2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Bana da aynısını diyolar, iyice inmişmiş karnım.benim dr da seninki gibi kızıyo, milletin lafına bakma diyo.
Allah yardımcın olsun canım, hepsinin zamanı belli biz ne dersek diyelim.Allah sağlık versin..

Magnette yaptim. Kirmizi, pembe,mor,lila renklerinde

Bu da çok tatlı olmuş canım eline sağlık.bir an önce malzemeleri aldırıp ben de başlamak istiyorum, şu temizliği bitirebilseydik..

Sanki geç kalacakmışım her şeye, hiç bi şeyi yetiştiremeyeceğim gibi geliyor.izne bu hafta çıktım daha, inşallah zamanım ve gücüm olur..daha hastane çantamız hazır değil.ufak tefek eksikler var, stres yapıyorum istemeden..

Hastane çantasını bende dun hazırladım. Eksikler nasil olsa tamamlanır yeter ki stres yapma. Pinterest e girip kapı susu diye aratirsan cok guzel modeller cikiyor canim. Ayni sehirde olsak ben.sana yardim ederdim

Hastane çantasını bende dun hazırladım. Eksikler nasil olsa tamamlanır yeter ki stres yapma. Pinterest e girip kapı susu diye aratirsan cok guzel modeller cikiyor canim. Ayni sehirde olsak ben.sana yardim ederdim

Çok sağol canım düşünmen yeterli.ben de çok takip ederim pinteresti.neyse bakalım, yapabilirsem ben de paylaşırım.kalın sağlıcakla:)

Kızlar ya, ben hastane için 2 etekli gecelik aldım, sezeryan filan olursa diye pijama takımı almadım.dikişe gelir rahatsız eder diye.az di mi, alsam mı ki? Siz neyden kaç tane aldınız?
Bi de emzirme sütyen-atleti de almadım.bilemedim gerçekten kullanır mıyım,, siz aldınız mı?

Bende iki takim gecelik aldım. Yeter diye düşünüyorum. Emzirme atleti ve sutyeni de ikişer tane aldım. Gogus pedi aldim birde tek kullanimlik lohusa külotları varmış onlardan almayı düşünüyorum. Kullanımı rahat diyorlar

Ben de o külotlardan alıcam evet çok rahat oluyomuş.2 takım derken etekli mi pijama mı aldın canım? Göğüs pedi ben de aldım.
O atleti hastanede geceliğin içine mi giyeceksin canım? Sütyen yetmez mi ki? Beni sıkıyo atletler, bol olunca da katlanıyo içimde..

Iki tane gecelik aldım. Atlet bende sevmiyorum ama annem her ihtimale karşı cantaya koydu. Bebek icin kac tane hastane çıkışı alacaksın

Iki tane gecelik aldım. Atlet bende sevmiyorum ama annem her ihtimale karşı cantaya koydu. Bebek icin kac tane hastane çıkışı alacaksın

Çıt çıtlı badili bir takım, bir tulumlu bir de iç dış zıbınlı bir takım alayım diyorum.orda ilk hangini giydirirler bilmiyorum, diğerleri de yedek olur..

Kizlar ben ilk giyecegi takimla kendi pjama takimimi ayni renk aldim.ilk fotomuzda oglusumla takim olmak istiyorum cunku:) ben gönlüme göre etekli gecelik bulamadim hepsi cok acik renk o tarz geceliklerin.aile buyukleri de girip cikacagi icin daha az ic belli eden bir seyler ariyorum.Lohusa kilodunu nerden aliyosunuz peki? softwind atlet ben de giyinemiyorum canim almadim o yuzden

E-bebekte satılıyor arkadaşım ordan almış

Çıt çıtlı badili bir takım, bir tulumlu bir de iç dış zıbınlı bir takım alayım diyorum.orda ilk hangini giydirirler bilmiyorum, diğerleri de yedek olur..
Ben ilk giydirilmesini istediklerimi ayri bir bez torbaya koydum. Hemsireye direk onu verecegim. Tulumu, sapkasi, eldivenleri, corabi, bezi hepsini ayri bir yere koydum. O telasede giysisini aramak zorunda kalmayayim diye düşündüm.

Ben ilk giydirilmesini istediklerimi ayri bir bez torbaya koydum. Hemsireye direk onu verecegim. Tulumu, sapkasi, eldivenleri, corabi, bezi hepsini ayri bir yere koydum. O telasede giysisini aramak zorunda kalmayayim diye düşündüm.

Evet evet ben de öyle yapacağım canım, bebişin eşyaları ayrı hazırlayıp vereceğim

Dagiye bakabilirsin canım gecelik için lohusa iç çamaşırları da var orda bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…