- 17 Temmuz 2013
- 2.500
- 3.169
- 333
Neden 1 Eylul? Bi anlam ve onemi mi var?Kızlar bugün totem yaptim 1 eylül de doguracagim
Kac kilo ki bebis? 30 haftalikken ne kadardi canim yada biliyosan 34 haftalikken.kendimle kiyasliycam.burda herseye normal deyip gecistiriyolar.Bu arada kizlar benim doktor dogumu son tarih 2 eylül dedi bebis en basindan beri büyük oldugu icin
Yok cnm yanma ama surekli ic camasirim sari sari leke oluyrİdrar yolu enfeksiyonun yok dimi canim yada idrarını yaparken yanma var mı?
Acaba yarin bir idrar testimi yaptirsam saglik ocagindaYok cnm yanma ama surekli ic camasirim sari sari leke oluyr
Dogal hamilelik akintisi nasil cnm gunde.3.litre icmeye.calisiyrmAcaba az su tuketiyorsun da o doğal olan hamilelik akıntısının rengi mi sarı;
Var cnm.ben de duydum bakalim doktora sorayim bu.akintilariValla ben hamilelik akıntısı diye bir gerçek var diye biliyorum çünkü kaldığım ilk gunden beri her namaz vaktinde iç çamaşırı değiştirmek zorunda kaldığım bir akintim var. Yok mu acaba öyle birşey:)
Canim rahimde kasilmayla gobek deliginin hizasinda kasikma ayni sey.miAgrin sizin aşağı baskı rahimde kasılma yoksa çok takilmamaya çalış canim
Erken değil tatlım ya 38. Hafta olacak inşallah. . Bakalım hayırlısı artık. ...Eylül doğumluyum ben annesiyle aynı olacak inşallahNeden 1 Eylul? Bi anlam ve onemi mi var?
Erken dogmasin canim ya vaktinde gelsin.takvimine gore 1 eylul erken...
Teşekkür ederim canımHarika şahane olmuş Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşaallah. Eline saglik
Canim benimde ole sari sabah wc ye gidiom 5 dk sonra islaklik oluyor bi bakiom akintim baya gelmis son zamanlarda artti bu akintimAcaba yarin bir idrar testimi yaptirsam saglik ocaginda
Cok guzel olmus canim ya gule gule kullaninKizlar kapı süsünü kendim yaptım. Nasıl olmuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?