Aynen benimde oyle galiba benim ki baya erkenci.olacak hep dua ediyrm insaallah vakti zamaninda gelir diye bari 38 olsaydikCanim benimde ole sari sabah wc ye gidiom 5 dk sonra islaklik oluyor bi bakiom akintim baya gelmis son zamanlarda artti bu akintim
Canim bir de benim sol kasigima baski yapir bacagimi bike bukemiyrmCanim benimde ole sari sabah wc ye gidiom 5 dk sonra islaklik oluyor bi bakiom akintim baya gelmis son zamanlarda artti bu akintim
Zaten doktorda beni.sinir etti cnm tatile cikti randevuyu erteledi ben de israrla baska doktora gitmek istemiyrm randevum cumartesi ama nasil sabirsizlikla bekliyrm anlatamam gunler gecmiyr sankiAma senin bebegin iri imis ya canim belki erken olgunlaşmıştır oyle birsey olabilir mi acaba;dr una sorabildin mi? Hayırlısıni dile belki 38 değildir sana hayirli olan.
Bugunu saymaZaten doktorda beni.sinir etti cnm tatile cikti randevuyu erteledi ben de israrla baska doktora gitmek istemiyrm randevum cumartesi ama nasil sabirsizlikla bekliyrm anlatamam gunler gecmiyr sanki
Ayyyy tatlim benim iyi ki varsin dunden beri beni.o kadar sakinlestirip destek oluyrsun ki cok tesekkur ederimBugunu sayma
Cumartesiyi de sayma
Geriye cars pers cuma uc günün var canim:)
İngilizcenin matematik hesabı bu kadar oluyor sanırım. Dikkat edin kendinize,oglun sözünü dinler annesi gelmez sen dert etme kendine
Harika olmus cnm gule gule kullansin ufaklikKizlar kapı süsünü kendim yaptım. Nasıl olmuş?
Rica ederim ne demek keske daha fazlası gelse elimizden.:)Ayyyy tatlim benim iyi ki varsin dunden beri beni.o kadar sakinlestirip destek oluyrsun ki cok tesekkur ederim
Eline sağlık canım çok güzel ve şirin olmuşşKizlar kapı süsünü kendim yaptım. Nasıl olmuş?
Aynen canım ben de sürekli peçete koyuyorum..başından lekelenmem vardı.o bitince akıntı başladı..yani beyaz su oluyor az miktarda.ablamgile sordum normal dedi.doktoruma söyledim test yaptı.çünkü dikkate alınması gerekiyormuş.bazen suyun normalken bile sızıntı olabiliyormuş.Valla ben hamilelik akıntısı diye bir gerçek var diye biliyorum çünkü kaldığım ilk gunden beri her namaz vaktinde iç çamaşırı değiştirmek zorunda kaldığım bir akintim var. Yok mu acaba öyle birşey:)
Coook guzel olmus canim.bayildimMerhaba kızlar kapı süsünü kendim yaptım. Nasıl olmuş?
Kizlar sari akintiniz oluyr mu benim haftalardir devam ediyr ama sanki son zamanlarda artti
Kizlar kapı süsünü kendim yaptım. Nasıl olmuş?
Merhaba kizlar.bugun kontrolum vardi 1 cm acilmam olmus 36+1 deyiz bugun.kasintim kesildi bu arada o yuzden moralim duzeldi.ama her ihtimale karsi kan verdim.sizler nasilsiniz nasil gidiyo?
yardımcı olmaya çalışırım canımÇok güzel olmuş canım eline sağlık ne kadar güzel kendin yapmışsın, ben de yapmak istiyorum şu genel temizliği bi bitirebilseydik..
Bende canim.yine mi diye buyuk bi hayal kirikligi yasamistim.gecti sukur.Çok sevindim canım kaşıntının geçmesine, bidaha başlamaz inşallah.e o açılma ne kadar zamanda ilerleyecek, normal mi? Eğilme dikkat et kendine
:) valla gayet iyiyiz şükür canim alt tarafima oturup kalkarken bicak saplandı gibi oluyor henux bi şikayetimiz yok soldan dirsek ve diz yiyom aradaGrubumuzun en kıdemlisikaderdene varsa nasılsınız nasıl gidiyor efenim hamilelik ağrı sızı bizi de isiginizla aydınlatır mısınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?