2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Sungersiz olanlar belli oluyr cnm ama gogus pediyle kullanirsan olmaz

Süngerli olanları da var o zaman öyle mi canım? Ben hastanede filan geceliğin içine giyerim diye düşündüm, birileri gelince belli olmadın, hem de yavru kuşumu emziririm diye..

Süngerli olanları da var o zaman öyle mi canım? Ben hastanede filan geceliğin içine giyerim diye düşündüm, birileri gelince belli olmadın, hem de yavru kuşumu emziririm diye..
Ya senin yavrukusunu yerler yerler:))) o konuda bende çok kararsizim kayın peder gelir diye falan ama ne bileyim ped köy onu giy aç dedim ped koyarim normal sutyeni siyiririz yukarı. O çok saçma bisey ya bildiğin atlet sutyen diye satılıyor. Evde olacağız zaten Allahin izniyle .disarda kullanılmaz direkt gogus ucumuz belli hatta dikişi ortadan yapmışlar daha belli

Canım inşallah görürsün oğluşunu sağlıkla sıhhatle..ayrılmadın mı daha izne, nasıl idare edebiliyo musun?
Sağolasın canım dualarımız hayırlısıyla kabul olsun İnşAllah..sizler de benim hep dualarımdasınız..sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize..
zar zor bu ayında sonuna geldim canım.başta hiç geçmicek gibiydi ama Allah'a şükür sorunsuz sıkıntısız çalışabildim.yarın iş göremezlik alacağım ve ayrılacağım..iyi olursam benim takip ettiğim işleri yapmak için geleceğim arada..yabancı yer değil sonuçta.13 yıldır kendi dükkanım gibi oldu .müşteriler de sensiz yapamayız diyolar.patronda eleman almadı hayırlısı bakalım..Sen ne yaptın iş durumunu canım ?

Ben de süngersiz olandan aldım bitane..süngerli bayar yahu.şimdi bile zor takıyorum..gögüs pedi koyarım diye düşündüm.gecelik almadım.lohusa pijaması aldım..uzun kollu ama iki omuz kısmında düğmesi var orayı açınca yırtmaç gibi yerinden emzirebiliyomuşum..hem desenli benimki..kalpli kıymızı yenkli

Kikiki ay bi doğsalardı da yeseydik minnoşları çok sabırsızlanıyoruum

Doğru söylüyorsun, ben de o yüzden işte kararsız kaldım.ucu belli olacaksa hiç gerek yok.önden açılan sütyen alıp, telini çıkarmak daha mantıklı.evet evet.ben öyle bi şey alayım karar verdim.arkayı da agrafla genişletirim.zira kendime uygun şöyle rahat bi sütyen bulamadım..evde de idare ederiz

Hanımlar ben bu perşembe doğurmak istiyorm dr da söyleyecem erken değil değil mi ciperi gelişmiş şükür kilosuda iyi 37.haftanın bitiminde sunu sancı filan sizce normal değil mi kaldıkça korku başlıyo serkajlıyımda

Denedim belli oluyor ama ortadaysa belli oluyor biraz aşağı yada yukarı çıkardığında pek belli olmuyor
Ben de cok takiğim göğüs ucunun belli olmasi olayina.Bi tane emzirme sütyeni aldim zaten. begenirsem devamini alirim olmazsa normal sütyen kullanicam.onlarinda askisi açilabiliyo sonucta.
Normal dogum dusunen arkadaslar, dogumdan on gün önce zeytinyagi surmeye basliyorlarmis rahim ağzi gevşesin acilma olsun diye.Şurada okudum: http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-268687.html
Sizin bununla ilgili bir bilginiz yada tecrubeniz var mi?

Canim korkularini anliyorum.Durum zor ve cesur bir karar gerektiriyor.Sanirim bu kadar hassas bir konuda soyle yapmalisin ya da yapmamalisin demek dogru olmaz.En iyi karari sen ve doktorun birlikte alacaksiniz.İnsallah hayirlisi olur senin icin.Tüm dualarimiz seninle inan.

Tşk canım geçen hafta de doğumu konuştuk en geç 37 nın bitiminde doğar dedi swrkaj yaptığım hiç bi bayan 39 40 bulmamıştır dedi 37nın sonunda doğmasa bayramdan önce doğurturuz dedi ayın 8 9 unda bende bi hafta öncesini istiyorm babalık izni için yanımda olur yardımcı olur bana bayrama kadarda toparlanmış olurum diyorum

Canım öncelikle hakkınızda hayırlısı neyse o olsun,sağlıcakla kucakla İnşAllah bebeğini.
Bebeğin anne karnında 1 saat bile fazladan kalması bebek için çok önemliymiş.ama 40.haftadan sonra kalırsa kakasını yeme ihtimali varmış.bu hem bebeğe hem de anneye zarar verirmiş..daha 37.haftadasın..bazı sebeplerden bir hafta öncesini istiyorsun ama ne bileyim en azından doktorun dediği tarihte olsun doğumun

Bu zeytinyağı mevzusunu ilk kez senden duydum canım, çatlak olmasın diye sürülüyo sonuçta cildi esnetiyosa orayı da esnetir bence.geç mi kaldık acep, 37. Ye gireceğiz cumaya.sen kullanıyo musun?

Ben 35.haftada ayrıldım canım izne, kalçam belim çok ağrıyordu, ayaklarım çok şişiyordu.gerçi dayananilirdim belki 2 hafta daha ama, riske atmak istemedik.
Şimdi de evle, temizlikle uğraşıyoruz, minnoşa hazırlık
Sen bırakıcam diyodun ya işi? Vaz mı geçtin ne yaptın?
Şimdi kaçıncı haftanda ayrılmış olacaksın?
Sanki hiç bi şeyi yetiştiremiyeceğim, bebiş geliverecek gibi geliyo..Rabbim hayırlısını versin hepimize..

İşler bir şekilde olur ;sağlığına dikkat et lütfen. O hırsızlık olayi yüzünden günde 10 çamaşır makinesi actim bittim mahvoldum bi hafta hep yattim dinlenemedim. Doğum sonrası da enerji lazım canim. Yavaş yavas yap bari.

Aminnn cnm dunyanin en tatli varliklari

kocim sağolsun tüm ağır işi o yaptı , ben dolanmayla yoruldum çok sağol canım benim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…