2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Ama senin bebegin iri imis ya canim belki erken olgunlaşmıştır oyle birsey olabilir mi acaba;dr una sorabildin mi? Hayırlısıni dile belki 38 değildir sana hayirli olan.

Ama senin bebegin iri imis ya canim belki erken olgunlaşmıştır oyle birsey olabilir mi acaba;dr una sorabildin mi? Hayırlısıni dile belki 38 değildir sana hayirli olan.
Zaten doktorda beni.sinir etti cnm tatile cikti randevuyu erteledi ben de israrla baska doktora gitmek istemiyrm randevum cumartesi ama nasil sabirsizlikla bekliyrm anlatamam gunler gecmiyr sanki

Zaten doktorda beni.sinir etti cnm tatile cikti randevuyu erteledi ben de israrla baska doktora gitmek istemiyrm randevum cumartesi ama nasil sabirsizlikla bekliyrm anlatamam gunler gecmiyr sanki
Bugunu sayma
Cumartesiyi de sayma
Geriye cars pers cuma uc günün var canim:)
İngilizcenin matematik hesabı bu kadar oluyor sanırım. Dikkat edin kendinize,oglun sözünü dinler annesi gelmez sen dert etme kendine

Bugunu sayma
Cumartesiyi de sayma
Geriye cars pers cuma uc günün var canim:)
İngilizcenin matematik hesabı bu kadar oluyor sanırım. Dikkat edin kendinize,oglun sözünü dinler annesi gelmez sen dert etme kendine
Ayyyy tatlim benim iyi ki varsin dunden beri beni.o kadar sakinlestirip destek oluyrsun ki cok tesekkur ederim

Aynen canım ben de sürekli peçete koyuyorum..başından lekelenmem vardı.o bitince akıntı başladı..yani beyaz su oluyor az miktarda.ablamgile sordum normal dedi.doktoruma söyledim test yaptı.çünkü dikkate alınması gerekiyormuş.bazen suyun normalken bile sızıntı olabiliyormuş.

Kızlar http://www.goodguide.com/ adlı bir site var.
aldığımız makyaj, kozmetik ve temizlik ürünlerinin sağlıklı olup olmadığını bu siteden görebilirsiniz.
Örneğin ben almayı düşündüğüm mustela bebek bakım ürünlerini araştırdım. Kötünün iyisi. Her marka hakkında bilgi yok ama belki sizin de işinize yarar.

Kizlar sari akintiniz oluyr mu benim haftalardir devam ediyr ama sanki son zamanlarda artti

Benim beyaz gibi oluyo canım, yoğun baya.ama sanki az su içince sarıya dönüyo
Bazen de çok terleyince sırılsıklam oluyo çamaşırım nerdeyse dışardan gelince özellikle.ben de ondan korkmuştum da takip ettim, evdeyken olmuyo..

Son düzenleme:
Merhaba kizlar.bugun kontrolum vardi 1 cm acilmam olmus 36+1 deyiz bugun.kasintim kesildi bu arada o yuzden moralim duzeldi.ama her ihtimale karsi kan verdim.sizler nasilsiniz nasil gidiyo?

Çok sevindim canım kaşıntının geçmesine, bidaha başlamaz inşallah.e o açılma ne kadar zamanda ilerleyecek, normal mi? Eğilme dikkat et kendine

Çok sevindim canım kaşıntının geçmesine, bidaha başlamaz inşallah.e o açılma ne kadar zamanda ilerleyecek, normal mi? Eğilme dikkat et kendine
Bende canim.yine mi diye buyuk bi hayal kirikligi yasamistim.gecti sukur.

Acilma diger hamileligimde de 36.haftamda baslamisti aynen boyle.ama tabi bi haftanin sonunda doguma gittigim icin hicbir fikrim yok ne kadar zamanda ilerler diye.doktor bisey soylemedi.benim doktorum hastanenin en iyi doktoru ama fazla konusmayi sevmiyo.herkes karnin cok asagida bu ayi cikaramazsin diyolar dedim.sadece yoo karnin asagida falan degil biz doktor degiliz onlar doktor deyip kestirip atti.oyle olunca haliyle fazla bisey de soramiyosun.

Egilip kalkmama gibi bi sansim yok canim ya.butun evin isi bana bakiyo.eee bir de cocuk var biliyosun.babamiz calisiyo.hayirlisi bakalim

Kizlar tam.bikini kisminda sanki ellerini oynatiyr gibi hareket hissediyrm daha erken degil.mi.bu.kadar asagiya dusmesi icin sanki bir an cikacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…