Cok sukur canim daha iyiyim evin işi bitti aynı düzen kurulunca birde şu iki gundur eşim evde daha iyiyi. Cok sagol sorduğum icin..Estağfirullah canım benimRabbim layık eylesin ben de sizi çokk seviyorum tatlı anniş...
nasılsın canım toparlanabildin mi
İyi olmanıza çok sevindim canım.Rabbim daha iyi etsin İnşAllah..sen de sğol tatlımCok sukur canim daha iyiyim evin işi bitti aynı düzen kurulunca birde şu iki gundur eşim evde daha iyiyi. Cok sagol sorduğum icin..
Gunaydin cnm hazir.misin doguma senin coook az kalmisHerkese gunaydin
Gunaydin canim nasilsin.
Iyim şükür canim sen nasilsinGunaydin canim nasilsin.
Hic hazir degilim cok korkuyorum :-( netten pozitif dogum hikayeleri okusam da kendimi bi türlü rahatlatamiyorum korkumu yenemiyorum bazen artik sancilar baslasada bitse bi an once kavussam diyorum cok karisik duygular icindeyim geceleri uykum kalmadi artik korkudan endiseden neden bilmiorum bi mutfak balkonu bi ön balkon arasinda turluyorumGunaydin cnm hazir.misin doguma senin coook az kalmis
Ayni sorun bende de var canim ya gece bile uyandırıyorGünaydın kızlar, bikaç gündür çok burnum tıkanıyo, serum fizyo etki etmiyo, ne yapmalı??
Ayyy cok az kalmis korkma cnm bebisine ne.guz3l kavusacaksin dogum hikayeni bekliyrzBu arada kizlar benim doktor dogumu son tarih 2 eylül dedi bebis en basindan beri büyük oldugu icin
Ahh canim gel onu bide icime anlat cok heyecanli bi o kadar da stresli hayirlisi diyorum ama kendime hic inancim yok yapamayacak gibi hissediyorum dayanirmiyim bilmiyorum ayyy kafamda deli sorular :)Ayyy cok az kalmis korkma cnm bebisine ne.guz3l kavusacaksin dogum hikayeni bekliyrz
Bu arada kizlar benim doktor dogumu son tarih 2 eylül dedi bebis en basindan beri büyük oldugu icin
3.100 grm demisdi carsamba gunu bugun 38+1gunluguz canim doktora goreCanım maşallah bebişine kaç kg oldu kaçıncı haftadasın?
E 2 eylülden önce gelmezse sezeryan mı olacaksın ozaman?2 eylülde kaç haftalık olacaksın?
Onu bilmiorm canim 40.haftada muayene edecem dedi duruma gore bakariz dedi 40 dan sonra 2 gunde bir gelirsin dedi beni şimdiden endise sardi alttan muayene olcam icin umarim suni yemem3.100 grm demisdi carsamba gunu bugun 38+1gunluguz canim doktora gore
Benim doktorum sezeryan olmami hic istemio canm inatla normali dene yapamazsan sezeryana aliyim die beni ikna etmeye calisiyor her gittigimdeCanım maşallah bebişine kaç kg oldu kaçıncı haftadasın?
E 2 eylülden önce gelmezse sezeryan mı olacaksın ozaman?2 eylülde kaç haftalık olacaksın?
Onu bilmiorm canim 40.haftada muayene edecem dedi duruma gore bakariz dedi 40 dan sonra 2 gunde bir gelirsin dedi beni şimdiden endise sardi alttan muayene olcam icin umarim suni yemem
Seninkinin Şiddetini bilmiyorum canim ama bende oluyor 3 4 saniye sonra geçiyor pozisyon degistirince bu haftalarda normal.doğuma hazırlık yapıyor ufakliklar yerlerini arıyorlar bir de alanları daraldıKizlar acil yardim.lutfen karnim surekli kasiliyr normal.mi yoksa acile gidecegim ne oluyr boyle bazen.alta da baski yapiyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?