2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Canim ne karar alirsan hakkında hayırlısı olsun.Kararini ve tecrubelerini bizimle de paylas lütfen.Allah yardimcin olsun

Bu zeytinyağı mevzusunu ilk kez senden duydum canım, çatlak olmasın diye sürülüyo sonuçta cildi esnetiyosa orayı da esnetir bence.geç mi kaldık acep, 37. Ye gireceğiz cumaya.sen kullanıyo musun?
Ben senden bi hafta geriyim.Bu hafta seminerlerim var ondan sonra baslicam kullanmaya.Kotexin günlük pedleri pamuklu ya onlara sürüp kullanmayi düşünüyorum.Bana da okuyunca mantikli geldi size bir sorayim dedim.Attigim linki okudun mu orda kullananlar hep olumlu seyler yazmislar.Aklima yatti yani:)

Günaydın kızlar 3 gundur sag elim devamli yaniyor bi care bulamadm soguk suya koyunca iyiyim ama cikarnca ates yakmis gibi yanio tek elim varmi bnm gibi olan :-(

Günaydın kızlar 3 gundur sag elim devamli yaniyor bi care bulamadm soguk suya koyunca iyiyim ama cikarnca ates yakmis gibi yanio tek elim varmi bnm gibi olan :-(

Benim de ayaklarımın altı yanıyo canım, ben de şöyle tazyikli soğuk suyu açmadan geçmiyo.eşim havluyu ıslatıp buzlukta donduruyo, ayaklarıma sarıyo, biraz rahatlıyorum.e onu da çok yapamıyorum üşütürüm diye, öyle öyle idare etmeye çalışıyorum.
ve ellerim ağrıyo, inanılmaz uyuşuk şu anda, yumruk yapamıyorum, çok güçsüzler..dolma dolma oldu parmaklarım..

Evet okudum linki, bana da mantıklı geldi.bi de akıntı oluyo ya şimdi, zeytinyağıyla ikisinin kombinasyonu nasıl olur

Canim o kadar soğuk da usutme Allah korusun. Normal su kesmiyor mu hangisini.
Tuzlu mu diyorsun biraz yada son haftalarda oyle mi oluyor acaba parmaklar. Dolma olsa da yeseydik

Arkadaşlar bugün dr a gittim hiç doğumdan bahsetmedim erken diye caz geçtim ama bebeğin suyunda azalma olmuş bi kaç tahlil istedi doğurtabiliriz bugun dedi tahliler iyi çkti p.tesi tekrar gel eğer dahada azalma olursa doğurturuz dedi

Dogurturuz derken canim herhangi bir haftadaki kadın suni sancı ile dogurtulabilir mi. Bebeğinin kilosu nasıl peki?

Dogurturuz derken canim herhangi bir haftadaki kadın suni sancı ile dogurtulabilir mi. Bebeğinin kilosu nasıl peki?
3 kilo 200 serkajliyim ben rahmin kolay açılır dikişleri aldığımız gibi açılır ama bebeğin başı doğum kanalına girer mi girmez mi onu nilmiyorz dedi dormal doğum için elimizden geleni yaparız ama olmasa sezeryan a almacaz dedi p.tesi bakacak daha da azalma olmuşsa öyle yapacak

Kilosu iyi masaallah canim. Hakkında hayırlısı olsun. Bir komsunun da bir suyu azalmış bol su ile tedarik ettim diye sen de çok su icsen faydası olur mu acaba canim

Kilosu iyi masaallah canim. Hakkında hayırlısı olsun. Bir komsunun da bir suyu azalmış bol su ile tedarik ettim diye sen de çok su icsen faydası olur mu acaba canim
Canım günde 4 lt den fazla içiyorm ondan değil 3gündür bbek durmadı alta vuruyordu her vurduğunda ısşaklık oluyor sızıntı var

Canim o kadar soğuk da usutme Allah korusun. Normal su kesmiyor mu hangisini.
Tuzlu mu diyorsun biraz yada son haftalarda oyle mi oluyor acaba parmaklar. Dolma olsa da yeseydik

Sağolasın canım benim, valla bi yanmaya başşlayıncca normal su kesmiyor.dikkat ediyorum canım..
Evet son zamanlara doğru daha artıyo şişlikler.en azından bende öyle oluyo bilmiyorum da.her geçen gün bi öncekine göre ağırlaşıyo insan.hareketler kısıtlanıyo, belin dizin ağrıyo, iyice yavaşlıyosun tembel hayvan gibiyim

Canım hayırlısı olsun, sizin için en sağlıklısı olsun inşallah, Allah yardımcın olsun

Canım günde 4 lt den fazla içiyorm ondan değil 3gündür bbek durmadı alta vuruyordu her vurduğunda ısşaklık oluyor sızıntı var

softwind ya akintiyla nasil bir kombin olacak bilmiyorum.Cok sık degistirmemiz gerekecek günlük pedleri.Ama açilmamizi kolaylastiracaksa deger bence.Sen simdi benden 1 hafta ondesin ya, önce sen tecrube edip paylasacaksin mecbur Şaka bi yana ben denicem kararliyim yani.Buarada zeytinyaginin orijinal oldugundan emin ol bide vajina icine dogru sürme sadece günlük pede sür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…