2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Arkadaşlar kaç saat uyuyorsunuz. Ben bu hırsızlık olayından sonra çok uykusuz geceler geçirdim neyseki şükür uyumaya başladım ama bu dun1 gibi yatıp 7buckta kalktim mesela; maalesef korkudan uyuyamiyorum. Hamileliğimin en başındaki gibi yorgun hissediyorum sizce yeterli mi bu uyku sorun teşkil eder mi? Ben biraz fazla uykuyu seven biriyim;sizlerin durumu nedir

İyiyiz hamdolsun. Aslında sana yaklasmamiza haftalarcik var ama uzaktan bakınca insan olmayacak gibi geliyor. Eskiye göre nasıl değişiklikler var canim,son dakikalarda çok kilo alınıyor mu yoksa yine yememizle mi alakali
Canm gunler cok cabuk geciyor inan kilo alimi hizla devam ediyor 12 kilo almis durumdayim kalkarken karnim aciyor artik donmesi zorluyor ikina sıkıla donuom baska da yok benimki hep sol tarafimda diziyle dirsegiyle iteklio yumurta gibi cikio :) popo gogsumun altinda oyle duruyor hep

Ben pek uykuyu seven birisi degilim canim 6 7 saat uyuyorum genelde 8 gibi 7 gibi uyaniyorum her sabah geceleri bende telas ve korkudan dolayi pek uyuyamiyorum

Ben pek uykuyu seven birisi degilim canim 6 7 saat uyuyorum genelde 8 gibi 7 gibi uyaniyorum her sabah geceleri bende telas ve korkudan dolayi pek uyuyamiyorum
Buna sevindim canım ben biraz abartiyordum gece 7-8 gündüz de kalkıp mutlaka 3-4 saat daha uyuyordum şimdi uyuyamayinca sanki çocuğun gelişimi geri kalirmış gibi hissediyorum. Deriz ya uyusun da buyusun; desene o içerde uyuyor zaten

Aynen canim o büyüyor merak etme pek rahatlar minikler :)

O zaman 20 gün önceki olacak doğum o kadar erken gelir mi ki ya benimde totem 1 ekim hadi bakalım hayırlısı.

Hadi bakalım 38 demi gelecek. Sizlerin önden gitmesi iyi bizlerde öğreniyoruz. Bugun o kasiklarimin iki yanı da öyle bi açıyor agriyor arasi ki takilmiyorum siz tecrubeliler normal dediniz hareketleri iyice guclendimi annis, nasil?

Canımı acıtıyor ama alttan vurması daha kötü yolda giderken birden cisin gelmiş gibi duraksiyorsun acıyor. Bunlar normalmis ama kasiklardaki adet agrisi gibi sancılar onemsenmeliymis doğum öncesi oluyormus

Canımı acıtıyor ama alttan vurması daha kötü yolda giderken birden cisin gelmiş gibi duraksiyorsun acıyor. Bunlar normalmis ama kasiklardaki adet agrisi gibi sancılar onemsenmeliymis doğum öncesi oluyormus
Sadece orda bisey varmis gibi ağrı hissettim. Bir ara yururken de canımı acitti. Ben de dondum soluma yattim suan aşağıda değil o kemik kaburga ağrısı bitirdi. İcersi onların valla çanları nereye isterse dolaşıyorlar. Adet sancısı gibi değildi canim

Bende de oluyo o adet agrisi gibi sancilar.sanirim acilma belirtisi.suan 1 cm acilmam var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…