2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Benim de sağ gögsümün alt kısmında top gibi duruyo.bazen çok sertleşiyo.kafası mı poposumu bilmiyorum :) bakalım 2 gün sonra görcez nasipse..doktordan gelince yazarım İnşAllah..ben de çok fazla uyanıyorum ve uykuya tekrar dalmam baya zaman alıyo..bacak arasındaki ağrı bende de var.ayrıca kalkarken yürürken dönerken kasıklarımda da acı oluyor.sanırım normal :)

Gunaydin cnm ben de guzel haberlerini bekliyorum doktor ne diyor normal mi sezeryan mi bir de cati muayenesi yaptiranlar kac arti kacta yaptirdi acaba
Canm normal diyor ama benim korktugumu bilio sansini dene diyor tatli dilli olunca ona hayir diyemiom bakalim suan pozisyon normal kafa asagida popo gogsumun altinda toplanip duruyor cati muayenesini bana 40.haftada yaparim dedi cuma gunu tam 40 oluom ve o gun muayene edebilir bende acayip korkuom o kontrolden

Icıme korku düştü ya normalde bundan sonra bebisin doğması halinde bile erken doğum demiyorlar tirstim

Kizlar buarada penaten isimli bir pisik kremi aldim.Eczanelerde pek bulunmuyor.Ben n11 den buldum.Baya tavsiye ediliyor.Aklinizda olsun

Kizlar dogumdan sonra karnimiz kalmamasi icin nasil sarmamiz gerekir.sardigimiz sey acilmaz mi bir.de.ben.lohusa kulodu almadim lazim oluyr mu.ki

Merhaba annişlerr Nasipse yarın oğlumu görcem kontrolüm var..çokk heyecanlıyım İnşAllah güzel haberlerle gelirim buraya dualarınızda unutmayın emi canlar
Dualarimiz seninle tatli annis oglusuna selam da soyle bizden doktora girmesen once anlas onunla o zaman seni duyar. Ben.surekli yuzunu gostermesi.icin konustum beni dinledi tatli.oglum

Dualarimiz seninle tatli annis oglusuna selam da soyle bizden doktora girmesen once anlas onunla o zaman seni duyar. Ben.surekli yuzunu gostermesi.icin konustum beni dinledi tatli.oglum
Sağolasın canım.dualarımız hayırlısıyla kabul olsun İnşAllahoyyyy maşallah oğluşunaa canım söz de dinlermiş doğunca da uslu olsun hayırlı evlat olsun İnşAllah..
Aleykümselam canım.. ben de sürekli konuşuyorum oğlumla teyzesi :) mesela sabah uyanınca okşuyorum onu.annecim uyandın mı hadi işe gidelim artık diyorum tekmesiyle cevap veriyo kuzum annesine

Canım inşallah görürsün oğluşunu sağlıkla sıhhatle..ayrılmadın mı daha izne, nasıl idare edebiliyo musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…