2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Ark. Lar merhaba uzun bi aradan sonra..
36. Haftada bebişimin kalp atışlarında sorun görüldüğü için acilen perinatolog ,kardiyolog görüşmeleri sonunda 36+2 de sezeryana alındım.
Minik kuşumuzun kalp ritm bozukluğu doğum sonrası da devam etti.. Onu o gece başka bi hastaneye sevk ettiler ambulansla ve küvez içinde..ilk defa doğumdan 2 gün sonra görebildim. Şimdi hala yenidoğan yoğunbakımda. Tek yapabildiğim ona süt götürüp dua etmek, siz de Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Kendinize dikkat edin

Canim benim allah bebegini en yakin zamanda sagliklica kucagina almayi nasip etsin. Kokusunubicine cektiginde bu gunler geride kalacak canim

Çok geçmiş olsun.Bebeginin bu durumu atlatacağına eminim.Sütünle her zaman pozitif enerji yolla ona annesi.Sakın kendini bırakma, suan bebeginin güçlü bir anneye ihtiyacı var.Allah yardımcınız olsun bu süreçte insallah ve kolayca atlatın bu zorluğu.

Canım çok çok geçmiş olsun , inşallah tez zamanda alırsın kucağınaAllah yardımcınız olsun.toparlar zamanla merak etme, bi arkadaşımın bebişinin durumu aynı sizinki gibiydi, hatta anne de rahatsızdı çok.şimdi bi görsen parklara bahçelere gidiyolar, hiç bi şey olmamış gibi atkattılar o günleri.Allah beterinden korusun..

Allah ım sağlıcakla hayırlısıyla kucağına kavuştursun canım..Rabbim yar ve yardımcınız olsun tez zamanda yüzünüzü güldürsün.güzel haberlerini bekliyoruz..

umutsa20 canim sormayi unuttum bebis dönmüş mü senin.Son durumunuz nedir iyi misiniz:)
Desteğin ve ilgin için çok teşekkür ederim canım kardeşim
sabah sağlık ocağında kontrolüm vardı.kilo tansiyon baktı 15 gün sonra gel dedi.ultrasonda bakmayacakmısın dedim gerek yok dedi..nasipse 31 ağustos da kadın doğumda kontrolüm var..bakalım ultrasonda nasıl görünecek benim sağ gögsümün altına denk gelen yerde şişlik ve sertlik var.sanki kafası orda gibi..ama poposunu da dayamış olabilir.bazen o sertlik ortaya geliyo..hareketlerinden de bilemiyorum ki hem alttan hem üstten tekmeliyo kerata bakalım hayırlısı artık..kontrole gidip geleyim yazarım İnşAllah canım sen nasılsın

Kizlar yine soracagim ama su kil tuy islerini ne yapiyrsnz agdadan korkuyrm jilette kendim yapsam temiz olmaz yaptiracak kimsem yok. Acaba agda cok acitiyr mu

Kızlar bebişler döndükten ne kadar zamanda doğum oluyor? Dönmesi belirleyici değildir heralde?
Bir de dönünce karın aşağı iniyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…