Spreyli bir siseye zeytinyagi ve gülsuyu karistirip ara ara karnina sikabilirsin canim.tabi kullanmadan once iyice calkalaman gerekiyor:)ben hazirladim bu karisimi ama 2 kez kullandim suana kadar.ilginc bir sekilde henüz catlamadım.Kizlar karniniz kasinmiyr mu ben kasintidan duramiyrm neler uyguluyrsunuz karniniza
Tesekkulr cnm zeytinyagi simdi uyguladm cok iyi n3mlendiriyr gercekten de bebek yaginin hic faydasi yokmusSpreyli bir siseye zeytinyagi ve gülsuyu karistirip ara ara karnina sikabilirsin canim.tabi kullanmadan once iyice calkalaman gerekiyor:)ben hazirladim bu karisimi ama 2 kez kullandim suana kadar.ilginc bir sekilde henüz catlamadım.
Ahhhh o uykusuzluk yok mu mahvetti beni. Buzun günümü mahvediyor. Eşim masaj yaparak uyutuyor yoksa yat kalk bi hal oluyorum.bacak arasi kas ağrısına gelince 1 hafta falan oldu sonra kendiliğinden geçti ben de anlayamadım.O tekme sandiklarimizin bir kismi yumruk aslinda:) benimki poposunu sag gogus altima dayamis.sandalyede biraz dik oturunca batmaya basliyo hemen poposu:) Kontrole gidince gelismeleri yaz bize annesi:)
Benim geceleri uyuyamama sorunum var. agrim sancım oldugu icin degil ama uyaniyorum ve bida geri uyuyamiyorum. Bide bacak arasindaki kaslarım ağriyo baya.spor yapinca kas agrisi cekersin ya aynen oyle.size de oluyo mu kizlar?
Gunaydin cnm ben de guzel haberlerini bekliyorum doktor ne diyor normal mi sezeryan mi bir de cati muayenesi yaptiranlar kac arti kacta yaptirdi acabaHerkese gunaydin bnm bu sipanin geleceği yok hiç3 bucuk kilo olmuş bide cikana kadar napcaz bilmem
Hay masaallah annesi. Bugünlerde gelsin gayri:)) hayırlısı ile.Herkese gunaydin bnm bu sipanin geleceği yok hiç3 bucuk kilo olmuş bide cikana kadar napcaz bilmem
Masaj yapınca ya da ayağa kalkınca geçiyorsa alistirmadircanım. Yatmadan önce çok bir şey yeme o da çok yaparDun gece saat 2 de ilk kasilmami yaşadım sanirim. Yazık dr durmadan anlatıp duruyordu ben şimdi anladım ki kasılma ne demek;taş oldu midemin altı. Bu normal mi arkadaşlar ve siz karninizda öyle olunca ne yaptınız.? Ben soluma dönüp ,karnimi ovdum. Ellememek mi gerekir,bu sertleşme demek doğum yakın demek mi yoksa normal vücut alıştırma mi yapıyor?
Canim ben hafta sonu acil gittim bebek hiç durmamisti geceden bu yana canım da çok acimisti nst ye giriyim dedim açılmaya da bakmamız lazım dedi dedim kanamayi tetikliyormus yok sıkıntı olmaz böyle göndermeyiz dediler sancı cikmasa da açılma olabilir diyince ben de tamam dedim ben kendimi biraz sıklığım halde bile acimadi. Kafana takma hemen bitiyor. Hem bir sıkıntı olmayınca doğum ani dışında pek acilmaya bakmiyorlar bu donemddKizlar cati muayenesini kac arti kacta oldunuz baya sancili.oluyrmus korktum nasil yapiyorlar bir de benim doktor erkek simdiden kasildim
Kızlar ben bugun hurmaya başladım bakalım paşamiz ne zaman gelecek
10 taneyle başladım yarın 37 tam dolsun inşallah 15 devam edeyim diyorumBen de onu soracaktım ya, kaç taneyle başladın canım? 37.haftadasın sen di mi? Gerçi benden 3 gün önde görünüyosun
Erken degil mi.cnmKızlar ben bugun hurmaya başladım bakalım paşamiz ne zaman gelecek
O zaman ayağa kalkayim. İyi oldu öğrendiğim sagol canim. Bunu yapmamız onun doğasını bozup canini acitmaz dimi aksine kasılma mi acitir acaba?Masaj yapınca ya da ayağa kalkınca geçiyorsa alistirmadircanım. Yatmadan önce çok bir şey yeme o da çok yapar
Dogur bize de anlat öncüler38 in içinde doğurabilecek miyim bakalim totemim 1 eylul
Hayırlı sağlıkla gelsinler Rabbim bilir en iyisini biz böyle böyle zaman geciriyoruzDogur bize de anlat öncüler
Hayırlısıni dileyelim canim biz hep bilemez bir eylül 11 eylül.bilir o vaktini akıllı paşa
Bozmaz canım allahın izniyle çok güvenli ve huzurlu bir yerdeler. Yatar kalkarken ani hareket yapma yeterliO zaman ayağa kalkayim. İyi oldu öğrendiğim sagol canim. Bunu yapmamız onun doğasını bozup canini acitmaz dimi aksine kasılma mi acitir acaba?
Doktoruma sormuştum 37 de başla demistiErken degil mi.cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?