37. haftada ben de hurmaya baslayacagim ama ben bir iki tane yerim diye dusunuyordum.Kac tane yemek gerekiyor kiDoktoruma sormuştum 37 de başla demisti
Benim de sağ gögsümün alt kısmında top gibi duruyo.bazen çok sertleşiyo.kafası mı poposumu bilmiyorum :) bakalım 2 gün sonra görcez nasipse..doktordan gelince yazarım İnşAllah..ben de çok fazla uyanıyorum ve uykuya tekrar dalmam baya zaman alıyo..bacak arasındaki ağrı bende de var.ayrıca kalkarken yürürken dönerken kasıklarımda da acı oluyor.sanırım normal :)O tekme sandiklarimizin bir kismi yumruk aslinda:) benimki poposunu sag gogus altima dayamis.sandalyede biraz dik oturunca batmaya basliyo hemen poposu:) Kontrole gidince gelismeleri yaz bize annesi:)
Benim geceleri uyuyamama sorunum var. agrim sancım oldugu icin degil ama uyaniyorum ve bida geri uyuyamiyorum. Bide bacak arasindaki kaslarım ağriyo baya.spor yapinca kas agrisi cekersin ya aynen oyle.size de oluyo mu kizlar?
Canm normal diyor ama benim korktugumu bilio sansini dene diyor tatli dilli olunca ona hayir diyemiom bakalim suan pozisyon normal kafa asagida popo gogsumun altinda toplanip duruyor cati muayenesini bana 40.haftada yaparim dedi cuma gunu tam 40 oluom ve o gun muayene edebilir bende acayip korkuom o kontroldenGunaydin cnm ben de guzel haberlerini bekliyorum doktor ne diyor normal mi sezeryan mi bir de cati muayenesi yaptiranlar kac arti kacta yaptirdi acaba
İnşallah canim gelsin artik zorlaniyorum gunler gecmio uykusuzluk endise korku heyecan ayy hepsi karman corman oldular yaHay masaallah annesi. Bugünlerde gelsin gayri:)) hayırlısı ile.
Ben mevlut yaptirmicam canim ama cok guzel takimlar varKızlar Mevlüt için internetten beyaz elbise siparis vermek istiyorum tavsiyeleriniz var mi
10 taneyle başladım yarın 37 tam dolsun inşallah 15 devam edeyim diyorum
Gelişimi iyi Hamdolsun sıkıntı olmaz inşallah canım10 - 15 çok değil mi canım, bilmiyorum gerçi de..
Aynen ya karmakarışık oldum bendeİnşallah canim gelsin artik zorlaniyorum gunler gecmio uykusuzluk endise korku heyecan ayy hepsi karman corman oldular ya
Gelişimi iyi Hamdolsun sıkıntı olmaz inşallah canım
Sungersiz olanlar belli oluyr cnm ama gogus pediyle kullanirsan olmazKızlar bu emzirme sütyenlerinden göğüs ucu belli oluyor mu, denediniz mi hiç?
Dualarimiz seninle tatli annis oglusuna selam da soyle bizden doktora girmesen once anlas onunla o zaman seni duyar. Ben.surekli yuzunu gostermesi.icin konustum beni dinledi tatli.oglumMerhaba annişlerrNasipse yarın oğlumu görcem kontrolüm var..çokk heyecanlıyım İnşAllah güzel haberlerle gelirim buraya dualarınızda unutmayın emi canlar
Sağolasın canım.dualarımız hayırlısıyla kabul olsun İnşAllahDualarimiz seninle tatli annis oglusuna selam da soyle bizden doktora girmesen once anlas onunla o zaman seni duyar. Ben.surekli yuzunu gostermesi.icin konustum beni dinledi tatli.oglum
Sağolasın canım.dualarımız hayırlısıyla kabul olsun İnşAllahoyyyy maşallah oğluşunaa canım söz de dinlermiş doğunca da uslu olsun hayırlı evlat olsun İnşAllah..
Aleykümselam canım..ben de sürekli konuşuyorum oğlumla teyzesi :) mesela sabah uyanınca okşuyorum onu.annecim uyandın mı hadi işe gidelim artık diyorum tekmesiyle cevap veriyo kuzum annesine
Dualarımız sizinle yüreği cook güzel insanMerhaba annişlerrNasipse yarın oğlumu görcem kontrolüm var..çokk heyecanlıyım İnşAllah güzel haberlerle gelirim buraya dualarınızda unutmayın emi canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?