2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Kizlar karniniz kasinmiyr mu ben kasintidan duramiyrm neler uyguluyrsunuz karniniza
Spreyli bir siseye zeytinyagi ve gülsuyu karistirip ara ara karnina sikabilirsin canim.tabi kullanmadan once iyice calkalaman gerekiyor:)ben hazirladim bu karisimi ama 2 kez kullandim suana kadar.ilginc bir sekilde henüz catlamadım.

Spreyli bir siseye zeytinyagi ve gülsuyu karistirip ara ara karnina sikabilirsin canim.tabi kullanmadan once iyice calkalaman gerekiyor:)ben hazirladim bu karisimi ama 2 kez kullandim suana kadar.ilginc bir sekilde henüz catlamadım.
Tesekkulr cnm zeytinyagi simdi uyguladm cok iyi n3mlendiriyr gercekten de bebek yaginin hic faydasi yokmus

Ahhhh o uykusuzluk yok mu mahvetti beni. Buzun günümü mahvediyor. Eşim masaj yaparak uyutuyor yoksa yat kalk bi hal oluyorum.bacak arasi kas ağrısına gelince 1 hafta falan oldu sonra kendiliğinden geçti ben de anlayamadım.
Çok bekletmeseler bari tatlişler

Dun gece saat 2 de ilk kasilmami yaşadım sanirim. Yazık dr durmadan anlatıp duruyordu ben şimdi anladım ki kasılma ne demek;taş oldu midemin altı. Bu normal mi arkadaşlar ve siz karninizda öyle olunca ne yaptınız.? Ben soluma dönüp ,karnimi ovdum. Ellememek mi gerekir,bu sertleşme demek doğum yakın demek mi yoksa normal vücut alıştırma mi yapıyor?

Masaj yapınca ya da ayağa kalkınca geçiyorsa alistirmadircanım. Yatmadan önce çok bir şey yeme o da çok yapar

Kizlar cati muayenesini kac arti kacta oldunuz baya sancili.oluyrmus korktum nasil yapiyorlar bir de benim doktor erkek simdiden kasildim

Kizlar cati muayenesini kac arti kacta oldunuz baya sancili.oluyrmus korktum nasil yapiyorlar bir de benim doktor erkek simdiden kasildim
Canim ben hafta sonu acil gittim bebek hiç durmamisti geceden bu yana canım da çok acimisti nst ye giriyim dedim açılmaya da bakmamız lazım dedi dedim kanamayi tetikliyormus yok sıkıntı olmaz böyle göndermeyiz dediler sancı cikmasa da açılma olabilir diyince ben de tamam dedim ben kendimi biraz sıklığım halde bile acimadi. Kafana takma hemen bitiyor. Hem bir sıkıntı olmayınca doğum ani dışında pek acilmaya bakmiyorlar bu donemdd

Masaj yapınca ya da ayağa kalkınca geçiyorsa alistirmadircanım. Yatmadan önce çok bir şey yeme o da çok yapar
O zaman ayağa kalkayim. İyi oldu öğrendiğim sagol canim. Bunu yapmamız onun doğasını bozup canini acitmaz dimi aksine kasılma mi acitir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…