2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Tesekkurler kizlar baya telas yaptim ben benim gobek deliginde kendini topluyr ve sertlesiyr normal mi yani

Hatta dün gece bizimki kendini aştı özel bölgede baya hareket etti durdu kanala mi girmeye çalıştı noldu bilmiyorum sonrasına sağa kaydı vazgeçti heralde

Hatta dün gece bizimki kendini aştı özel bölgede baya hareket etti durdu kanala mi girmeye çalıştı noldu bilmiyorum sonrasına sağa kaydı vazgeçti heralde
Valla oyle seyler yapiyorlar ki hayirlisu bakalim bir nstye girseydim neler oldugunu anlardik

Yok canim suniyi istemiorm ben 40 dan sonra kakasini yapma riski olustugu icin 2 gunde bi kontrole cagirio canim

İyiyiz hamdolsun. Aslında sana yaklasmamiza haftalarcik var ama uzaktan bakınca insan olmayacak gibi geliyor. Eskiye göre nasıl değişiklikler var canim,son dakikalarda çok kilo alınıyor mu yoksa yine yememizle mi alakali

Dogurmaya baslasaydik sırayla bekle bekle geçmiyor gunlerebru ayağını sürumedi heralde peşinden giden yok

Ay çok tatlı sağ salim gelsin insaallah. Dr sana normal veya sezeryan demedi dimi daha
Tesekkurler teyzesidahalık bir şey demedi şimdilik normal görülüyor. Hayirlisi bakalım hayırla sağlıkla gelsinler de normal yapacammmmm diye diretmem nasibimizde ne var bekliyoruz kuzu kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…