Valla oyle seyler yapiyorlar ki hayirlisu bakalim bir nstye girseydim neler oldugunu anlardikHatta dün gece bizimki kendini aştı özel bölgede baya hareket etti durdu kanala mi girmeye çalıştı noldu bilmiyorum sonrasına sağa kaydı vazgeçti heralde
Günaydın canim iyiyiz şükür sen nasılsınHepinize kucak dolusu sevgiler ile günaydın dostlar nasilsiniz
Yok canim suniyi istemiorm ben 40 dan sonra kakasini yapma riski olustugu icin 2 gunde bi kontrole cagirio canimZaten 2 eylül 40.haftan olcak, yani sırf bebiş iri diye mi çok durmasın diyo, sen de suni sancıyı o yüzden mi düşünüyosun canım?
Hayırlısı olsun dur bakalım.hangimizin nasıl olacağı belli değil.hem illa ki alttan muayene olacak, ben de hiç istemiyorum ama..hurma ye, ahududu çayı iç.oksitosin salgılatıyo onlar.doğumda yardımcı olur.ben 35 teyim, biraz geçince başlicam ..
GunaydinnnnnnnHepinize kucak dolusu sevgiler ile günaydın dostlar nasilsiniz
Tesekkurler teyzesiAy çok tatlı sağ salim gelsin insaallah. Dr sana normal veya sezeryan demedi dimi daha
Ben istiyorum artık ya hayirlisiyla doğsa da evimize gitsek sağlıkla diye.37. Haftada bekliyorum paşamizi bakalım ne zaman lutfedecekler:))Şimdi siz daha da yaklstiniz bana kalsa ben dogurmayacagim daha iyi böyle:))
Cok guzel tatlim ismini yazdirmadin mi benimde kapi susum geldi gidip gidip bakiyrm ozlemleBu arada bebisimin magnetini sipariş verdim dün kurandan sonra dagitacagiz allah nasib ederseEki Görüntüle 1873342
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?