- 17 Temmuz 2013
- 2.500
- 3.169
- 333
Canim hic gerek yok aslinda o kilotlara.ben almadim dogum yaptigimda oyle bisey.suan giyindigin bedende bikac tane al yeterli.ayni islevi goruyo.benim bi sikayetim olmadi.yine de sen bilirsinBende iki takim gecelik aldım. Yeter diye düşünüyorum. Emzirme atleti ve sutyeni de ikişer tane aldım. Gogus pedi aldim birde tek kullanimlik lohusa külotları varmış onlardan almayı düşünüyorum. Kullanımı rahat diyorlar
Cok degil mi canim o bez.bebisler cabuk buyuyo canim.hepsi ayni bedense elinde kalir gibi geldi banaBen 1 numara aldm canim netten hesapli prima denk getirdim aldm 320 tane 107 tl
Cok gecmis olsun canim.insallah en kisa zamanda kucagina almak nasip olur.Rabbim korur melegini merak etme.insallah guzel haberlerini alcaz yakinda.dualarim sizinleArk. Lar merhaba uzun bi aradan sonra..
36. Haftada bebişimin kalp atışlarında sorun görüldüğü için acilen perinatolog ,kardiyolog görüşmeleri sonunda 36+2 de sezeryana alındım.
Minik kuşumuzun kalp ritm bozukluğu doğum sonrası da devam etti.. Onu o gece başka bi hastaneye sevk ettiler ambulansla ve küvez içinde..ilk defa doğumdan 2 gün sonra görebildim. Şimdi hala yenidoğan yoğunbakımda. Tek yapabildiğim ona süt götürüp dua etmek, siz de Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Kendinize dikkat edin
Canim ben hep agda yaptigim icin sorun olmuyo ben de.karsima bi ayna koyup oyle yapiorum.birde tuy olsun olmasin her kontrolden once aldigim icin tuy denen bisey kalmadi gibi.sir agda benim ki.Ayy cnm acimiyr mu ben aylardir jilet yapiyordm agdaya donsem cok acir diye.dusunuyrm doktor icinde aciya katlanabilir miym bilemed
Kanama olursa rahat olur doye düşündüm. Pedle ugrasmaktansa daha kolay olur belkiCanim hic gerek yok aslinda o kilotlara.ben almadim dogum yaptigimda oyle bisey.suan giyindigin bedende bikac tane al yeterli.ayni islevi goruyo.benim bi sikayetim olmadi.yine de sen bilirsin
Kanama illa ki olcak canim.buyuk hasta bezlerinden koyuyolar hemsire ler dogumdan sonra.yani o kocaman bezlerle problem yasamadim ben.gerci lohusa kilodu nasil oluyo onu da hic bilmiyorum.burda varmiydi onu da bilmiyorum cidden.Kanama olursa rahat olur doye düşündüm. Pedle ugrasmaktansa daha kolay olur belki
küçük bi paket alsak iyi olur prima aldık iyi mi deterjan olarak sıvı dalin almış eşim yatığım için kalkmak yasak bide hastane çıkışı 10lu takm 0 3 ay almış olur mu acabaCanim buyuk gelebilir bence bi paket kucuk bez de al hangisi daha iyiyse ona devam et cok buyuk olursa disina çıkabilir bol tuttugu icin
Sormadim canim ya o anki heyecanla hic aklima gelmio bende de oluyor hala ama kontrolde hersey gayet iyi diyor doktorCanim bebosten gelen cit seslerini soracaktin doktora sordun mi benim.artarak devam ediyr daha randevum cumartesi merak ettm
Prima gayet iyi canm dalin de guzel bebekler icin hastane cikisida yeterli canim ama hastaneye ben 3 tane de normal takim 2 de ayriyetten kundak koydum cis yapar kusar batar diye her ihtimale karsi sende koy istersen kirletirse pis durmaz en azindanküçük bi paket alsak iyi olur prima aldık iyi mi deterjan olarak sıvı dalin almış eşim yatığım için kalkmak yasak bide hastane çıkışı 10lu takm 0 3 ay almış olur mu acaba
Canım bizim hastane verecek be olur be olmaz diye bi takımda 10 aldı eşim kundak bi bataniye filan hazırlamış görmcem + mendil filan da koyduk çantayaPrima gayet iyi canm dalin de guzel bebekler icin hastane cikisida yeterli canim ama hastaneye ben 3 tane de normal takim 2 de ayriyetten kundak koydum cis yapar kusar batar diye her ihtimale karsi sende koy istersen kirletirse pis durmaz en azindan
tafsiyen için tşk haklısın aslında biZ geç çıkabiliriz hastaneden en iyisi bi kaç parça bişi daha koymak senin durumun nasıl cnım başta kanaman filan oluyorduCanım bizim hastane verecek be olur be olmaz diye bi takımda 10 aldı eşim kundak bi bataniye filan hazırlamış görmcem + mendil filan da koyduk çantaya
Evet cnm devam et bence cunku.b3nim.doktorum doguma kadar iceceksin dediDostlar en son dr randevumuzda dr ilac eksiğin var mı dedi yok dedim ama iki gün once balık yağı ve vitamin ilacım bitti. Bi turlu dr a ulaşamadım yıllık izine çıkmış. Sizce devam etmeli miyim. Diger randevu 9 eylulde daha
Canim ben Zeytin yagiyla kakao yağı karıştırdım her banyodan sonra suruyorum çok şükür çatlak yok simdilikKizlar karniniz kasinmiyr mu ben kasintidan duramiyrm neler uyguluyrsunuz karniniza
Kizlar karniniz kasinmiyr mu ben kasintidan duramiyrm neler uyguluyrsunuz karniniza
Ahhh benim akilsiz basimmm ahhh baslarda hicbir sey.surmedim simdi karnim corak topraklar gibi catlaklarla dolu elimde bebek yagiyla dolasiyrm ama kasintiya engel olamiyrm
O tekme sandiklarimizin bir kismi yumruk aslinda:) benimki poposunu sag gogus altima dayamis.sandalyede biraz dik oturunca batmaya basliyo hemen poposu:) Kontrole gidince gelismeleri yaz bize annesi:)Desteğin ve ilgin için çok teşekkür ederim canım kardeşim
sabah sağlık ocağında kontrolüm vardı.kilo tansiyon baktı 15 gün sonra gel dedi.ultrasonda bakmayacakmısın dedim gerek yok dedi..nasipse 31 ağustos da kadın doğumda kontrolüm var..bakalım ultrasonda nasıl görünecekbenim sağ gögsümün altına denk gelen yerde şişlik ve sertlik var.sanki kafası orda gibi..ama poposunu da dayamış olabilir.bazen o sertlik ortaya geliyo..hareketlerinden de bilemiyorum ki hem alttan hem üstten tekmeliyo kerata bakalım hayırlısı artık..kontrole gidip geleyim yazarım İnşAllah canım sen nasılsın
Rozaliz merhaba, bebegin son durumu nedir?Merak ettik siziArk. Lar merhaba uzun bi aradan sonra..
36. Haftada bebişimin kalp atışlarında sorun görüldüğü için acilen perinatolog ,kardiyolog görüşmeleri sonunda 36+2 de sezeryana alındım.
Minik kuşumuzun kalp ritm bozukluğu doğum sonrası da devam etti.. Onu o gece başka bi hastaneye sevk ettiler ambulansla ve küvez içinde..ilk defa doğumdan 2 gün sonra görebildim. Şimdi hala yenidoğan yoğunbakımda. Tek yapabildiğim ona süt götürüp dua etmek, siz de Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Kendinize dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?