2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Susam-cik tatlim bende net bilmiyorum ki forumlarda okudum linki var önceki mesajlarda. softwind ve bana mantikli geldi bi deneyelim dedik. Gün boyu kalacagi icin belki ise yarar.Forumda yazanlar olumlu tecrübe aktarmis

Susam-cik tatlim bende net bilmiyorum ki forumlarda okudum linki var önceki mesajlarda. softwind ve bana mantikli geldi bi deneyelim dedik. Gün boyu kalacagi icin belki ise yarar.Forumda yazanlar olumlu tecrübe aktarmis
Salınım dedikce korkum artıyor ses etmiyorum:) canim,dogum demek zaten açılma demek dimi. Açılma olana kadar çekeceğiz sanirim. İnsaallah ise yarar siz tecrübe eşinin biz geliriz izinden..

Ayni anda hurmaya da baslayip combo yapmayi düşünüyorum

Ayni anda hurmaya da baslayip combo yapmayi düşünüyorum

Evet evet hurmaya ben de başlicam da bilemedim ki şimdi, ben günlük ped de kullanmam hiç, geçmişte mantar oluyodum nemli havasız bırakmıyorum şimdi.günlük çamaşır değiştiriyorum.mantıklı evet ama zor geldi açıkçası, sen dene bize de söyle bioccuğum canım

Hayirlisi olsun canim.bak erken dogurmaktan korkarken bu haftalara kadar geldin cok sukur.bebisin kilosu da gayet iyi masallah.korkmani gerektircek hicbisey yok.insallah sag salim alirsin kucagina

Hayirlisi olsun canim.bak erken dogurmaktan korkarken bu haftalara kadar geldin cok sukur.bebisin kilosu da gayet iyi masallah.korkmani gerektircek hicbisey yok.insallah sag salim alirsin kucagina
amin inş canım aynen allah hepimizin yardımcısı olsun inş hepimiz bebeğimizi kucağımıza alırız

amin inş canım aynen allah hepimizin yardımcısı olsun inş hepimiz bebeğimizi kucağımıza alırız

Doğum kanalına girmeden suni sancıyla normal doğar mı canım
Doguyo canim.ben oglumu dogurmustum 37.haftamin basinda.sanci verilmesi sayesinde bebek dogum kanalina iniyo zaten.doguma girmeden ki kontrolumde doktor rahat 3-4hafta dogum olmaz demisti bana ama karaciger enzimleri kotu cikinca hemen doguma alindim.merak etme her sekilde dogum yaptirirlar ama insallah suni sanciya gerek kalmadan kendin dogurursun.herkeste ayni olmuyo kimisinde hemen acilma sagliyo suni sanci ama bende ise yaramadi.

Ayni canim ellerim dolma gibi benim de

Canım ben serkaj olduğum için açılma olur dr dedi dikişi açtığımız gibi açılır o rahat onemli olan doğum kanalına girmesi inse doğum kanalına normal yapar sezeryana hazırlıklı ol dedi Çok korkuyorm sezeryanden inş normal doğum isteyen her kes normal doğmla bebeklerini sağlıklı bi şekilde kucağına alır

Ben oranin doktorlarindan hicbisey anlamiyorum canim cidden.suni sanciyla dogum baslatilcak.cocuk dogum kanalina inmeyip ne yapcak.madem inmezse diyo ben nasil normal dogum yaptim.senin sezeryana alabilmesi icin acilmanin olmamasi yani catinin dar olmasi lazim.

Serkaj tam olarak ne anlama geliyo.bunu pazartesi kontrolum var sorcam doktora bakalim ne diyecek

Kizlar yarin seminer almaya baslayacak olan var mi icinizde? Seminer doneminden sonra kurban bayraminida saydirabiliyoruz sanirim dogum sonrasina.Yaz tatili kismi saydirilmiyo kaynadi gitti zaten.

Ayy dizlerim çok aciyo oyle egilip kalkarken:)Bide ne hareket yapsam bebek ezilecek fobim var.uzun süre otursam korkuyorum hemen cocuk ezilcek diye:)

Ayy dizlerim çok aciyo oyle egilip kalkarken:)Bide ne hareket yapsam bebek ezilecek fobim var.uzun süre otursam korkuyorum hemen cocuk ezilcek diye:)
Kiz nasil ezilecek bebek Allah iyiligini versin.bacaklarini acacaksin.
Acima konusuna bisey diyemiycem canim.ben surekli hareket halinde oldugum icin birde sisligim falan yok kilo da almadim o nedenle yapabiliyorum.ama dene sende faydasini gorursun.arkadasimin kolay dogumu oldu o sayede.cok faydasini gordu yani.bende yapmaya calisiyorum elimden geldigince insallah gorurum ben de.Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…