni sancidan.Rabbim kimseye yasatmasin.sezeryan yasak oldugu icin illa suni sanciyla acilma beklediler.son care burda sezeryan.anca hayati tehlike yasanmasi gerekiyo.yada bebegin dogamiyacak kadar ters bi pozisyonda olmasi.simdi o doktoru gordukce sinirlerim tepeme cikiyo.cok kolay bi dogumum olacakken zorlastirdigi icin.doktorumu degistirdim bu kez bakalim ne yasiycaz.Rabbim yardimcin olsun canim insallah gecici bi kasintidir suni sanci herkes anlattigi gibi berbat birseymis tatmadim ama rabbim tatdirmasin
Amin canim.ben 2 kere yedim o suni sancidan.Rabbim kimseye yasatmasin.sezeryan yasak oldugu icin illa suni sanciyla acilma beklediler.son care burda sezeryan.anca hayati tehlike yasanmasi gerekiyo.yada bebegin dogamiyacak kadar ters bi pozisyonda olmasi.simdi o doktoru gordukce sinirlerim tepeme cikiyo.cok kolay bi dogumum olacakken zorlastirdigi icin.doktorumu degistirdim bu kez bakalim ne yasiycaz.
Suni sancidan cok memnun olanlar da var ama canim hemen acilmam oldu diye .bunyeden bunyeye degisiyo.
Allah razi olsun canim cok sagolCanım hayırlısı olsun inşallah, en sağlıklı biçimde dünyaya getir bebişini inşallah.
Burda da bahaneye bakarlar sezeryana alalım diye..önemli olan sağlığınız, bak oğluşun büyüdü gitti, atlattın o günleri, bunlar da geçer.sen güçlü kadınsın..
Canım vakti zamanı geldiğinde hayırlısıyla kolaylıkla kucağına alırsın İnşAllah yavrunu..stres yapma canımbebek de etkilenir..Allah 'ım iyilerle karşılaştırsın doğumun kolay olsun İnşAllahAmin canim.ben 2 kere yedim o suni sancidan.Rabbim kimseye yasatmasin.sezeryan yasak oldugu icin illa suni sanciyla acilma beklediler.son care burda sezeryan.anca hayati tehlike yasanmasi gerekiyo.yada bebegin dogamiyacak kadar ters bi pozisyonda olmasi.simdi o doktoru gordukce sinirlerim tepeme cikiyo.cok kolay bi dogumum olacakken zorlastirdigi icin.doktorumu degistirdim bu kez bakalim ne yasiycaz.
Suni sancidan cok memnun olanlar da var ama canim hemen acilmam oldu diye .bunyeden bunyeye degisiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?