Salınım dedikce korkum artıyor ses etmiyorum:) canim,dogum demek zaten açılma demek dimi. Açılma olana kadar çekeceğiz sanirim. İnsaallah ise yarar siz tecrübe eşinin biz geliriz izinden..Susam-cik tatlim bende net bilmiyorum ki forumlarda okudum linki var önceki mesajlarda. softwind ve bana mantikli geldi bi deneyelim dedik. Gün boyu kalacagi icin belki ise yarar.Forumda yazanlar olumlu tecrübe aktarmis
Ayni anda hurmaya da baslayip combo yapmayi düşünüyorum
Zeytinyagini duymadim ama eski usul yer silmenin cok ise yaradigini biliyorum.alaturka tuvalete oturur gibi yapip yer silmek vs. Faydasini goren arkadaslarim var.ben yer silmiyorum ama surekli egilip kalkip o hareketi yapmaya calisiyorum.oglusun oyuncaklarini toplarken falan.bakalim ise yarayacak mi
Evet canim dogurtulur.ben suni sanciyla dogurdum ilk oglumuDogurturuz derken canim herhangi bir haftadaki kadın suni sancı ile dogurtulabilir mi. Bebeğinin kilosu nasıl peki?
Hayirlisi olsun canim.bak erken dogurmaktan korkarken bu haftalara kadar geldin cok sukur.bebisin kilosu da gayet iyi masallah.korkmani gerektircek hicbisey yok.insallah sag salim alirsin kucaginaTşk canım geçen hafta de doğumu konuştuk en geç 37 nın bitiminde doğar dedi swrkaj yaptığım hiç bi bayan 39 40 bulmamıştır dedi 37nın sonunda doğmasa bayramdan önce doğurturuz dedi ayın 8 9 unda bende bi hafta öncesini istiyorm babalık izni için yanımda olur yardımcı olur bana bayrama kadarda toparlanmış olurum diyorum
amin inş canım aynen allah hepimizin yardımcısı olsun inş hepimiz bebeğimizi kucağımıza alırızHayirlisi olsun canim.bak erken dogurmaktan korkarken bu haftalara kadar geldin cok sukur.bebisin kilosu da gayet iyi masallah.korkmani gerektircek hicbisey yok.insallah sag salim alirsin kucagina
amin inş canım aynen allah hepimizin yardımcısı olsun inş hepimiz bebeğimizi kucağımıza alırızHayirlisi olsun canim.bak erken dogurmaktan korkarken bu haftalara kadar geldin cok sukur.bebisin kilosu da gayet iyi masallah.korkmani gerektircek hicbisey yok.insallah sag salim alirsin kucagina
Doğum kanalına girmeden suni sancıyla normal doğar mı canımEvet canim dogurtulur.ben suni sanciyla dogurdum ilk oglumu
Doguyo canim.ben oglumu dogurmustum 37.haftamin basinda.sanci verilmesi sayesinde bebek dogum kanalina iniyo zaten.doguma girmeden ki kontrolumde doktor rahat 3-4hafta dogum olmaz demisti bana ama karaciger enzimleri kotu cikinca hemen doguma alindim.merak etme her sekilde dogum yaptirirlar ama insallah suni sanciya gerek kalmadan kendin dogurursun.herkeste ayni olmuyo kimisinde hemen acilma sagliyo suni sanci ama bende ise yaramadi.Doğum kanalına girmeden suni sancıyla normal doğar mı canım
Ayni canim ellerim dolma gibi benim deBenim de ayaklarımın altı yanıyo canım, ben de şöyle tazyikli soğuk suyu açmadan geçmiyo.eşim havluyu ıslatıp buzlukta donduruyo, ayaklarıma sarıyo, biraz rahatlıyorum.e onu da çok yapamıyorum üşütürüm diye, öyle öyle idare etmeye çalışıyorum.
ve ellerim ağrıyo, inanılmaz uyuşuk şu anda, yumruk yapamıyorum, çok güçsüzler..dolma dolma oldu parmaklarım..
Denerim canim saolCanim kolonya denesene belki hafifletir..
Canım ben serkaj olduğum için açılma olur dr dedi dikişi açtığımız gibi açılır o rahat onemli olan doğum kanalına girmesi inse doğum kanalına normal yapar sezeryana hazırlıklı ol dedi Çok korkuyorm sezeryanden inş normal doğum isteyen her kes normal doğmla bebeklerini sağlıklı bi şekilde kucağına alırDoguyo canim.ben oglumu dogurmustum 37.haftamin basinda.sanci verilmesi sayesinde bebek dogum kanalina iniyo zaten.doguma girmeden ki kontrolumde doktor rahat 3-4hafta dogum olmaz demisti bana ama karaciger enzimleri kotu cikinca hemen doguma alindim.merak etme her sekilde dogum yaptirirlar ama insallah suni sanciya gerek kalmadan kendin dogurursun.herkeste ayni olmuyo kimisinde hemen acilma sagliyo suni sanci ama bende ise yaramadi.
Ayni canim ellerim dolma gibi benim de
Ben oranin doktorlarindan hicbisey anlamiyorum canim cidden.suni sanciyla dogum baslatilcak.cocuk dogum kanalina inmeyip ne yapcak.madem inmezse diyo ben nasil normal dogum yaptim.senin sezeryana alabilmesi icin acilmanin olmamasi yani catinin dar olmasi lazim.Canım ben serkaj olduğum için açılma olur dr dedi dikişi açtığımız gibi açılır o rahat onemli olan doğum kanalına girmesi inse doğum kanalına normal yapar sezeryana hazırlıklı ol dedi Çok korkuyorm sezeryanden inş normal doğum isteyen her kes normal doğmla bebeklerini sağlıklı bi şekilde kucağına alır
Ayy dizlerim çok aciyo oyle egilip kalkarken:)Bide ne hareket yapsam bebek ezilecek fobim var.uzun süre otursam korkuyorum hemen cocuk ezilcek diye:)Zeytinyagini duymadim ama eski usul yer silmenin cok ise yaradigini biliyorum.alaturka tuvalete oturur gibi yapip yer silmek vs. Faydasini goren arkadaslarim var.ben yer silmiyorum ama surekli egilip kalkip o hareketi yapmaya calisiyorum.oglusun oyuncaklarini toplarken falan.bakalim ise yarayacak mi
Kiz nasil ezilecek bebek Allah iyiligini versin.bacaklarini acacaksin.Ayy dizlerim çok aciyo oyle egilip kalkarken:)Bide ne hareket yapsam bebek ezilecek fobim var.uzun süre otursam korkuyorum hemen cocuk ezilcek diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?