Yenidoğan aldık canım biz yani 1 numaraKizlar bebek bezini 1 numara mi alacaksiniz 2 numara mi
Kizlar bebek bezini 1 numara mi alacaksiniz 2 numara mi
Canim 5 kiloya kadar kapasitesi ya ondan oyle aldmkaderdene varsa varsa canım ya 320 tane çok çok fazla yeni doğan bebek tez buyur küçük gelmesin sonra
Hangi siteden aldin?Canim 5 kiloya kadar kapasitesi ya ondan oyle aldm
Canim benim allah bebegini en yakin zamanda sagliklica kucagina almayi nasip etsin. Kokusunubicine cektiginde bu gunler geride kalacak canimArk. Lar merhaba uzun bi aradan sonra..
36. Haftada bebişimin kalp atışlarında sorun görüldüğü için acilen perinatolog ,kardiyolog görüşmeleri sonunda 36+2 de sezeryana alındım.
Minik kuşumuzun kalp ritm bozukluğu doğum sonrası da devam etti.. Onu o gece başka bi hastaneye sevk ettiler ambulansla ve küvez içinde..ilk defa doğumdan 2 gün sonra görebildim. Şimdi hala yenidoğan yoğunbakımda. Tek yapabildiğim ona süt götürüp dua etmek, siz de Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Kendinize dikkat edin
Çok geçmiş olsun.Bebeginin bu durumu atlatacağına eminim.Sütünle her zaman pozitif enerji yolla ona annesi.Sakın kendini bırakma, suan bebeginin güçlü bir anneye ihtiyacı var.Allah yardımcınız olsun bu süreçte insallah ve kolayca atlatın bu zorluğu.Ark. Lar merhaba uzun bi aradan sonra..
36. Haftada bebişimin kalp atışlarında sorun görüldüğü için acilen perinatolog ,kardiyolog görüşmeleri sonunda 36+2 de sezeryana alındım.
Minik kuşumuzun kalp ritm bozukluğu doğum sonrası da devam etti.. Onu o gece başka bi hastaneye sevk ettiler ambulansla ve küvez içinde..ilk defa doğumdan 2 gün sonra görebildim. Şimdi hala yenidoğan yoğunbakımda. Tek yapabildiğim ona süt götürüp dua etmek, siz de Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Kendinize dikkat edin
Hepsi burada dan aldm canimHangi siteden aldin?
Ark. Lar merhaba uzun bi aradan sonra..
Kendinize dikkat edin
Allah ım sağlıcakla hayırlısıyla kucağına kavuştursun canım..Rabbim yar ve yardımcınız olsun tez zamanda yüzünüzü güldürsün.güzel haberlerini bekliyoruz..Ark. Lar merhaba uzun bi aradan sonra..
Kendinize dikkat edin
Ay biz 2 no aldık büyük mü gelir 3, 6 kg arası bizim bebek dün 3007 kg çıktıCanim 5 kiloya kadar kapasitesi ya ondan oyle aldm
Desteğin ve ilgin için çok teşekkür ederim canım kardeşimumutsa20 canim sormayi unuttum bebis dönmüş mü senin.Son durumunuz nedir iyi misiniz:)
Ben göbüş den goremedigim icin kardesime agda yaptiriom canimKizlar yine soracagim ama su kil tuy islerini ne yapiyrsnz agdadan korkuyrm jilette kendim yapsam temiz olmaz yaptiracak kimsem yok. Acaba agda cok acitiyr mu
Canim buyuk gelebilir bence bi paket kucuk bez de al hangisi daha iyiyse ona devam et cok buyuk olursa disina çıkabilir bol tuttugu icinAy biz 2 no aldık büyük mü gelir 3, 6 kg arası bizim bebek dün 3007 kg çıktı
Ayy cnm acimiyr mu ben aylardir jilet yapiyordm agdaya donsem cok acir diye.dusunuyrm doktor icinde aciya katlanabilir miym bilemedBen göbüş den goremedigim icin kardesime agda yaptiriom canim
Canim bebosten gelen cit seslerini soracaktin doktora sordun mi benim.artarak devam ediyr daha randevum cumartesi merak ettmBen göbüş den goremedigim icin kardesime agda yaptiriom canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?